Dynamis uitgelezen partner voor uitbreiding CompaNanny

Eind 2020 tekenden Dynamis en CompaNanny een samenwerkingsovereenkomst. Dynamis, een samenwerkingsverband tussen landelijk verspreide makelaars, taxateurs en financieel adviseurs, blijkt voor de vooruitstrevende kinderopvang de uitgelezen partner in het vinden van nieuwe locaties in Nederland. Jeroen Kroondijk, directeur bij Dynamis: “Voor een bedrijf als CompaNanny is het fijn om met een partij als wij zaken te doen. Dynamis is uniek in dit vakgebied, wat betreft zakelijke huisvesting. Wij werken als een collectief en regelen alles voor onze klant.”

De ambitie van CompaNanny is om in 2030 75 vestigingenin Nederland te hebben en in 3 Europese landen actief te zijn. Voor de Nederlandse groei zijn ze bij Dynamis aan het goede adres. Jeroen Kroondijk: “Makelaars zijn veelal regionaal georiënteerd en daardoor niet in staat om zo wijdverspreid te opereren. Dynamis zit als samenwerkingsverband tussen verschillende makelaars in heel Nederland echt in de haarvaatjes van vrijwel alle regio’s. En daarbij heeft CompaNanny op deze manier één contactpunt om alle afspraken te maken. Dat is logischer en overzichtelijker.” Dat maakt Dynamis voor CompaNanny de ideale partij. Kroondijk: “En natuurlijk dat de makelaars die partner zijn in Dynamis, de naam hebben lokaal succesvol te zijn. Vooral in de vierkante meters en het type objecten die door dit soort partijen gezocht worden. En omdat we op kleinere schaal werken, kun je uitgaan van korte lijnen en persoonlijke aandacht.”

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting partner in regio Rotterdam
De doelstelling van CompaNanny is om zich in eerste instantie te vestigen in de grootstedelijke gemeenten en daarna in de kleinere gemeente tussen de grote steden in. De eerste focus ligt op locaties in Nijmegen, Utrecht, Eindhoven en Rotterdam. “Wij leggen de contacten met de regionale makelaars en zorgen voor het hele raamwerk aan contracten en overeenkomsten. Vanaf daar gaat de makelaar, als partner in Dynamis, vanuit hun specialisme en ervaring zoeken naar de perfecte locaties. Voor de regio Rotterdam is die partner Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting.”

Kroondijk ziet sinds de tweeënhalf jaar dat hij directeur is, dat Dynamis steeds meer groeit en ervaring krijgt in het werken met partijen als CompaNanny: “De samenwerking tussen de Dynamis partners is waardevol en bijzonder, zoals het contact dat ik voor de regio Rotterdam heb met Ooms-directeur Ted Rommelse. Dat is echt het voordeel van de vereniging van Dynamis: de efficiënte samenwerking. Daardoor kunnen we onze klant altijd koppelen aan een makelaar die het best bij hen past.”

Wil je op de hoogte blijven van de samenwerking tussen Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting en CompaNanny? Houd onze website en social media in de gaten.

Dynamis uitgelezen partner voor uitbreiding CompaNanny
Ted Rommelse
Neem contact op met Ted