Skaten met een rode neus - Night Skate Zwolle ‘Special Edition’ voor CliniClowns

Geschreven door Oscar van Schaverbeke op 3 juni 2019

Op vrijdag 7 juni is de tweede editie van de Night Skate Zwolle in 2019. Deze keer een ‘special edition’ - we halen geld op voor CliniClowns. Dus pak je skates, roep jouw vrienden en familie, trek je clownspak aan en doe een rode neus op! Kom samen skaten door het mooie Zwolle. We vertrekken zoals altijd vanaf Park de Wezenlanden om 19:30 uur.

De CliniClowns geven de wereld van zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie een totaal andere kleur; een beetje verbeelding doet wonderen. Hiermee dragen ze bij aan weerbaarheid en gezondheid. Ook lekker bewegen in de buitenlucht draagt bij aan een gezonde levensstijl. Daarom willen we dit jaar een bijdrage leveren aan de CliniClowns. In de vorige edities hebben we gereden voor de Ronald McDonalds Huis (2017) en de MS stichting (2018). Door jouw deelname aan de Night Skate Zwolle kun jij ook een bijdrage aan een goed doel leveren. Rodenburg Makelaars is daarom ook een trotse sponsor van deze actie.

Doe mee en schrijf je in: www.nightskatezwolle.nl/inschrijven!

Om geld op te halen vragen we voor deze editie eenmalig €5,50 inschrijfgeld en dat gaat in z’n geheel naar het goede doel. Daarnaast kan je op deze avond meedoen met verschillende activiteiten om geld voor de CliniClowns op te halen.

We sluiten deze special editie van de Night Skate Zwolle af met een spetterende verloting waarbij we hebben leuke prijzen in petto hebben. Je maakt bijvoorbeeld kans op:

  • Een weekend rijden in een elektrische Kia Nero;
  • Een kleding pakket van Craft;
  • Tuinverzoring van Axent Groen;
  • Borrelpakket voor Festival ‘Lepetje Lepeltje’;
  • En nog veel meer prijzen….

Je kunt loten vooraf óf in de pauze kopen. De opbrengst van de verloting gaat volledig naar CliniClowns.

Om 19.30 uur klinkt het startschot en gaan we skaten op de openbare weg richting Westenholte onder begeleiding van verkeersregelaars en swingende muziek. Iedereen die redelijk goed kan skeeleren en 12 jaar of ouder is kan meedoen. De tocht duurt ongeveer 2 uur inclusief pauze.

Gebruik je kop; helm op!

Heb je ook zin om mee te rijden maar je kan je je skates niet meer vinden of zitten je skates niet meer zo lekker? Of wil je gewoon eens nieuwe skates uitproberen? Geen probleem! Onze sponsor Lindenholz stelt skates en helmen beschikbaar om uit te proberen. Veiligheid gaat voor alles; daarom is een helm verplicht.

Er volgen nog 3 edities (5 juli – 23 augustus – 20 september) van de Night Skate Zwolle van dit jaar.

_________________________________

Voor meer informatie en foto’s kijk op www.nightskatezwolle.nl, www.facebook.com/nightskatezwolle, of www.instagram.com/nightskatezwolle of neem contact op met Adam Handelzalts via nsz@schaatsverenigingzwolle.nl of telefoonnummer 06 – 53254206.

Skaten met een rode neus - Night Skate Zwolle  ‘Special Edition’ voor CliniClowns
Oscar van Schaverbeke
Neem contact op met Oscar

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Actueel: Hypotheeknormen worden verruimd per 2024

Actueel: Hypotheeknormen worden verruimd per 2024

Volgend jaar kunnen huishoudens die een energiezuinige woning aanschaffen, extra hypotheekruimte krijgen. Dat is goed nieuws voor energiezuinige woningbezitters, zij profiteren van...
Uniek wonen in de Zuiderkerk

Uniek wonen in de Zuiderkerk

In Apeldoorn, een woonplaats met een veelzijdig aanbod woningen, herbergt een bijzondere parel die momenteel te koop staat! We spraken met de huidige bewoners van deze bijzondere...
Bekijk overzicht