Christiaan Geurtsweg 12 , 7335 JV, Apeldoorn

  • B
€ 180.000 p.j.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak of blader online door de brochure.

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfsruimte, centraal in Apeldoorn, te huur! Op zoek naar een royale bedrijfshal met representatieve kantoorruimte/ showroom en ruim buitenterrein voor parkeren en opslag? Zoek niet verder! Ontdek deze ideale locatie op een prominente plek aan...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 2855 m²

Downloads

Multifunctionele bedrijfsruimte, centraal in Apeldoorn, te huur!

Op zoek naar een royale bedrijfshal met representatieve kantoorruimte/ showroom en ruim buitenterrein voor parkeren en opslag? Zoek niet verder! Ontdek deze ideale locatie op een prominente plek aan de Christiaan Geurtsweg 12 in Apeldoorn.

Object
Het betreft een voormalige drukkerij met kantoor, waar in begin jaren '90 de bedrijfshal is vergroot. Hedendaags is het showroom, kantoorruimte en een bedrijfsruimte met verschillende hoogtes.
Het gehele object heeft een oppervlak van 2.855 m². De bedrijfshal met entresolvloer heeft een oppervlak van ca. 2.235 m² en is zeer ruim opgezet, vrij indeelbaar.

Zowel de showroom en kantoorruimte als de bedrijfshal hebben eigen sanitaire voorzieningen en zijn separaat te ontsluiten. De bedrijfshal beschikt over drie (3) automatische roldeuren en meerdere loopdeuren die toegang verlenen tot de bedrijfshal.

Ligging
De bedrijfsruimte bevindt zich aan de rand van het centrum van Apeldoorn, aan de Christiaan Geurtsweg, een paralelweg van de Europalaan. Door de directe aansluiting op de Europalaan beschikt de bedrijfsruimte over een zeer goede ontsluiting naar de snelwegen A1 en A50.

Oppervlakte
De representatieve showroom en kantoorruimte hebben gezamenlijk een oppervlak van ca. 622 m², waarvan ca. 104 m² gelegen op de 1ste verdieping. Hier bevindt zich de kantine van het object.
De bedrijfshal heeft een totale oppervlakte van circa 2.235 m². Het gebouw is gelegen op een perceel van 4.837 m² en biedt tal mogelijkheden voor opslag en parkeren op eigen terrein.

Bestemming
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Bouwhof/De Heeze. De bestemming van het perceel is: Bedrijfsdoeleinden, lettertekenaanduiding: kantoor (k) en milieuzone 2 (b2). U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Kadastrale informatie
Gemeente: Apeldoorn
Sectie: L, Nummers: 10960, 11040, 10958
Grootte: 4.837 m²

Opleveringsniveau
Kantoorruimte:
- 2 dubbele schuifdeuren, die toegang geven tot showroom/ kantoorgedeelte;
- Alarminstallatie;
- CV-installatie met radiatoren;
- Airconditioning op de verdieping;
- Kantine (1e verdieping);
- Meerdere toiletgroepen;
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen.

Bedrijfsruimte:
- Meerdere elektrische roldeuren;
- Betonnen vloer;
- Heater;
- Entresolvloer;
- Verlichting;
- Pantry;
- Meerdere toiletgroepen.

Indeling kantoorruimte:
Entree vanaf de voorzijde. U komt binnen door de dubbele schuifdeuren in een ruime hal, vanuit hier kunt u naar de diverse kantoorkamers, welke voor een deel intern met elkaar verbonden zijn. De stalenwenteltrap biedt toegang tot de 1ste verdieping, waar zich de kantine bevindt.

Energielabel
Het gebouw beschikt over een energielabel B.

Parkeergelegenheid
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, zowel aan voor- als achterzijde.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 180.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal, vooruit te betalen. 

Huurtermijn
In overleg.

Omzetbelasting
Er is sprake van een BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg. 

Voorbehoud
Eventuele transacties dienen ten alle tijden ter goedkeuring te worden voorgelegd bij de verhuurder. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte voorstellen geheel vrijblijvend.

Disclaimer
Aan deze objectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie en kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd maar geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid
aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 180.000 p.j.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Christiaan Geurtsweg 12
Plaats Apeldoorn
Provincie Gelderland
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte 2235 m²
Kantoor oppervlakte 620 m²

Energie

Energielabel B
Energielabel einddatum 2034-03-26

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de bedrijfsruimte

Christiaan Geurtsweg 12, 7335 JV, Apeldoorn
Christiaan Geurtsweg 12, 7335 JV, Apeldoorn

Locatie

Christiaan Geurtsweg 12, 7335 JV, Apeldoorn

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak of blader online door de brochure.