Object
Verhuurd

Amstelzijde 59, Amstelveen 1184 TZ Amstelveen

1184 TZ Amstelveen

Omschrijving

Te realiseren horeca object aan de Amstelzijde te Ouderkerk aan de Amstel. Circa 260 m2 verdeeld over drie bouwlagen, fantastisch gelegen met zicht op de rivier de Amstel te midden van diverse welbekende restaurants en cafe's die Ouderkerk aan de Amstel rijk is. Wij zijn op zoek naar een sterke kandidaat met een uitmuntend concept die van deze locatie een succes weet te maken. Verwachte...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Te realiseren horeca object aan de Amstelzijde te Ouderkerk aan de Amstel. Circa 260 m2 verdeeld over drie bouwlagen, fantastisch gelegen met zicht op de rivier de Amstel te midden van diverse welbekende restaurants en cafe's die Ouderkerk aan de Amstel rijk is. Wij zijn op zoek naar een sterke kandidaat met een uitmuntend concept die van deze locatie een succes weet te maken. Verwachte oplevering eind 2017. Na een persoonlijk gesprek kan er additionele informatie worden verstrekt.

Ouderkerk aan de Amstel is een dorp in de Nederlandse provincie Noord-Holland, gedeeltelijk gelegen in de gemeente Ouder-Amstel en gedeeltelijk in de gemeente Amstelveen. Het dorp ligt ten zuiden van Amsterdam, ten oosten van Amstelveen en iets ten noorden van de grens met de provincie Utrecht. Ouderkerk heeft in verhouding tot het aantal inwoners een hoge horeca-dichtheid. Met name aan de Amstelzijde kan men spreken van een horecaconcentratie. Met de aanwezigheid van diverse populaire restaurants geniet Ouderkerk aan de Amstel een landelijke bekendheid.

Bestemming
het gehuurde valt binnen de gemeente Amstelveen in het bestemmingsplan “3de Herziening Wester Amstel - Amstelzijde” en heeft de bestemming Horeca. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering, dient u zelf contact op te nemen met de gemeente plaatsnaam gemeente.

BVO
Circa 260m2, verdeeld over een kelder, begane grond en 1e verdieping

De oppervlaktematen zijn circamaten, de daadwerkelijke oppervlakte kan hiervan afwijken.

Frontbreedte
Circa 6m

Huurprijs
Euro 95.000,00 per jaar te vermeerderen met de geldende btw.

Zekerheidstelling
een bankgarantie of waarborgsom ter waarde van 3 huurmaanden inclusief BTW en servicekosten..

Huurtermijn
5 jaar, aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
Beëindiging van de overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een termijn van tenminste 1 jaar.

BTW
Huurder garandeert verhuurder het gehuurde voor minimaal 90% voor belaste leveringen en diensten te zullen gebruiken.

Nutsvoorzieningen
Nutsvoorzieningen zijn voor rekening en verantwoordelijkheid van huurder.

Huurovereenkomst
Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in augustus 2008

Bijzonderheden
Het object is zijn geheel verwoest. De nieuwe situatie zal gebouwd moeten worden. Naar verwachting zal het object 2e kwartaal 2018 worden opgeleverd.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd.
Voorts zal het gehuurde leeg en bezemschoon, als ware casco,
asbestvrij, worden opgeleverd inclusief:

- Vvoerverwarming;
- warmtepompen om te verwarmen en koelen;
- eventueel aangevuld met een bron in de grond;
- ventilatie met warmteterugwinning in restaurant;
- afzuiging ventilatie in keuken;
- zonnepanelen op het dak;
- isolatie van het gebouw

Alles zodanig, dat een verwacht energiegebruik van 30% van traditionele energiehuishouding mogelijk is.
Voor bovengenoemde en/of alles wat zich in of aan het gehuurde bevindt wat niet tot het casco behoort is voor rekening en risico van huurder.

Voorbehoud
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring en/of gunning voorgelegd te worden aan eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring en/of gunning verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van de informatie kan door de makelaar echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een aanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding per datum
Bouw
Hoofdfunctie horeca
Bouwjaar 2018
Bouwvorm nieuwbouw
Locatie
Adres Amstelzijde 59
Plaats Amstelveen
Land NL
Horeca
Totaal bechikbare oppervlakte 260 m²
Verkoop vloer oppervlakte 200 m²

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.