Object
Verhuurd

Grote Overstraat 56, Deventer 7411 JD Deventer

7411 JD Deventer

Omschrijving

Object
Grote Overstraat 56 te Deventer

Geheel gerenoveerde winkelruimte met een oppervlakte van ca. 100 m² gelegen in het karakteristieke stadscentrum van Deventer. De Grote Overstraat is een winkelstraat met een grote diversiteit aan ondernemers en is de verbinding tussen het stadplein de Brink en de prominente winkelstraat de Lange Bisschopstraat. De winkelruimte is intern na de brand in...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Object
Grote Overstraat 56 te Deventer

Geheel gerenoveerde winkelruimte met een oppervlakte van ca. 100 m² gelegen in het karakteristieke stadscentrum van Deventer. De Grote Overstraat is een winkelstraat met een grote diversiteit aan ondernemers en is de verbinding tussen het stadplein de Brink en de prominente winkelstraat de Lange Bisschopstraat. De winkelruimte is intern na de brand in december 2013 geheel opnieuw opgebouwd, de buitengevel heeft de karakteristieke uitstraling die zo bekend is in de Deventer binnenstad behouden.

Opleveringsniveau
De winkelruimte heeft een uitnodigende gevel en wordt o.a. voorzien van afgewerkt plafond, pantry, toilet, centrale verwarming met radiatoren en een afgewerkte betonvloer.

Ligging
De winkel ligt in het voetgangersgebied met in de nabijheid het A1 winkelgebied. De Grote Overstraat is een sfeervolle winkelstraat met een diversiteit aan ondernemers welke de Brink en de Lange Bisschopstraat met elkaar verbind.

Huurprijs
€ 17.500,-- per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurbetaling
Per maand, vooruit te betalen.

Huurtermijn
In overleg.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt met als basis het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld in 2 oktober 2012, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 59/2012.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Grote Overstraat 56
Plaats Deventer
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 100 m²
Oppervlakte in units vanaf 100 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.