Object
Verkocht

Jachtlaan, Apeldoorn 7336 AB Apeldoorn

7336 AB Apeldoorn

Omschrijving

Object/ligging
Aan de Jachtlaan/Veenweg te Apeldoorn is reeds gestart met de bouw van het bedrijfsverzamelgebouw “Werklust”. Dit project bestaat uit 8 bedrijfsunits en een showroom waarin onder andere kantoorruimte gerealiseerd kan worden. Door het kleinschalige karakter zijn deze zeer geschikt voor kleinschalige bedrijven. De units worden casco opgeleverd waardoor deze door de ondernemer naar...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Object/ligging
Aan de Jachtlaan/Veenweg te Apeldoorn is reeds gestart met de bouw van het bedrijfsverzamelgebouw “Werklust”. Dit project bestaat uit 8 bedrijfsunits en een showroom waarin onder andere kantoorruimte gerealiseerd kan worden. Door het kleinschalige karakter zijn deze zeer geschikt voor kleinschalige bedrijven. De units worden casco opgeleverd waardoor deze door de ondernemer naar eigen wens kunnen worden ingericht.

De units zijn perfect gesitueerd, zowel het centrum van Apeldoorn als de snelweg A1 (afrit Hoenderloo) liggen op nog geen 5 minuten afstand.

De realisatie van dit project is in handen van Nebra Vastgoed en Ontwikkeling B.V. De bouw wordt gerealiseerd door bouwbedrijf Nap uit Lunteren. De bedrijfsunits en showroom maken deel uit van een ontwikkelingsplan welke ook voorziet in de bouw van 5 woningen.

Opleveringsniveau
Zeven van de acht units zijn standaard uitgerust met een overheaddeur en een glazen pui met op de verdieping ruimte voor een kantoor. Unit 8 heeft enkel een overheaddeur. Tevens zijn de units voorzien van een gladde betonvloer (BG), houten trap, toilet en een meterkast met de bijbehorende aansluitingen.

Naast deze units is een grote showroom gesitueerd die uitkijkt op de Jachtlaan. Eventuele aanpassingen kunnen met de aannemer worden besproken.

Bestemming
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Zuiderwestpoort; Jachtlaan-Veenweg. De bestemming van het perceel is: bedrijf. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Oppervlakte en prijzen
Unit Oppervlakte Verkoopprijs k.k. te vermeerderen met BTW *

1. Ca. 152 m² € 108.000,- Verkocht
2. Ca. 176 m² € 120.000,- Verkocht
3. Ca. 188 m² € 128.000,- Verkocht
4. Ca. 201 m² € 137.000,- Verkocht
5. Ca. 214 m² € 146.000,- Verkocht
6. Ca. 227 m² € 155.000,- Verkocht
7. Ca. 240 m² € 165.500,-
8. Ca. 195 m² € 135.000,- verkocht
9. Ca. 576 m² € 500.000,- verkocht

* k.k. wil zeggen dat de kosten van de notaris voor rekening van koper is. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2017
Bouwvorm nieuwbouw
Locatie
Adres Jachtlaan ong
Plaats Apeldoorn
Land NL
Ligging meubelboulevardlandelijk gebiedoverig
Terrein
Oppervlakte 1011 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 1011 m²
Oppervlakte in units vanaf 240 m²
Terrein oppervlakte 1011 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.