Object
Verkocht

Papenstraat, Zwolle 8011 PL Zwolle

8011 PL Zwolle

Omschrijving

Object/ligging
Aan de Blijmarkt en de Papenstraat zal de voormalige discotheek "X-Ray" plaatsmaken voor een nieuwe ontwikkeling genaamd "De Blijde". In dit bouwplan worden 11 appartementen, 5 penthouses en commerciële ruimtes aangeboden. De commerciële ruimtes zijn gelegen aan de Papenstraat, om de hoek bij Museum de Fundatie en Schouwburg Odeon. Ook zijn de naastgelegen delicatessenzaak...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Object/ligging
Aan de Blijmarkt en de Papenstraat zal de voormalige discotheek "X-Ray" plaatsmaken voor een nieuwe ontwikkeling genaamd "De Blijde". In dit bouwplan worden 11 appartementen, 5 penthouses en commerciële ruimtes aangeboden. De commerciële ruimtes zijn gelegen aan de Papenstraat, om de hoek bij Museum de Fundatie en Schouwburg Odeon. Ook zijn de naastgelegen delicatessenzaak Schuttelaer en de Stadsbakker goed bezochte Zwolse hotspots.

De atelierwoning is een bijzondere woning op de begane grond van het appartementencomplex. De atelierwoning is zowel te gebruiken als een volwaardig appartement, maar kan ook worden ingericht als een winkelunit. Een combinatie van deze twee functies is mogelijk. De atelierwoning heeft eveneens de beschikking over een parkeerplaats, een buitenruimte en een berging.

Het pand wordt kwalitatief hoogwaardig gebouwd, zowel op het gebied van materiaalgebruik als op duurzaamheid. De ruimtes worden voorzien van vloerverwarming, verwarmd door elektrische warmtepompen. De grote gevelopeningen bestaan uit afgelakte eikenhouten puien met triple glas (HR3).

Oppervlakte
Commerciële ruimte 1: circa 28 m² vvo
Commerciële ruimte 2: circa 48 m² vvo (eventueel op te delen in twee units)
Commerciële ruimte 1+ 2: circa 76 m² vvo
Atelierwoning met commerciële ruimte: circa 86 m² gebruiksoppervlakte wonen en commercieel

Bestemming
Bij de gemeente Zwolle valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Centrum-Detailhandel. De bestemming van het perceel is: detailhandel en o.a. dienstverlening. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Opleveringsniveau
Casco inclusief vloerverwarming

Koopprijs
Commerciële ruimte 1: € 70.000,- exclusief BTW
Commerciële ruimte 2: € 120.000,- exclusief BTW
Commerciële ruimte 1+ 2: € 190.000,- exclusief BTW
Atelierwoning met commerciële ruimte: € 279.000,- V.O.N.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen uiterlijk 4 weken na koopovereenstemming te voldoen op derdengeldrekening van praktiserend notaris.

Voorbehoud
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 2018
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Papenstraat ong
Plaats Zwolle
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 162 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 76 m²
Oppervlakte in units vanaf 28 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.