Object
Verhuurd

Popovstraat 66, Zwolle 8013 RK Zwolle

8013 RK Zwolle

Omschrijving

Object
Bedrijfsunit gelegen op bedrijventerrein Marslanden G te Zwolle. Deze ruime bedrijfsunit maakt onderdeel uit van het project G-kracht. De begane grond kent de volgende indeling: entree, meterkast, bedrijfsruimte met toiletgroep, voorzien van een overhead deur en hoogwaardige vloercoating. De verdieping is voorzien van een multifunctionele ruimte, twee kantoorruimten, magazijnruimte en...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Object
Bedrijfsunit gelegen op bedrijventerrein Marslanden G te Zwolle. Deze ruime bedrijfsunit maakt onderdeel uit van het project G-kracht. De begane grond kent de volgende indeling: entree, meterkast, bedrijfsruimte met toiletgroep, voorzien van een overhead deur en hoogwaardige vloercoating. De verdieping is voorzien van een multifunctionele ruimte, twee kantoorruimten, magazijnruimte en nog af te werken sanitair-, pantry- en cv-ruimte. De meterkast is voorzien van een vorst beschermer.

Ligging
Het object is zeer goed bereikbaar middels de uitvalswegen de IJsselallee en de Ceintuurbaan, welke in verbinding staan met de A28 en met knooppunt Hattemerbroek A50 richting Apeldoorn en de N50 richting Kampen. De bedrijven in de directe omgeving zorgen voor een prima bedrijfsklimaat en zijn vooral actief in de grootschalige detailhandel, distributie, of de automotive branche.

Oppervlakte
240 m² gelijkelijk verdeeld over de begane grond en de eerste etage.

Kadastrale informatie
Gemeente Zwolle
Sectie M
Nummer 784
Groot 2 are 1 centiare

Bestemming
Bij de gemeente Zwolle valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Marslanden. De bestemming van het perceel is: bedrijfsruimte. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Parkeergelegenheid
Parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2-3 auto's.

Koopprijs
€ 175.000,- k.k.

Huurprijs
€ 12.500,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
In overleg.

Huurbetaling
Per maand vooruit te betalen.

Omzetbelasting
Er is sprake van een BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie / waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Voorbehoud
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

VvE
Het object maakt deel uit van een gemeenschappelijk buitenterrein. Ten behoeven van de Vereniging van Eigenaren (VvE) dient per kwartaal een bijdrage vergoedt te worden van €65,50

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2005
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Popovstraat 66
Plaats Zwolle
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 210 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 240 m²

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.