Object
Verkocht

Veerallee 18, Zwolle 8019 AC Zwolle

8019 AC Zwolle

Omschrijving

Te koop: Prachtige kantoorvilla gelegen op een unieke locatie aan de Veerallee te Zwolle.

Object
Prachtige vrijstaande monumentale villa gelegen aan de Veerallee te Zwolle. De villa is in 2008 zeer ingrijpend verbouwd en vergroot, waardoor het een zeer verrassend kantoor is geworden. Ogenschijnlijk klein van buiten, groots van binnen. Achter het klassieke gedeelte is een uitbouw in 2 lagen....

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Te koop: Prachtige kantoorvilla gelegen op een unieke locatie aan de Veerallee te Zwolle.

Object
Prachtige vrijstaande monumentale villa gelegen aan de Veerallee te Zwolle. De villa is in 2008 zeer ingrijpend verbouwd en vergroot, waardoor het een zeer verrassend kantoor is geworden. Ogenschijnlijk klein van buiten, groots van binnen. Achter het klassieke gedeelte is een uitbouw in 2 lagen. Deze uitbreiding is voorzien van een geheel koperen gevel.

De villa beschikt over een fraai aangelegde en zeer onderhoudsarme tuin, voorzien van verlichting middels grondspots, diverse bloempotten en een aparte fietsenstalling.

Ligging
De kantoorvilla is prominent gelegen in het Veeralleekwartier, op loopafstand van de Zwolse binnenstad en de uitvalswegen zijn goed en snel te bereiken. Het Veeralleekwartier ligt aan de Willemsvaart en is een mooi groen stukje Zwolle op korte afstand van het park Het Engelse Werk.

Oppervlakte
Het object beschikt over circa 255 m² bvo (238 m² vvo) kantoorruimte, verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.

Kadastrale informatie
Gemeente Zwolle
Sectie E
Nummer 2377
Groot 481 m²

Bestemming
Bij de gemeente Zwolle valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Veerallee. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, met o.a. de navolgende voorzieningen:
- moderne keuken, voorzien van vrijwel alle inbouwapparatuur;
- airconditioning;
- luchtbehandeling;
- verwarming;
- 1.000 mbit databekabeling;
- patchkast in het archief;
- bij elke werkplek vloerpotten en wandcontactdozen voor internet en telefonie;
- alarminstallatie;
- lichtarmaturen.

Inrichting en afwerking zijn op hoog niveau uitgevoerd door een binnenhuisarchitect. De wanden zijn deels bekleed met glasvlies, de vloeren zijn in de entree en keuken betegeld, op de begane vloer deels voorzien van schitterend mooi laminaat, in de uitbouw voorzien van marmoleum en op de verdieping van project tapijt.

Eventueel is overname van het aanwezige, opmaat gemaakte meubilair met bijpassende armaturen en volledig ingericht archief bespreekbaar.

Parkeergelegenheid
Langs de openbare weg voor het pand is er vrij parkeren. Op eigen terrein is voldoende ruimte om tenminste vijf parkeerplaatsen te realiseren.

Vraagprijs
€ 725.000,- kosten koper

Aanvaarding
In overleg.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen uiterlijk 4 weken na koopovereenstemming te voldoen op derdengeldrekening van praktiserend notaris.

Voorbehoud
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1910
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Veerallee 18
Plaats Zwolle
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 481 m²
Kantoor
Oppervlakte in units vanaf 255 m²
Energie
Energielabel C
Energielabel einddatum 2027-10-31
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.