Je wilt jouw huis verkopen in Herxen of misschien een stuk bouwgrond dat nog altijd op het perceel ligt. Maar wat is de waarde hiervan? De prijzen zijn de laatste tijd behoorlijk gestegen. Via de pop-up waarde indicatie kan er op basis van gegevens al een indicatie gegeven worden. Dit is is op basis van gegevens die ingevuld worden en al bekend zijn in het systeem. Maar voor een concretere waardebepaling zal onze makelaar graag ter plekke de woning komen bekijken. Dit is geheel kosteloos. De makelaar kan dan de staat van onderhoud goed opnemen en de laatste investeringen beoordelen, zoals keuken, badkamer en isolatie.

Voor een eventueel bouwperceel zijn weer andere factoren belijkrijk voor de vraagprijs. Ook hiervoor komt de makelaar graag langs.

Mochten jullie de woning daadwerkelijk in de verkoop zetten, weten we de vraagprijs al en hebben we de woning snel in ons systeem zitten. Belangrijk voor de verkoop zijn actuele foto´s, een juiste plattegrond en een meetrapport. Deze laten wij dan ook professioneel maken.

Wij houden van een persoonlijke aanpak, naast een online dossier vorming. Wij zullen altijd zoveel mogelijk telefonisch contact hebben. De makelaar zal de bezichtigingen en de onderhandelingen uitvoeren.

Neem via het formulier contact op voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Jouw huis verkopen in Herxen met Rodenburg

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Huis verkopen in Herxen

Een huis verkopen in Herxen begint met een waardebepaling

Een huis verkopen in Herxen begint met een waardebepaling van de woning, boerderij of bouwperceel. Wellicht vraag je het aan uit nieuwsgierigheid of als indicatie voor de mogelijke vraagprijs bij verkoop.

Voor het uitbrengen van een waardebepaling van de woning in Herxen neemt de makelaar ruim de tijd. Dit is uiteraard vrijblijvend en geheel kosteloos. Mochten wij de woning in de verkoop nemen, zullen wij al het werk uit handen nemen en het verkooptraject duidelijk met u doornemen.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Wat komt er kijken bij de verkoop van je woning?

Dit begint vrijwel altijd met een gesprek in de woning voor de waardebepaling. De makelaar bekijkt de woning uitvoerig en zal met een inschatting van de vraagprijs komen. Wanneer we tot een opdrachtbevestiging komen zal de vraagprijs uiteraard in overleg concreet worden.

Wij typen een leuke verkoop tekst over de woning, doen kadastraal onderzoek en checken het op juridische beperkingen. Vervolgens begint de professionele woning presentatie. Wij zullen foto’s laten maken, net als 3D- en hoogte foto’s en een video. Daarnaast laten wij de woning helemaal inmeten en plattegronden maken. Wanneer dit alles door jou als verkoper wordt goedgekeurd beginnen de online marketingcampagnes te draaien.

Zodra de bezichtiging aanvragen binnen komen, plannen wij deze in en clusteren dit zoveel mogelijk. Maar wij plannen geen groepsbezichtigingen. Rodenburg gunt ieder minstens een half uur de tijd om rustig rond te kijken met de makelaar.