Een waardebepaling in Wijhe; wellicht voor de toekomstige verkoop van je woning of voor het gerichter kijken naar een toekomstige woning. Dit kan via het online systeem, de pop up, dit geeft al een waarde indicatie op basis van de gegevens in het systeem zoals de postcode, het woning type en de bekende vierkante meters. Wanneer je een waardebepaling wilt, moet onze makelaar de woning komen inspecteren. Wij komwn graag langs voor het afgeven van de huidige waarde van jouw woning. Wellicht is er recent een uitbouw, een nieuwe keuken of badkamer geplaatst of is er extra nageïsoleerd. Dit zijn belangrijke waarde vermeerderende maatregelen die de makelaar meeneemt in de waarde.

De makelaar zal na het uitbrengen van de waardebepaling onze verkoopbegeleiding toelichten. Wij kunnen natuurlijk de woning in de verkoop nemen. Wij zullen dan het verkooptraject starten met het laten maken van professionele foto's, zowel 3D als hoogte foto´s, het maken van een video en het inmeten van de woning is erg belangrijk Daarnaast is een actuele plattegrond standaard. Wanneer de verkoopbrochure klaar is, kan de woning aangeboden worden via onze online en offline verkoopkanalen, zowel regionaal als landelijk.

Maar dit alles begint bij een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van de woning.

Gratis waardebepaling in Wijhe bij Rodenburg

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Een waardebepaling in Wijhe

Een waardebepaling in Wijhe als basis voor de vraagprijs

Een waardebepaling van jouw huis in Wijhe vraag je wellicht aan uit nieuwsgierigheid of als indicatie voor de mogelijke vraagprijs bij verkoop.

De woning waarde is afhankelijk van de locatie, een woning in het centrum bij de Wijhese Molen is waarde vermeerderend. Maar onze makelaar kijkt ook naar het woning type. Een woonboerderij heeft meer onderhoud nodig dan een tussenwoning. Maar ook energie- besparende of opwekkende isolaties zijn bepalend voor de vraagprijs.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Woningmakelaardij in Zwolle en Apeldoorn

Het verkopen of aankopen van een huis is een belangrijk moment in je leven. Wij staan voor je klaar om je erbij te helpen. Wij kennen de woningmarkt in Zwolle en Apeldoorn als onze broekzak; we kopen en verkopen in deze regio’s dagelijks woningen voor onze klanten. Uiteraard zijn wij ook thuis in de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel en Vaassen.

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van woningen, we helpen je met het selecteren van woningen of juist met het presenteren van je eigen woning. We taxeren woningen en berekenen hoeveel het huis in kwestie kan opbrengen. De onderhandelingen nemen we je graag uit handen.