Een makelaar in Wijhe vinden hoeft niet moeilijk te zijn, maar één met ervaring, met kennis van de woningmarkt in Wijhe, betrouwbaar én bouwtechnische kennis dan wordt al wat lastiger. In Rodenburg Makelaar komt dit allemaal samen!

Wij begeleiden graag bij de verkoop van uw huis of appartement. Kenmerkend voor onze manier van werken is de persoonlijke aanpak, niet alles via de mail maar gewoon bellen. Uiteraard ook veel online en digitaal voor de dossier vorming, maar we houden graag contact. Dit maakt het adviseren en communiseren optimaal en duidelijk. Daarbij werken wij vol enthousiasme en hebben wij kijk op de woningmarkt in Wijhe en omstreken.

Rodenburg makelaars zijn breed inzetbaar, wij zijn een NVM makelaars kantoor en hebben een grote Bedrijfsmakelaars afdeling. Daarbij hebben wij regelmatig nieuwbouw projecten. Maar ook als aankoopmakelaar staan wij graag voor u klaar.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, als uw makelaar in Wijhe en omgeving!

Rodenburg als uw makelaar in Wijhe

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Huis verkopen in Wijhe

Een huis verkopen in Wijhe begint met een waardebepaling

Een huis verkopen in Wijhe is net als andere woningen maatwerk. En wel net zo belangrijk is een persoonlijke benadering. Dat is precies waar Rodenburg Woningmakelaars voor staat.

Voor het uitbrengen van een waardebepaling van de woning in Wijhe neemt de makelaar ruim de tijd. Dit is uiteraard vrijblijvend en geheel kosteloos. Mochten wij de woning in de verkoop nemen, zullen wij al het werk uit handen nemen en het verkooptraject duidelijk met u doornemen.

Een waardebepaling in Wijhe

Een waardebepaling in Wijhe als basis voor de vraagprijs

Een waardebepaling van jouw huis in Wijhe vraag je wellicht aan uit nieuwsgierigheid of als indicatie voor de mogelijke vraagprijs bij verkoop.

De woning waarde is afhankelijk van de locatie, een woning in het centrum bij de Wijhese Molen is waarde vermeerderend. Maar onze makelaar kijkt ook naar het woning type. Een woonboerderij heeft meer onderhoud nodig dan een tussenwoning. Maar ook energie- besparende of opwekkende isolaties zijn bepalend voor de vraagprijs.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.