Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Klanttevredenheid
Het Kasteel 311

Makelaar kwam zelfverzekerd over en maakte zijn woorden meer dan waar , verkocht ons huis binnen een paar dagenvoor ons een prima maelaar.

8,8 10 1
Geschreven op
Hoge Dries 409

Alexander Dekker heeft ons prima geholpen hij is vriendelijk, inventief en vlot van handelen.Bedankt Alexander!

8,0 10 1
Geschreven op
Schopenhauerstraat 25

We hebben zeer goed contact gehad met de makelaar. Zeer goed bereikbaar, ook 's avonds. Altijd direct een duidelijke terugkoppeling gehad. Ook het secretariaat altijd goed bereikbaar en ze komen afspraken na. Het invullen van de documenten, zoals vragenlijsten kan digitaal, erg fijn.Goede kennis van de markt. Kortom een aanrader!

9,8 10 1
Geschreven op
Poortersveld 607

Goede communicatie en ze kennen de markt en hun concurenten goed wat goed is bij de onderhandelingen. En gezien we vaker met ze gewerkt hebben kennen ze hun klant (mezelf) goed en weten wat ze moeten doen.Dan kun je 100 letters eisen maar hiermee zul je het moeten doenqwertyuiopasdfghjklzxcvbnm

9,3 10 1
Geschreven op
Harriët Freezerplantsoen 14

Contact verliep uitstekend; altijd goed geholpen; prima advies en service.Komt afspraken na; zou weer deze makelaar in de hand nemen.

8,5 10 1
Geschreven op
G. Glas

Goede en enthousiaste rondleiding. Meedenken, tips over aanpassingen, etc. Dus prima.

8,5 10 1
Geschreven op
Jachtlaan 172

Ronald Visser heeft mijn vertrouwen in hem versterkt door zijn afspraken na te komen, zijn deskundigheid en vriendelijke en effectieve wijze van communiceren.

8,0 10 1
Geschreven op
Nieuwstraat 30 d

Deze makelaar belt altijd snel terug zelfs in het weekend. Goed advies en denkt prima mee!! Aankoop na zoekopdracht is goed gelukt. Tevens werden mindere objecten ook als zodanig beoordeeld.

9,8 10 1
Geschreven op
Molenenk 5

De makelaar was goed bereikbaar, altijd direct overleg mogelijk. Doordat we zelf op 2 uur afstand wonen, was de makelaar zeer behulpzaam wanneer er door onvoorziene redenen toch even naar het huis gegaan moest worden en er wat opgelost moest worden.

9,0 10 1
Geschreven op
De Wierse 1

We hadden contact met Alexander Dekker van Roodenburg Makelaars in Apeldoorn. Een vriendelijke en deskundige makelaar die ons bij de verkoop van ons huis goed heeft begeleid en zorgde voor vertrouwen. Altijd goed bereikbaar via zijn 06-nummer en whatsapp. Ook de secretariële ondersteuning vanuit het kantoor was goed.Tijdens de eigenlijke verkoopprocedure gaf de makelaar goede praktische adviezen. Een makelaar die met je meedenkt en je ontzorgt. Wellicht niet de

8,8 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,8 Op basis van 304 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,2 Op basis van 529 reviews
Rodenburg Makelaars
8.4 10 1 833

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie