Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Klanttevredenheid
Anoniem

Spontane man welke realistisch is en de punten weet weer te geven welke van belang zijn. Daarnaast degelijk advies welke naar de toekomst van belang is.A

8,0 10 1
Geschreven op
Jan Willem van den Brink

Prima gedaan Alexander met de uitmundende assistentie van Jur en met jullie uiterst vriendelijke en behulpzame Marijke vanuit jullie kantoor! Een kopje koffie met een 'echo-putje' in de woonkeuken aan de 'Tuut' wat niet kan vanwege de huidige maatregelen dromen we er gewoon bij :-)

9,0 10 1
Geschreven op
Martijn van aperlo

Er vriendelijke makelaars Ze zijn erg duidelijk als je vraag hebt En erg netjes Dikke 10 wat mij betreft

9,0 10 1
Geschreven op
Jolanda Werkmeester

geachte heer, mevrouw,ik ben vandaag wezen kijken naar de woning . Het verraste mij zeer en ik wil daarom ook graag reageren op de woning.Graag kom ik in aanmerking om de woning te huren.Met vriendelijke groet,Jolanda WerkmeesterVoor meer info : insta LLOOKKNOW

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

We hebben een hele prettige rondleiding gekregen met voldoende tijd en kennis van zaken. Verder zijn er geen afspraken gemaakt. Het huis en locatie bieden goede mogelijkheden. Voor ons moeten de puzzelstukjes nog in elkaar passen.

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Laurens was vriendelijk, kundig en in staat om onze vragen goed te beantwoorden.

9,0 10 1
Geschreven op
Gerard Janson

Rondleiding was goed. We vonden het wel raar dat wij nog in huis waren en dat Nicole al met nieuwe kijkers in de tuin verder ging. Helaas een domper op de bezichtiging.

9,0 10 1
Geschreven op
Jelle Heinsma

In de plattegrond van de kelder ontbrak de deur naar de tuin. Daarnaast vonden wij de staat van onderhoud wat tegenvallen. In onze visie was er helaas nagenoeg geen mogelijkheid om de woning levensloop bestendig te maken.De locatie van de woning voldeed wel aan onze verwachtingen.Al met al een bezichtiging waar wij met plezier naar terugkijken maar geen vervolg zal hebben.

8,0 10 1
Geschreven op
Christine vd Hoeven

Makelaar was iets later maar daar werd keurig over gebeld dus geen probleem! Fijn dat vragen na bezichtiging per ommegaande werden beantwoord.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

wanneer ik weer en makelaar zoek of nodig heb zou ik u kantoor weer bellen

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 116 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,3 Op basis van 912 reviews
Rodenburg Makelaars
8.4 10 1 683

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie