Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Klanttevredenheid
Celsiusstraat 45

Heel fijn contact gehad met Hugo. Korte lijnen, snel schakelen. Wij zijn meer dan tevreden met de snelle verkoop van ons huis.

10 10 1
Geschreven op
Jupiterlaan 39

Goede communicatie rondom de verkoop. We wisten gedurende het proces waar we aan toe waren. Ook de voorbereidende fase was een geoliede machine. Van beschrijven woning en foto’s nemen tot het daadwerkelijk plaatsen op Funda

10 10 1
Geschreven op
Beiaardiershoeve 436

Rodenburg was een fijne makelaar, korte lijnen. Goed bereikbaar voor vragen of opmerkingen.Wisten goed hoe de markt was.

8,0 10 1
Geschreven op
Citroenvlinder 6

Contact met de Makelaar Alexander was erg prettig en verliep voorspoedig .Heeft veel kennis van de markt en komt alle gemaakte afspraken na.Ook de dames op kantoor waren erg goed in de terugkoppeling.Samengevat ik zou deze makelaar zeker aanbevelen.

10 10 1
Geschreven op
Buys Ballotstraat 44

Zeer blij met Alexander als makelaar voor de verkoop van mijn huis en met de aankoop van mijn nieuwe huis. Alexander is zeer kundig en heeft veel kennis van de markt en de omgeving van Apeldoorn. Daarnaast staat heeft Rodenburg Apeldoorn ook een top backoffice team. Alles goed geregeld en makkelijk te bereiken. Regelmatig contact gehad en alles wordt uitgezocht. Ook bellen ze altijd netjes terug op de afgesproken momenten. Prettig is ook het gebruiken van een

10 10 1
Geschreven op
Vosweide 56

Na een succesvolle verkoop van onze vorige woning hebben wij Rodenburg (Hugo) ook gevraagd om dit huis voor ons te verkopen. We hebben wederom deskundig advies gekregen en mede hierdoor is de verkoop van onze woning goed en snel verlopen. Opnieuw zijn we erg tevreden!

10 10 1
Geschreven op
Romeinenlaan 74

Prettig en vriendelijk contact met makelaar Nicole en de overige medewerkers. Ondanks dat de markt wat vertraagd is, was de woning toch snel verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
Keplerstraat 16

Contact was uitstekend! Rodenburg is een fijne makelaar met veel lokale marktkennis en goede adviezen.

9,0 10 1
Geschreven op
Fabriekstraat 55

Super fijn contact. Snel samen schakelen en deskundig advies. Korte lijntjes en en heldere uitleg. We hebben eerder een huis verkocht via Rodenburg en er was geen twijfel om weer voor hun te kiezen.

10 10 1
Geschreven op
Koning Lodewijklaan 112

Het contact met Ronald Visser en zijn collega's bij Rodenburg was perfect. Het eerste gesprek voelde gelijk vertrouwd, prettig en zeer informatief. Ik werd goed op de hoogte gehouden, alle nodige informatie was helder en snel beschikbaar en de begeleiding in het hele verkoop traject was super. De bezichtigingen werden met zorg ingepland en het overleg tijdens de verkoop ging vlekkeloos. Ook tijdens de laatste inspectie met de kopers werd ik volledig

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9 Op basis van 415 reviews
Rodenburg Makelaars
9.3 10 1 20

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie