Verhuurmakelaar in Zwolle -

Verhuurmakelaar in Zwolle

U zoekt een betrouwbare verhuurmakelaar in Zwolle? Rodenburg Makelaars heeft ruime ervaring in het vinden van de geschikte, betrouwbare, huurders voor uw woning, appartement of bedrijfsruimte.

Wij komen daarom graag met u in gesprek voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Hierin bezichtigen wij graag het te verhuren object en bespreken wij uw wensen. Uiteraard zullen wij onze wijze van adverteren toelichten en de uitvoering van onze diensten. Hierin zijn natuurlijk meerdere varianten mogelijk.

De woningmarkt is momenteel erg krap in Zwolle en de wachtrijen voor de sociale woningen erg lang. Hierdoor is de vraag naar woningen in de vrije sector erg groot, maar u wilt natuurlijk wel betrouwbare huurders in uw woning. Wij plannen hierdoor altijd persoonlijk de bezichtigigen in en nemen de tijd om zo de juiste huurder voor u te vinden.

Verhuurmakelaar in Zwolle

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Erik Busscher

We hebben heel snel een afspraak kunnen maken, de makelaar had een prima rondleiding (vaker gedaan).

9,0 10 1
Geschreven op
Henk lindeboom

Goede rondleiding en toelichting

8,0 10 1
Geschreven op
Frieser

In de advertentie op Funda heb ik niet gelezen dat er een huurder aanwezig is met een onbepaalde tijd contract. Dit maakt het voor mij totaal niet interessant om überhaupt te gaan kijken.

9,0 10 1
Geschreven op
Beltman

Een helder beeld gekregen van het object. Vooral toelichting van huidige bewoner is redenom af te zien van verdere aktie inzake dit pand.

8,0 10 1
Geschreven op
Manja Hamel

Prima rondleiding gekregen. Makelaar kon al onze vragen beantwoorden. We hebben een goede indruk van het huis gekregen!

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Eerlijk en enthousiast

8,0 10 1
Geschreven op
Rienstra

Helaas bleken er significante tekortkomingen (o.a. scheur in badkamer en verzakkende muren en dak van Ooievaarsnest) niet geduid te zijn in de brochure/beschrijving op Funda. Hierover had daar al beter gecommuniceerd kunnen worden, zeker omdat dit bij aankomst direct zichtbaar is en ook duidelijk door Laurens werd verteld.

8,0 10 1
Geschreven op
Zorgdrager W

Mijn achternaam is niet goed gespeld en ook het doorgegeven mail-adres was niet juist genoteerd tijdens ons telefoongesprek. Dit kan zorgvuldiger. Rondleiding prima!

8,0 10 1
Geschreven op
Jacobine L. Moerkercken van der Meulen

Geachte Heer van Schaverbeke,Wij zijn nog steeds enthousiast over het Ooievaarsnest. We zien natuurlijk wel allerlei beren op de weg en hopen dat uw makelaarskantoor ons hierbij een beetje kan helpen. a U heeft een offerte voor vernieuwen van het dak van het hoofdgebouw genoemd. Is het mogelijk die offerte in kopie aan ons te sturen? b kunt u ons aan een aannemer helpen die een voorlopige raming zou kunnen maken van de kosten voor het opknappen/verbouwen van

9,0 10 1
Geschreven op
JE Heeg

Prima! Helaas het huis niet gekregen ondanks redelijk goed bod

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 17 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,2 Op basis van 246 reviews
Rodenburg Makelaars
8.4 10 1 649
Woning taxatie Zwolle

Woning taxeren in Zwolle

Rodenburg makelaars heeft zijn wortels diep in Zwolle genesteld en kent de Zwolse woningmarkt dan ook goed. Wij hebben al 90 jaar ervaring met taxeren en in de makelaardij. Met onze vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Zwolle hebben wij een ruim werkgebied en kennen wij de hele omgeving van Zwolle. Een taxatie in Zwolle wordt dan ook gedaan door een medewerker uit Zwolle die de plaatselijk markt per wijk kent. Want wij weten heel goed dat een woning taxeren in Assendorp anders is dan een woning in bijvoorbeeld Westenholte. Wij leveren uniform gecertificeerde taxatierapporten als lid van het NWWI.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie