Verhuurmakelaar in Zwolle -

Verhuurmakelaar in Zwolle

U zoekt een betrouwbare verhuurmakelaar in Zwolle? Rodenburg Makelaars heeft ruime ervaring in het vinden van de geschikte, betrouwbare, huurders voor uw woning, appartement of bedrijfsruimte.

Wij komen daarom graag met u in gesprek voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Hierin bezichtigen wij graag het te verhuren object en bespreken wij uw wensen. Uiteraard zullen wij onze wijze van adverteren toelichten en de uitvoering van onze diensten. Hierin zijn natuurlijk meerdere varianten mogelijk.

De woningmarkt is momenteel erg krap in Zwolle en de wachtrijen voor de sociale woningen erg lang. Hierdoor is de vraag naar woningen in de vrije sector erg groot, maar u wilt natuurlijk wel betrouwbare huurders in uw woning. Wij plannen hierdoor altijd persoonlijk de bezichtigigen in en nemen de tijd om zo de juiste huurder voor u te vinden.

Verhuurmakelaar in Zwolle

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Patricia

Voor de klantreis zou ik het fijn vinden als er van tevoren een uitgebreide brochure wordt verstuurd. Als vervolgens de bezichtiging plaats vindt, dan zijn er al 'twee contactmonenten" over de woning geweest. Uiteraard zou deze service van tevoren gevraagd kunnen worden niet iedereen stelt dit wellicht op prijs.Mvg Rutger van der Graaff en Patricia Nicolay

8,0 10 1
Geschreven op
Van der Kolk

Goede bezichtiging, kennis van zaken, vriendelijk

8,0 10 1
Geschreven op
Han Cornelissen

De makelaar leefde onze situatie goed in en verschafte relevante informatie op maat.

10 10 1
Geschreven op
P. Hoogkamer

Het bijgevoegde formulier kwam niet geheel overeen met de waarheid zoals asbest dak.Ook de oorzaak van de (enorme) scheuren te weten door verzakking konden wij niet echt terug vinden anders dan door bezichtiging en vragen aan makelaar.Verder was de algehele rondleiding naar wens en de antwoorden waren duidelijk.

8,0 10 1
Geschreven op
Y. Jans

Vier jaar geleden zijn wij vanuit twee kanten van het land gaan samenwonen in Zwolle, in een woning via de leegstandswet. Echter moesten wij er al snel uit, maar konden geen huurwoning vinden. Rodenburg hielp ons uit de brand en bood ons een woning aan. Daar hebben we de afgelopen jaren fijn gewoond. Na vele bezichtigingen en teleurstellingen is het opnieuw Rodenburg die ons mocht feliciteren met het geaccepteerde bod, wij kijken uit naar de verder procedure en

9,0 10 1
Geschreven op
Janette Van ‘t Veen

Oscar was erg vriendelijk en heeft ons op verschillende vlakken goed geholpen en ook gerustgesteld.

9,0 10 1
Geschreven op
Patrick

Prettige rondleiding gehad met fijne en rustige makelaar.

8,0 10 1
Geschreven op
Henk Lip

In een woord GOED

10 10 1
Geschreven op
Noëlle

Wij zijn zeer tevreden over Rodenburg Zwolle, de makelaar Oscar. De service was top, alles verliep heel vlot en de makelaar heeft ons erg goed geadviseerd.

10 10 1
Geschreven op
De Witte

Vriendelijk en alle tijd.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9 Op basis van 14 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,3 Op basis van 219 reviews
Rodenburg Makelaars
8.4 10 1 617
Woning taxatie Zwolle

Woning taxeren in Zwolle

Rodenburg makelaars heeft zijn wortels diep in Zwolle genesteld en kent de Zwolse woningmarkt dan ook goed. Wij hebben al 90 jaar ervaring met taxeren en in de makelaardij. Met onze vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Zwolle hebben wij een ruim werkgebied en kennen wij de hele omgeving van Zwolle. Een taxatie in Zwolle wordt dan ook gedaan door een medewerker uit Zwolle die de plaatselijk markt per wijk kent. Want wij weten heel goed dat een woning taxeren in Assendorp anders is dan een woning in bijvoorbeeld Westenholte. Wij leveren uniform gecertificeerde taxatierapporten als lid van het NWWI.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie