Huis verhuren in Zwolle -

Huis verhuren in Zwolle

U wilt een huis verhuren in Zwolle en zoekt een bertrouwbare huurder. Wij kunnen u hierbij helpen. Wij zullen een mooie presentatie maken voor de verhuur van uw woning of appartement in Zwolle. Een pakkende tekst en foto´s zijn hier onderdeel van en het plaatsen van de woning op Funda en op de sociale media kanalen. Gezien de grote vraag naar huurwoningen, maken wij de eerste selectie door een inkomenseis afhankelijk van de maandhuur. Onze verhuurmakelaar zal de bezichtigingen uitvoeren en een selectie aan u voorleggen. Uiteraard doen wij een aanvullende check naar de huurders.

Wij nemen u hiermee zoveel mogelijk werk uithanden.

Huis verhuren in Zwolle met Rodenburg

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Klanttevredenheid
Voerman

Door massale belangstelling is alsnog door jullie besloten de woning middels inschrijving te verkopen. Wij hebben besloten hier niet aan mee te doen.

9,0 10 1
Geschreven op
Amber Denijs

Oscar was niet de makelaar die ons rondleed, maar de optie; anders deed het niet. Prima geholpen.

8,0 10 1
Geschreven op
Erik Busscher

We hebben heel snel een afspraak kunnen maken, de makelaar had een prima rondleiding (vaker gedaan).

9,0 10 1
Geschreven op
Henk lindeboom

Goede rondleiding en toelichting

8,0 10 1
Geschreven op
Frieser

In de advertentie op Funda heb ik niet gelezen dat er een huurder aanwezig is met een onbepaalde tijd contract. Dit maakt het voor mij totaal niet interessant om überhaupt te gaan kijken.

9,0 10 1
Geschreven op
Manja Hamel

Prima rondleiding gekregen. Makelaar kon al onze vragen beantwoorden. We hebben een goede indruk van het huis gekregen!

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Eerlijk en enthousiast

8,0 10 1
Geschreven op
Rienstra

Helaas bleken er significante tekortkomingen (o.a. scheur in badkamer en verzakkende muren en dak van Ooievaarsnest) niet geduid te zijn in de brochure/beschrijving op Funda. Hierover had daar al beter gecommuniceerd kunnen worden, zeker omdat dit bij aankomst direct zichtbaar is en ook duidelijk door Laurens werd verteld.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 19 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,2 Op basis van 255 reviews
Rodenburg Makelaars
8.4 10 1 661
Huis verhuren in Zwolle

Uw pand verkopen of verhuren

Toegevoegde waarde leveren in een markt die constant verandert. Dat is waar Rodenburg Bedrijfsmakelaars voor staat!

Het verhuren of verkopen van bedrijfsonroerend goed is één van onze kernspecialismen. Wij zijn door onze kennis van de regionale markt en het brede netwerk van Dynamis zeer goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en bekijken het graag vanuit een ander perspectief.

Huis verhuren in Zwolle

Kopen, huren, nieuwbouw of toch bestaande bouw?

Het kopen of verkopen van een huis is een ingrijpende, emotionele en zeker geen dagelijkse gebeurtenis waar het nodige bij komt kijken. Jij en jouw huis verdienen daarom een doortastende aanpak. Een makelaar met verstand van zaken die rekening houdt met uw specifieke wensen en alleen jouw belangen behartigt. Die zorgt voor een professionele onderscheidende marketing en dankzij jarenlange ervaring weet wat de verkoper en koper beweegt en zo zorgt voor het beste resultaat.

Dankzij onze lokale kennis van Apeldoorn, Zwolle en de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel, Vaassen kunnen wij dit als geen ander.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie