Verkoopmakelaar Zwolle -

Verkoopmakelaar Zwolle

Je hebt een eigen woning in Zwolle en wilt deze verkopen? Met een verkoopmakelaar heb je meer kans van slagen. Rodenburg Makelaars is verkoopmakelaar in Zwolle en omgeving en kent de Zwolse woningmarkt als de beste. Onze makelaars helpen je de woning zo gunstig mogelijk te verkopen. Wij komen graag eerst langs voor een gratis waardebepaling van de woning en een gesprek over jouw verkoop wensen. Een persoonlijke aanpak, daar houden wij van. Tijdens dit gesprek zal de makelaar de woning goed inspecteren en de feiten checken, om tot een juiste indicatie van de marktwaarde te komen. De vraagprijs is voor jou als verkoper natuurlijk belangrijk, maar ook de vervolg stappen van het verkooptraject.

Als verkoopmakelaar in Zwolle zullen wij zorgen dat de woning zo gunstig mogelijk gepresenteerd wordt en voor een mooie prijs verkocht wordt. Door het contactformulier zo compleet mogelijk in te vullen, kunnen wij snel contact met jou opnemen.

De volgende stap met een verkoopmakelaar uit Zwolle

Rodenburg Makelaars is een verkoopmakelaar uit Zwolle die graag inspeelt op de vraag van de klanten. Een voorbeeld daarvan is dat wij op Funda standaard kiezen voor de meest uitgebreide variant. Dit is met een compleet beeld van de woning. Dus met zorg genomen foto's, 360-gradenfoto's en hoogtefoto's. Maar ook 3D-plattegronden en een video. Deze complete presentatie van de woning gaat mee in een online marketingcampagne die verder gaat dan alleen Funda en onze eigen sociale media kanalen.

Hieronder beschrijven we uitgebreid in 10 duidelijke stappen hoe een verkoopmakelaar te werk gaat.

Verkoopmakelaar in Zwolle nodig?

Wanneer bent u van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

verkoopmakelaar Zwolle

Je huis verkopen in 10 duidelijke stappen, met Rodenburg Makelaars

Stap 1 Kennismaking in de woning
Persoonlijke benadering en advies op maat, daar staat Rodenburg Makelaars om bekend. Daarom begint de verkoop van jouw woning met een uitgebreid gesprek, in jouw te verkopen woning. Samen nemen we alle ins en outs van je huis door.

Stap 2 Persoonlijk verkoopplan woning
Wij stellen een persoonlijk verkoopplan voor je op met de optimale verkoopstrategie voor jouw huis. We bespreken bijvoorbeeld op welke doelgroep we ons richten en hoe we je huis zo presenteren dat die doelgroep nieuwsgierig en enthousiast raakt. Ook bespreken we op welke manier jij jouw huis onder de aandacht wil brengen. Van stille verkoop tot intensieve verkoopcampagne - wij denken met je mee.

Stap 3 Presentatie woning
Met de juiste presentatie van je woning vergroot je het aantal bezichtigingen. Daarom geven we je tips voor het presenteren van jouw huis. Vervolgens maakt onze fotograaf foto’s en een video van jouw huis. Zowel van buiten als van binnen en van alle kamers en ruimtes. Hoe completer het beeld, hoe meer reacties van potentiële kopers. We maken ook hoogtefoto’s en 360-gradenfoto’s. Eventueel meten we je woning voor het maken van 3D-plattegronden. Het resultaat is een uitgebreide brochure van jouw huis. Die woningbrochure is zowel digitaal als op papier beschikbaar voor geïnteresseerden.

Stap 4 Waardebepaling woning
Omdat Rodenburg Makelaars de lokale en regionale woningmarkt van binnen en buiten kent, kunnen wij de waarde van jouw huis glashelder vertalen naar de beste vraagprijs. Bestemmingsplannen, erfdienstbaarheden, marktposities en alle verdere details van jouw huis wegen we vakkundig mee.

verkoopmakelaar Zwolle

Werving van kijkers

Stap 5 Werving kijkers woning
Door het uitgebreide netwerk van Rodenburg Makelaars krijg je tal van ingangen bij potentiële kopers. Wij pakken ons eigen bestand van woningzoekenden erbij en brengen je huis onder de aandacht bij alle NVM-makelaars in de regio. Daarnaast kunnen we jouw huis ook via onze eigen site, de Dynamis-site (dynamis.nl) en de landelijke NVM-site (funda.nl) aanbieden. Aanvullend kunnen wij potentiële kopers nog via sociale media of persoonlijk benaderen.

Zó trek je kijkers voor je huis...

  • Repareer kleine mankementen. Dat geeft de kijker het gevoel dat hij het huis zó kan betrekken.
  • Zorg voor een frisse geur: maak het huis lekker schoon, leeg de vuilnisbakken en ventileer toilet en badkamer.
  • Creëer ruimte: zet kamerdeuren open en verwijder overbodige meubels en spullen.
  • Verwijder persoonlijke spullen. Dat geeft de kijker de kans om zich thuis te voelen in jouw huis.
  • Maak van je huis een plek waar de kijker tot rust komt: ruim post, to do lists en prikborden op en maak alle ruimtes lekker schoon.
  • Zorg voor een aangename temperatuur, zodat het prettig verblijven is in je woning.
  • Voorkom afleiding: laat de vaatwasser, wasmachine, droger, radio en tv uit en breng kinderen en dieren buiten de deur.
  • Breng licht naar binnen: doe de gordijnen open, zeem de ramen en snoei bomen en struiken die licht tegenhouden.
verkoopmakelaar Zwolle

Bezichtigen en onderhandelen

Stap 6 Bezichtiging woning
Geïnteresseerden leiden we rond in je huis. Natuurlijk staan wij ze vakkundig te woord en peilen we hun interesse. Na afloop bellen wij je om onze eerste indruk met je te delen. Je weet dus direct waar je aan toe bent.

Stap 7 Onderhandeling woning
De onderhandeling over de verkoopprijs en de datum van overdracht laat je met een gerust hart aan ons over. Ons doel is een maximaal verkoopresultaat voor jou. Ook houden we de overdrachtsdatum en eventuele ontbindende voorwaarden scherp in de gaten.

verkoopmakelaar Zwolle

De afrondende fase

Stap 8 Voorlopig koopcontract woning
Nadat er (mondeling) overeenstemming is over de prijs en de voorwaarden stellen wij een koopcontract op. Nauwkeurig checken wij daarbij alle afspraken, zoals de prijs, de overdrachtsdatum en de lijst van over te nemen zaken. Zodra de wettelijke bedenktijd is verstreken, is de overeenkomst bindend.

Stap 9 Notariële koopakte woning
De notaris stelt de officiële koopakte voor je op. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle gemaakte afspraken nauwkeurig, duidelijk en juridisch juist zijn genoteerd. Ook de eventuele lopende garanties op de woning worden in de koopakte overgedragen aan de koper.

Waarderapport

Een waarderapport door Rodenburg Makelaars is iets anders dan een taxatie of een waardebepaling van jouw huis. Een waarderapport genereren wij automastisch en geeft je een indicatie over de waarde van jouw huis. misschien helpt dit jou om te beslissen of je wel of niet gaat verkopen.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie