Een waardebepaling in Wapenveld; Dit kan handig zijn voor het gerichter kijken naar een vervolg woning of om de vraagprijs vast te stellen bij verkoop van de huidige woning. Dit kunt u eenvoudig via het online systeem doen, de pop up, maar dit is slechts een waarde indicatie. Dit is op basis van de gegevens in het systeem als postcode, woningtype en de bekende vierkante meters. Wanneer u een definiteve waardebepaling wilt, komt onze makelaar de woning graag zelf bekijken. Wellicht is er recent een verbouwing geweest: een nieuwe keuken of badkamer geplaatst of is er extra nageïsoleerd. Dit zijn belangrijke waarde vermeerderende maatregelen, die de makelaar graag komt beoordelen.

Na het uitbrengen van de waardebepaling, zal de makelaar onze diensten toelichten. Wij kunnen natuurlijk de woning voor u in de verkoop nemen, maar ook helpen met aankoopbegeleiding in de zoektocht naar een andere woning. Het verkooptraject zal altijd starten met het laten maken van professionele foto's, het maken van een video, het inmeten van de woning en het make van een juiste plattegrond. Wanneer de verkoopbrochure klaar is, kan de woning aangeboden worden via onze online- en offline verkoopkanalen.

Maar dit alles begint bij een geheel gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning.

Gratis waardebepaling in Wapenveld van uw woning

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Waardebepaling wapenveld

Een waardebepaling in Wapenveld als basis voor de vraagprijs

Een waardebepaling van uw huis in Wapenveld vraagt u wellicht aan uit nieuwsgierigheid of als indicatie voor de vraagprijs bij verkoop.

De woning waarde is afhankelijk van de locatie, een mooie locatie in- of aan de rand van het bos van Wapenveld is waardevermeerderend. Maar onze makelaar kijkt ook naar het woning type. Een woonboerderij heeft meer onderhoud nodig dan een tussenwoning. Maar ook energie- besparende of opwekkende isolaties zijn bepalend voor de vraagprijs.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Wat komt er kijken bij de verkoop van je woning?

Dit begint vrijwel altijd met een gesprek in de woning voor de waardebepaling. De makelaar bekijkt de woning uitvoerig en zal met een inschatting van de vraagprijs komen. Wanneer we tot een opdrachtbevestiging komen zal de vraagprijs uiteraard in overleg concreet worden.

Wij typen een leuke verkoop tekst over de woning, doen kadastraal onderzoek en checken het op juridische beperkingen. Vervolgens begint de professionele woning presentatie. Wij zullen foto’s laten maken, net als 3D- en hoogte foto’s en een video. Daarnaast laten wij de woning helemaal inmeten en plattegronden maken. Wanneer dit alles door jou als verkoper wordt goedgekeurd beginnen de online marketingcampagnes te draaien.

Zodra de bezichtiging aanvragen binnen komen, plannen wij deze in en clusteren dit zoveel mogelijk. Maar wij plannen geen groepsbezichtigingen. Rodenburg gunt ieder minstens een half uur de tijd om rustig rond te kijken met de makelaar.