Uw woning verkopen in Wapenveld -

Uw woning verkopen in Wapenveld

Een woning verkopen in Wapenveld wilt u met de begeleiding van een betrouwbare makelaar met ruime ervaring en deskundigheid. Rodenburg makelaars heeft deze woningkennis én ervaring in huis.

U overweegt uw woning in Wapenveld te verkopen en uiteraard bent u dan benieuwd wat de huidige woning waarde. Wij komen graag uw woning bekijken. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij nemen voor de waardebepaling ruim de tijd en beoordelen de laatste investeringen, zoals de isolatiemaatregelen en dergelijke.

Het verkooptraject kan starten na het vaststellen van de vraagprijs. Wij zullen, zodra u akkoord bent, alles in gang zetten wat nodig is voor een vlotte verkoop van de woning. Naast foto's, de plattegrond en video laten wij ook een meetrapport maken. Wanneer de verkoopbrochure compleet is, delen wij deze via de online verkoop kanalen. De bezichtigingen zullen wij uitvoeren, net als de onderhandelingen. Wij nemen u al het werk uithanden, maar houden u goed op de hoogte.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op via het formulier.

Uw woning verkopen met Rodenburg makelaars

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Woning verkopen in Wapenveld

Huis verkopen in Wapenveld

Een woning verkopen in Wapenveld is net als andere woningen maatwerk. En wel net zo belangrijk is persoonlijke benadering. Dat is precies waar Rodenburg Woningmakelaars voor staat.

Voor het uitbrengen van een waardebepaling van de woning nemen wij ruim de tijd. Dit is uiteraard vrijblijvend en geheel kosteloos. Mochten wij de woning in de verkoop krijgen zullen wij al het werk uit handen nemen en het verkooptraject duidelijk met u doornemen.

Woningmakelaardij in Zwolle en Apeldoorn

Het verkopen of aankopen van een huis is een belangrijk moment in je leven. Wij staan voor je klaar om je erbij te helpen. Wij kennen de woningmarkt in Zwolle en Apeldoorn als onze broekzak; we kopen en verkopen in deze regio’s dagelijks woningen voor onze klanten. Uiteraard zijn wij ook thuis in de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel en Vaassen.

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van woningen, we helpen je met het selecteren van woningen of juist met het presenteren van je eigen woning. We taxeren woningen en berekenen hoeveel het huis in kwestie kan opbrengen. De onderhandelingen nemen we je graag uit handen.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.