Wonen diensten

Een huis kopen samen met Rodenburg Makelaars

Dit is het moment om een huis te kopen. Er is voldoende aanbod en in combinatie met de huidige economische situatie zorgt dit er voor dat de aankoopmakelaar voor jou een uitstekend onderhandelingsresultaat kan realiseren.

Wonen diensten

Jouw huis verkopen

Het is vaak spannend om uw huis te verkopen. Wij vinden het belangrijk jou hierin goed te adviseren en uitgebreid de tijd hiervoor te nemen.

Woning taxeren in Zwolle

Jouw (nieuwe) huis taxeren

Onafhankelijke taxatie met een helder rapport over de waarde van jouw huis

Hypotheek? Taxatierapport verplicht!

Voor elke hypotheek is een taxatie verplicht. Jouw nieuwe huis is daar namelijk onderpand voor en de bank wil zeker weten dat de tegenwaarde minimaal gelijk is aan de hoogte van de hypotheek. Daarom moet je voor een hypotheek altijd uw huis of appartement laten taxeren door een onafhankelijk taxateur.

Meer informatie

Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Onze taxateurs voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het NWWI.

Wonen diensten

Kopen of huren?

Twijfel je of huren voor jou de beste keuze is, of dat een huis kopen wellicht verstandiger is? Ook op die vraag kun je van ons een eerlijk en objectief antwoord verwachten. We zetten de voor- én nadelen van het huren of kopen van een huis graag voor jou op een rij.

Nieuwbouw kopen

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning? Een eengezinswoning, vrijstaande woning, appartement of misschien een kavel om zelf te kunnen bouwen? Rodenburg Makelaars biedt een groot aantal nieuwbouwwoningen in de regio te koop aan. Daarnaast bemiddelen wij ook in de verhuur van nieuwbouwwoningen.