Gratis woningwaarde indicatie van de woning -

Gratis woningwaarde indicatie van de woning

Plannen om te verkopen of gewoon nieuwsgierig?

Rodenburg woningmakelaar geeft je gratis een geschatte woningwaarde op basis van gegevens van jouw huis en verkoopprijzen in de omgeving.

Wanneer de plannen serieuzer worden, komen wij graag op locatie om de woning te bekijken en de geschatte woningwaarde indicatie concreet te maken.

Wij komen graag de woning bekijken om een gerichte prijs af te geven, dit is uiteraard afhankelijk van het onderhoud, de staat van het sanitair en de keuken. Ook speelt natuurlijk de isolatie waarde en energieopwekkende factoren een grote rol in de waarde van de woning.

De locatie van de woning is natuurlijk er bepalend voor de prijs. Onze medewerkers wonen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de markt en omgeving goed kennen en op waarde kunnen schatten.

Vraag geheel vrijblijvend en gratis een waardebepaling door het in vullen van het formulier.

Woning waarde indicatie

Wanneer bent u van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

woningwaarde indicatie Zwolle

Het verschil tussen waardebepaling en taxatie

Een waardebepaling door Rodenburg Makelaars is iets anders dan een taxatie van jouw huis. Bij een taxatie maakt een van onze makelaars een uitgebreid schriftelijk rapport op, waar een geldverstrekker een hypotheek op baseert. Bij onze gratis en vrijblijvende waardebepaling gaat het om het bepalen van een eventuele verkoopprijs van je woning.
aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie