Rodenburg is een Zwols taxatiebureau. Een taxateur in Zwolle heb je meestal nodig wanneer je een huis of appartement hebt gekocht of omdat je de woning wilt verbouwen. In deze gevallen wil de geldverstrekker weten wat het onderpand waard is. Onze taxateurs zijn allemaal bevoegd en gecertificeerd om diverse soorten taxatierapporten op te stellen.

Een woning of appartement taxeren ziet er als volgt uit:

Wanneer men akkoord gaat met de opdrachtbevestiging voor een taxatierapport zullen wij een afspraak in plannen voor de inspectie van de woning of appartement. Hier moeten recente foto's door ons genomen worden. Wij inspecteren het object op onderhoud, afwerking, ligging en mate van luxe. Hierna doen wij onderzoek op verontreiniging, het bestemmingsplan en kadastrale gegevens. Maar ook het woon- en gebruikoppervlak wordt berekend volgens de huidige NEN normen. Voor een appartement worden ook de VVE stukken beoordeeld.

Vraag gerust een offerte aan

Offerte aanvragen bij een Zwols taxatiebureau

Word u gefinancierd door een bank? Indien ja, vernemen wij graag bij welke bank.
Vul hier het te taxeren object in:
Opmerkingen
Woning taxatie Zwolle

Woning taxeren in Zwolle

Rodenburg makelaars heeft zijn wortels diep in Zwolle genesteld en kent de Zwolse woningmarkt dan ook goed. Wij hebben al 90 jaar ervaring met taxeren en in de makelaardij. Met onze vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Zwolle hebben wij een ruim werkgebied en kennen wij de hele omgeving van Zwolle. Een taxatie in Zwolle wordt dan ook gedaan door een medewerker uit Zwolle die de plaatselijk markt per wijk kent. Want wij weten heel goed dat een woning taxeren in Assendorp anders is dan een woning in bijvoorbeeld Westenholte. Wij leveren uniform gecertificeerde taxatierapporten als lid van het NWWI.

Woning taxeren in Zwolle

Jouw (nieuwe) huis taxeren

Onafhankelijke taxatie met een helder rapport over de waarde van jouw huis

Hypotheek? Taxatierapport verplicht!

Voor elke hypotheek is een taxatie verplicht. Jouw nieuwe huis is daar namelijk onderpand voor en de bank wil zeker weten dat de tegenwaarde minimaal gelijk is aan de hoogte van de hypotheek. Daarom moet je voor een hypotheek altijd uw huis of appartement laten taxeren door een onafhankelijk taxateur.

Meer informatie

Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Onze taxateurs voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het NWWI.

Zwols taxatiebureau

Uw (nieuwe) pand taxeren

Waarderingen zijn de ruggengraat van een nauwkeurige en betrouwbare vastgoedmarkt. U zoekt een partij die u tijdens het gehele traject kan ondersteunen en begeleiden - waarbij kwaliteit van essentieel belang is. Wij werken objectief, nauwkeurig en met betrouwbare rekenmodellen. Alleen zo weten we zeker dat we bijdragen aan de solide uitgangspunten op basis waarvan u keuzes wilt maken.