Een huis kopen is een spannende aangelegenheid, of het nu je eerste woning is of de tweede of derde. Je doet het niet elke dag! De oriënteerde fase wordt langzaam concreter, maar zie je geen belangrijke factoren over het hoofd?

Een aankoopmakelaar in Apeldoorn kan hierbij helpen.Rodenburg makelaars heeft al 90 jaar ervaring en is gespecialiseerd in de omgeving Apeldoorn en Zwolle, waardoor wij goed op de hoogte zijn van de woningmarkt. Wanneer wij een lijstje van de wensen en eisen van jullie droomwoning ontvangen kunnen wij gericht helpen zoeken naar huizen die hierbij aansluiten.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar begeleidt en ondersteunen bij de aankoop van een nieuwe woning. Wanneer er een woning gevonden is, die aan de wensen voldoet kunnen wij als aankoopmakelaar helpen in de onderhandelingen, maar daarvoor ook al in de prijswaardering en de woning checken op een aantal belangrijke punten. Zodra er een koopoverkomst is gesloten met de verkopende partij helpen wij bij de afhandeling van de aankoop. Te denken valt aan het doornemen van koopakte, de afspraak bij de notaris en de sleuteloverdracht. Als aankoopmakelaar in Zwolle weten wij als geen ander wat er speelt op de Zwolse woningmarkt. Welke woningen er te koop komen en voor welke prijs.

Rodenburg als jouw aankoopmakelaar in Zwolle

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

aankoopmakelaar Apeldoorn

Een huis kopen samen met Rodenburg Makelaars

Dit is het moment om een huis te kopen. Er is voldoende aanbod en in combinatie met de huidige economische situatie zorgt dit er voor dat de aankoopmakelaar voor jou een uitstekend onderhandelingsresultaat kan realiseren.

Op zoek naar een makelaar in Apeldoorn?

Voor een makelaar in Apeldoorn zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar als bedrijfsmakelaar en wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Apeldoornen omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

Wanneer je jouw huis verkopen wilt in de omgeving Apeldoorn, komen wij graag bij je langs voor een waardebepaling van de woning. Je wilt immers wel een indicatie van de woning waarde voordat je gericht op zoek gaat naar een andere woning. Wanneer er besloten wordt om de woning in de verkoop te doen bij Rodenburg starten wij de uitgebreide verkoopcampagne. Dit bestaat uit het beschrijven van de woning, het maken van foto’s, 3D foto’s, video en hoogtefoto’s. Ook laten wij de woning inmeten en wordt er een plattegrond gemaakt. Wanneer dit alles door jou wordt goedgekeurd plaatsen wij dit op onze aanbodpagina, Social Media en uiteraard op Funda. De bezichtigingen worden verricht door de makelaar die de woning en omgeving uitstekend kent.