8950

Rodenburg Bedrijfsmakelaars Deventer

Al sinds jaar en dag zijn wij met ons kantoor gevestigd in Deventer. "Onze stad" met haar unieke kenmerken, zoals het IJsselfront, 540 (!) Rijksmonumenten, de fraaie Brink, Go Ahead Eagles, Deventer Koek, Hanzestad.

Zo zijn wij dagelijks als "ambassadeur" bezig om "onze stad" en omgeving nog mooier te maken!

Ons aanbod bedrijfshuisvesting

Rodenburg Bedrijfsmakelaars Deventer heeft binnen haar vakgebied op een breed terrein veel kennis en ervaring opgebouwd en is diep geworteld in deze regio. Mede hierdoor zijn wij al jarenlang marktleider op het gebied van verhuur en verkoop in diverse vastgoedsegmenten.

  • Kopen
  • Huren
+
-

Team Deventer

Deskundig, betrokken en recht door zee. Kenmerken van Rodenburg Bedrijfsmakelaars Deventer onze gecertificeerde bedrijfsmakelaars die de markt in de regio Deventer als geen ander kennen. Of het nu gaat om de verhuur, aanhuur, verkoop of aankoop. Een bedrijfshal van 3.000 m² of een winkel van 50 m². Een kantoorpand in het centrum of een bouwkavel dichtbij uitvalswegen.

Wij streven er naar een full-service kantoor te zijn. Hierdoor zijn wij in staat op alle facetten van de vastgoedsector onze opdrachtgevers van dienst te zijn. Zo zijn wij in staat u een totaaloplossing te bieden: u kunt bij ons terecht voor expertise op het gebied van taxaties, financieel advies, beleggingen, gebiedsontwikkeling, projectontwikkeling, sale & leaseback en consultancy. Voor ieder onderdeel staat ons kantoor garant voor een hoge mate van knowhow.

4018

Ivo Dijkerman

Onze openingstijden

Maandag 08.30 - 17.30
Dinsdag 08.30 - 17.30
Woensdag 08.30 - 17.30
Donderdag 08.30 - 17.30
Vrijdag 08.30 - 17.30
Zaterdag Gesloten

4019

Ellis Kersten

4021

Susan Gerrits

Deventer

Koekstad van oudsher! Deventer en koek zijn onlos(s)makelijk met elkaar verbonden. Den Haag heeft zijn ‘hopjes’, Zwolle z’n ‘balletjes’ en Den Bosch z’n ‘bollen’. Maar de koppeling tussen een lekkernij en een stad is nergens zo prominent aanwezig als in Deventer. Deze nauwe band laat zich verklaren door enerzijds de lange historie van de Deventer Koek en anderzijds door de immer goede en bijzondere kwaliteit van de koek. In Deventer is er nu nog één koekfabriek: Jb Bussink.

Naast koek is er ook veel boek te vinden. Deventer is Boekenstad bij uitstek. Al vele eeuwen worden hier boeken gemaakt, bewaard en verkocht. Dat was al zo in de 15e eeuw en dat is nu nog steeds zo. Deventer kent een groot aantal uitgeverijen en drukkerijen van landelijke naam en faam. De stad biedt een ruim en gevarieerd aanbod van boekhandels en antiquariaten. Het hele jaar door zijn er tal van activiteiten in relatie tot het boek, waaronder de Deventer Boekenmarkt, de grootste boekenmarkt van Europa (altijd de 1e zondag van augustus). Deventer biedt twee grote bibliotheken: de Bibliotheek Deventer en de Athenaeumbibliotheek, de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland

4055
Elk jaar het bekende Dickens festijn
4056
Deventer op Stelten
4074
En niet te vergeten, fantastisch gelegen bedrijventerreinen

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.