Rodenburg Makelaars Apeldoorn

Paslaan 20
7311 AL Apeldoorn
Bekijk route
Makelaar Apeldoorn

Apeldoorn

Werken
Apeldoorn is door zijn centrale ligging een ideale plek om je onderneming te vestigen. Minder bekend over Apeldoorn is dat Apeldoorn ook een ondernemende/werkstad is. Naast “even Apeldoorn bellen” Centraal Beheer Achmea zijn er meerdere regionale en landelijke hoofdkantoren, zoals de Belastingdienst, het Kadaster en Agrifirm.

Wonen
Apeldoorn is op de eerste plaats een stad van vele kwaliteiten.
De stad Apeldoorn heeft een uitgebreid woonaanbod met een veelheid aan zorg-, onderwijs- en cultuur. Het is een groene, natuurlijke omgeving, maar heeft ook veel horeca en winkels. Daarnaast heeft Apeldoorn bekende attracties en culturele instellingen.

Apeldoorn als 'comfortabele familiestad' staat voor een combinatie van een divers woonaanbod en goede voorzieningen voor jong en oud. Een diverse arbeidsmarkt, cultuur, groen en ruimtelijk karakter, actief verenigingsleven en goed bereikbaar. Dit maakt een stad die het beste van verschillende werelden weet te combineren.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9 Op basis van 315 reviews

Impressies van ons mooie kantoor in Apeldoorn

Rodenburg Makelaars Apeldoorn
Rodenburg Makelaars Apeldoorn
Rodenburg Makelaars Apeldoorn
Rodenburg Makelaars Apeldoorn
Rodenburg Makelaars Apeldoorn

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Koning Lodewijklaan 112

Het contact met Ronald Visser en zijn collega's bij Rodenburg was perfect. Het eerste gesprek voelde gelijk vertrouwd, prettig en zeer informatief. Ik werd goed op de hoogte gehouden, alle nodige informatie was helder en snel beschikbaar en de begeleiding in het hele verkoop traject was super. De bezichtigingen werden met zorg ingepland en het overleg tijdens de verkoop ging vlekkeloos. Ook tijdens de laatste inspectie met de kopers werd ik volledig

10 10 1
Geschreven op
Transformatorhof 1

Contact met de makelaar was prettig. Het zijn lastige marktomstandigheden op dit moment maar Alexander heeft ons huis op comfortabele wijze verkocht.

8,0 10 1
Geschreven op
Roggestraat 16

Zeer fijne makelaar professionele ondersteuning, realistische afspraken, prima courtage en snelle afhandeling. Huis binnen 4 weken verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
Nieuwstraat 233

Rodenburg makelaars is voor mij de beste keuze ooit geweest! Super vriendelijk snel handellen en veel kennis van het vak. Wij zijn zeer tevreden. Bedankt toppers!

10 10 1
Geschreven op
Sebastiaanplein 14

Begeleid door Alexander Dekker. Kundige en prettige makelaar om mee samen te werken. Flexibel, pakt zijn adviesrol goed op. Korte lijntjes. Snelle follow up. Secretariaat ook erg kundig en klantgericht. Al met al een zeer prettig makelaarskantoor om mee samen te werken en dus aanbevelingswaardig.

9,0 10 1
Geschreven op
Musicalstraat 76

Nicole van Rodenburg Makelaars heeft voor ons de verkoop gedaan. Vanaf het eerste contactmoment verliep het heel prettig. We hadden een goed beeld van wat we konden verwachten en daarmee ook een goed gevoel. Er werden mooie en realistische foto's gemaakt en binnen korte tijd kon ons huis de verkoop in. Zij heeft dit op zeer enthousiaste wijze gedaan, waardoor het heel snel en naar tevredenheid verkocht was. Dit enthousiasme werd zelfs door de kopers van

10 10 1
Geschreven op
Loolaan 27 20

Goed geholpen door Ronald! Snel, vriendelijk en alles zoals van te voren besproken. Een absolute aanrader!

10 10 1
Geschreven op
Kayersbeekhof 63

Fijne service en advies over alles rondom de verkoop (en koop)! Ook m.b.t. contact naar kopers. Super bedankt Nicole en collega's!

10 10 1
Geschreven op
Mr. Van Hasseltlaan 32

Goede heldere afspraken, persoonlijke aandacht, full-service, top foto's/video's en natuurlijk een prachtig en zeker resultaat. Uit het boekje!

10 10 1
Geschreven op
Jupiterlaan 27

Contacten met de makelaar, Ronald Visser, verliepen bijzonder goed! Zeer betrokken en slagvaardig! Alle vertrouwen in hem!

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9 Op basis van 315 reviews
Rodenburg Makelaars
9.2 10 1 20

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie