Rodenburg Makelaars Apeldoorn

Paslaan 20
7311 AL Apeldoorn
Bekijk route
KvK
  • 08053805
  • 08053804
Makelaar Apeldoorn

Apeldoorn

Werken
Apeldoorn is door zijn centrale ligging een ideale plek om je onderneming te vestigen. Minder bekend over Apeldoorn is dat Apeldoorn ook een ondernemende/werkstad is. Naast “even Apeldoorn bellen” Centraal Beheer Achmea zijn er meerdere regionale en landelijke hoofdkantoren, zoals de Belastingdienst, het Kadaster en Agrifirm.

Wonen
Apeldoorn is op de eerste plaats een stad van vele kwaliteiten.
De stad Apeldoorn heeft een uitgebreid woonaanbod met een veelheid aan zorg-, onderwijs- en cultuur. Het is een groene, natuurlijke omgeving, maar heeft ook veel horeca en winkels. Daarnaast heeft Apeldoorn bekende attracties en culturele instellingen.

Apeldoorn als 'comfortabele familiestad' staat voor een combinatie van een divers woonaanbod en goede voorzieningen voor jong en oud. Een diverse arbeidsmarkt, cultuur, groen en ruimtelijk karakter, actief verenigingsleven en goed bereikbaar. Dit maakt een stad die het beste van verschillende werelden weet te combineren.

Impressies van ons mooie Apeldoorn

Rodenburg Makelaars Apeldoorn
Rodenburg Makelaars Apeldoorn
Rodenburg Makelaars Apeldoorn

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Sjef van Gennip

Ronald verzorgde voor ons een heel plezierige rondleiding, gaf adequate informatie, leidde ons zorgvuldig rond en gaf ons ook zelf te tijd om in alle rust alleen rond te lopen.

10 10 1
Geschreven op
Niek Hofman

Service en rondleiding waren prima. Helaas lopen de presentatie op Funda en de werkelijkheid uiteen waar het gaat om de inhoud en tuin van de woning. Reden voor ons om niet te kopen. Met dank voor jullie moeite!

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Spontane man welke realistisch is en de punten weet weer te geven welke van belang zijn. Daarnaast degelijk advies welke naar de toekomst van belang is.A

8,0 10 1
Geschreven op
Jan Willem van den Brink

Prima gedaan Alexander met de uitmundende assistentie van Jur en met jullie uiterst vriendelijke en behulpzame Marijke vanuit jullie kantoor! Een kopje koffie met een 'echo-putje' in de woonkeuken aan de 'Tuut' wat niet kan vanwege de huidige maatregelen dromen we er gewoon bij :-)

9,0 10 1
Geschreven op
Gerard Janson

Rondleiding was goed. We vonden het wel raar dat wij nog in huis waren en dat Nicole al met nieuwe kijkers in de tuin verder ging. Helaas een domper op de bezichtiging.

9,0 10 1
Geschreven op
Jelle Heinsma

In de plattegrond van de kelder ontbrak de deur naar de tuin. Daarnaast vonden wij de staat van onderhoud wat tegenvallen. In onze visie was er helaas nagenoeg geen mogelijkheid om de woning levensloop bestendig te maken.De locatie van de woning voldeed wel aan onze verwachtingen.Al met al een bezichtiging waar wij met plezier naar terugkijken maar geen vervolg zal hebben.

8,0 10 1
Geschreven op
Christine vd Hoeven

Makelaar was iets later maar daar werd keurig over gebeld dus geen probleem! Fijn dat vragen na bezichtiging per ommegaande werden beantwoord.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

wanneer ik weer en makelaar zoek of nodig heb zou ik u kantoor weer bellen

8,0 10 1
Geschreven op
C. Stegeman

Prettige rondleiding.

9,0 10 1
Geschreven op
Ilona Lina

De secretaresse/telefoniste heeft ondersteuning nodig, denk ik, vanwege de drukte. Ze klonk gehaast, wat kortaf, niet vriendelijk en dat was niet een beste eerste kennismaking met Rodenburg, alhoewel ik begrip kan opbrengen gezien de gekkenhuis op de woningmarkt.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 96 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,4 Op basis van 624 reviews
Rodenburg Makelaars
8.4 10 1 685

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie