De transformatie van De Brinkhof

Geschreven door Alexander Dekker op 4 april 2023

De Brinkhof

Het is een heel bijzonder pand, een prominent pand, een van de grootste panden in Apeldoorn. Wat al heel lang leeg staat en de lelijke puist van de stad is. Grehamer & Company transformeert het object De Brinkhof naar 167 woningen, wat voorheen ook uit kantoor- en winkelruimte bestond.

Het is een getrapt pand met veel lagen, ruimtes hebben bijzondere vormen met onverwachte hoeken en nisjes. Het pand dat door het kantoor karakter beschikt over hoge plafonds wat een ruimtelijk gevoel geeft. Woningen met uitzicht over het Amaliapark én midden in het centrum van Apeldoorn. Hier wonen betekent een woning vol karakteristieke elementen op de perfecte locatie in Apeldoorn.

De Brinkhof is getransformeerd naar verschillende type woningen (studio’s, lofts en twee- tot vierkamerappartementen) en variëren in oppervlakte van circa 35 tot 157 vierkante meter. Er is een variatie in buitenruimtes, van Franse balkons, tuintjes tot zeer ruime terrassen.

Momenteel worden de laatste puntjes op de i gezet in het pand: het eindresultaat komt in zicht. En wát een verschil met enige tijd geleden! De binnenplaats is omgetoverd naar een gezellige en groene binnentuin met terrassen. Parkeren kan in de ondergrondse parkeergarage. Iedere woning beschikt over eigen externe bergruimte onder het pand.

Deze woningen zijn opgedeeld in fases. Het overgrote deel is verkocht, er zijn nog enkele beschikbaar!

Geïnteresseerd in een woning? Neem contact op met ons.

Alexander Dekker
Neem contact op met Alexander

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
De exploderende woningmarkt  en mogelijke oplossingen

De exploderende woningmarkt en mogelijke oplossingen

Beste lezers, Als je de afgelopen tijd het nieuws hebt gevolgd of zelfs maar een gesprek hebt gevoerd over vastgoed, dan is de kans groot dat je bent gestuit op verhalen...
De trek van het Westen naar het Oosten

De trek van het Westen naar het Oosten

Na maanden thuiswerken zijn we de ruimte binnen en buiten ons huis anders gaan waarderen. Thuiswerkers willen graag een groter...
Bekijk overzicht