Alexander Dekker

Alexander Dekker

Woningmakelaar

Wees in de goede tijd zuinig op je klant, dit weet men namelijk te waarderen als er slechte tijden aanbreken en in slechte tijden is iedereen op zoek naar een vertrouwd adres en dat is waar Rodenburg Makelaars voor staat. Het gaat nooit om de eenmalige transactie, zeker in onze branche niet!

Het makelen zat al van jongs af aan in het bloed en ik wist dan ook al snel wat ik later wilde gaan worden; Makelaar en dan vooral een eigen kantoor hebben. Op mijn 22ste werd ik beëdigd als makelaar en was daarmee de “jongste makelaar van Nederland”. In 2001 werd ik mede eigenaar van Rodenburg Makelaars.

Makelen is en blijft zeer Dynamisch en het leuke/ mooie aan ons vak is, dat je het vertrouwen van je klant krijgt en dat je hoopt dat de verwachtingen die je samen van te voren maakt ook daadwerkelijk gerealiseerd gaan worden, want dan namelijk heb je de kwaliteit geleverd die je van tevoren geschetst hebt. In de loop der jaren kan ik wel onderschrijven dat voor mij het vak veranderd is van pandgericht naar klantgericht en dat het nooit om een eenmalige transactie gaat!

Specialisatie

  • Vennoot

  • Directie

  • Woningmakelaardij

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.