Eglantierlaan 181 , 7329 AP, Apeldoorn

  huurprijs op aanvraag
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Omschrijving

  Unieke nieuwbouw winkel-/horeca unit aan de buitenzijde van winkelcentrum De Eglantier. De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 103 m², welke in overleg is uit te breiden naar 193 m². Winkelcentrum De Eglantier is bijna geheel her ontwikkeld waarbij de...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 103 m²

  Downloads

  Unieke nieuwbouw winkel-/horeca unit aan de buitenzijde van winkelcentrum De Eglantier. De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 103 m², welke in overleg is uit te breiden naar 193 m².

  Winkelcentrum De Eglantier is bijna geheel her ontwikkeld waarbij de bestaande winkels zijn verbeterd en nieuwe commerciële ruimtes zijn gerealiseerd.
  Hierdoor heeft het winkelcentrum een frissere uitstraling en is een nog uitgebreider aanbod winkels gerealiseerd. Dit goed bezochte winkelcentrum telt vele landelijke winkelbedrijven zoals Albert Heijn, Blokker, Hema, Etos, Intertoys, Kruidvat, Xenos, Zeeman, Takko, Shoeby, Gall&Gall, Hans Anders en Deka Markt verder aangevuld met de benodigde colour lokale te weten onder andere kledingwinkels, kappers, bakker, slager, cafetaria, viswinkel etc. Tevens is aan de rand van het winkelcentrum de nieuwbouw van start gegaan voor o.a. de Jumbo supermarkt. Elke dinsdag is er de weekmarkt.
  Winkelcentrum De Eglantier is één van de grootste wijkwinkelcentra in Apeldoorn en hét winkelhart van de wijk De Maten. Met ruim 60 winkels met een grote diversiteit aan artikelen kan iedereen hier voor zijn aankopen terecht.

  Achtergrondinformatie:
  De Eglantier is in 1981 gebouwd als wijkcentrum voor de wijk De Maten naar een ontwerp van het architectenduo Alberts en Van Huut, die onder meer bekend staan om hun karakteristieke gebouwen van de ING Bank. Net als deze gebouwen is De Eglantier ontworpen en gebouwd in de organische stijl. Het symboliseert een middeleeuws stadje. De naam is ontleend aan het Latijnse woord voor wilde roos. De kern van het winkelcentrum wordt gevormd door vier straten die samen een vierkant vormen. Deze straten hebben aan weerszijden in totaal ruim 60 winkels op de begane grond met een gezamenlijke oppervlakte van 9.450 m2. Er onder ligt een parkeerkelder met 210 parkeerplaatsen waar gratis geparkeerd kan worden, en erboven zijn tot op verschillende hoogtes ruim 200 woningen gebouwd. Door het winkelcentrum lopen twee fietsassen; van west naar oost en van noord naar zuid. In 2010 is er begonnen met de revitalisering en uitbreiding. Verspreid over meerdere jaren zijn c.q. worden er ca. 95 nieuwbouwwoningen en 6.000 vierkante meter aan nieuwe commerciële ruimte aan het bestand toegevoegd.

  Onder andere zijn de volgende winkelruimten met de volgende oppervlakte beschikbaar voor verhuur:
  De Eglantier 656 van ca. 62 m²
  De Eglantier 514-B van ca. 133 m²
  De Eglantier 112 van ca.170 m²
  De Eglantier 326-327 van ca. 175 m² prominente hoeklocatie aan horecaplein
  De Eglantier 648 van ca. 264 m²
  Gildenlaan 424-426 AB Apeldoorn van ca. 423 m²

  Bestemming
  Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Stadsdeel Zuid-Oost De Maten. De bestemming van het perceel is: Gemengd-1. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

  Opleveringsniveau
  In de huidige staat, maar juridisch zal sprake zijn van een casco verhuur.

  Parkeergelegenheid
  Rondom het winkelcentrum is er volop gratis parkeergelegenheid o.a. op de Eglantierlaan, Violierenplein en de Gildenlaan. In de parkeergarage (toegankelijk vanaf de Gildenlaan) is het de eerste twee uur gratis parkeren.

  Huurprijs
  € 29.340 per jaar excl. btw en ex. servicekosten

  Omzetbelasting
  Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

  Servicekosten
  In overleg.

  Huurbetaling
  Per maand/kwartaal, vooruit te betalen.

  Huurtermijn
  5 + 5 jaar (een kortere termijn is eventueel bespreekbaar.

  Aanvaarding
  In overleg.

  Wij bieden diverse winkel- en horeca ruimtes te huur aan in het winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs huurprijs op aanvraag
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Nevenfuncties
  • Horeca
  Bouwjaar 2021
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Eglantierlaan 181
  Plaats Apeldoorn
  Provincie Gelderland
  Land Nederland
  Ligging
  • Wijkwinkelcentrum

  Horeca

  Totaal beschikbare oppervlakte 103 m²
  Verkoop vloer oppervlakte 103 m²

  Winkelruimte

  Oppervlakte 103 m²
  Oppervlakte in units vanaf 103 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 103 m²
  Horeca toegestaan ja

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de winkelruimte

  Eglantierlaan 181, 7329 AP, Apeldoorn

  Locatie

  Eglantierlaan 181, 7329 AP, Apeldoorn

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.