Het Woldhuis 11 , 7325 WN, Apeldoorn

  € 65.000 p.j.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Omschrijving

  Object/ligging Namens de Gemeente Apeldoorn mogen wij het landhuis op Landgoed Het Woldhuis 11 te huur aanbieden. Naast de verhuur van de boerderij (nr. 13) zoeken we ook voor de villa nieuwe invulling (combinatie is mogelijk). De villa en het landgoed eromheen is...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 870 m²

  Downloads

  Object/ligging
  Namens de Gemeente Apeldoorn mogen wij het landhuis op Landgoed Het Woldhuis 11 te huur aanbieden. Naast de verhuur van de boerderij (nr. 13) zoeken we ook voor de villa nieuwe invulling (combinatie is mogelijk). De villa en het landgoed eromheen is jarenlang het thuis geweest van IVN die hier jaarlijks vele klassen ontvangen voor o.a. schoolkampen in de natuur. Het landhuis is momenteel ingericht als groep accommodatie waar 94 personen kunnen overnachten.

  De locatie beschikt over een grote zaal/dagverblijf met podium aan voorzijde en twee verblijfsruimtes die middels de "openhaardruimte" te combineren zijn tot een tweede grote zaal/verblijf. Deze bevinden zich aan de achterzijde en grenzen aan aan het terras met openslaande deuren. Het terras gaat vervolgens over in de tuin met een prachtig uitzicht vijver met de fontein en de omliggende natuur. De villa beschikt over een uitgebreide (professionele) horecakeuken die van alle gemakken is voorzien. Op de verdiepingen bevinden zich de slaapvertrekken voor maximaal 94 personen. De slaapvertrekken zijn momenteel in gericht met stapelbedden en hebben per vertrek aansluiting op de sanitaire ruimtes.

  Door de combinatie van zalen is het Woldhuis 11 ook uitermate geschikt voor vergaderingen, recepties, feesten/partijen en/of bruiloften, al dan niet gecombineerd met overnachtingen. Al met al een plek in de natuur waar reuring en ontspanning elkaar kunnen vinden en afwisselen. Wij zijn op zoek naar de huurder die de villa (en mogelijk het gehele landgoed) het "nieuwe" leven geeft dat het verdiend.

  Oppervlakte
  Het landhuis beschikt over ca. 870 m² VVO (Maatvoering op basis van tekeningen, excl. het koetshuis)
  BG: ca. 370 m² VVO
  1e verdieping: ca. 315 m² VVO
  2e verdieping: ca. 185 m² VVO

  Bij de verhuur van het landhuis is het koetshuis en eventueel de kapschuur betrokken. Beide liggen aan de voorzijde van het terrein. De vierkante meters van het koetshuis zijn nog niet bekend. Hiertoe worden tekeningen gemaakt door de verhuurder. Het koetshuis wordt momenteel gebruikt als werkplaats- met opslag en op de verdieping kantoren.

  Bestemming
  Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Het Woldhuis 11-13. De bestemming is 'Gemengd'. De voor 'Gemengd' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

  - voorzieningen ten behoeve van onderwijs, opvoeding, maatschappelijke dienstverlening, cultuur en recreatie;
  - kantoren en/of zakelijke dienstverlening;
  - detailhandel ten behoeve van de bestemming;
  - kleinschalige ondergeschikte horeca met dien verstande dat een discotheek, muziekcafé of daarmee vergelijkbare horeca, evenals nachtverblijf niet is toegestaan, met uitzondering van recreatief nachtverblijf;
  - zorgboerderij, met dien verstande dat nachtverblijf niet is toegestaan;

  U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

  Opleveringsniveau
  In de huidige staat, leeg en ontruimd.

  Parkeergelegenheid
  Parkeren direct bij de locatie in overleg (uitsluitend huurders). Er is een parkeerplaats ingericht op korte loopafstand (ca. 4 min) van het landgoed voor bezoekers.

  Huurprijs
  € 65.000,- per jaar.

  Omzetbelasting
  Geen BTW van toepassing.

  Energielabel
  N.V.T. (Gemeentelijk Monument)

  Huurbetaling
  Per maand of per kwartaal, vooruit te betalen.

  Huurtermijn
  Uitgangspunt is een huurovereenkomst van 5 jaar met een optietermijn van 5 jaar. Afwijkende termijnen in overleg mogelijk.

  Aanvaarding
  November/December 2024.

  Huurprijsaanpassing
  De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

  Zekerheidsstelling
  Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden bruto huur.

  Huurovereenkomst
  De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 is vastgesteld en op 17-2-2015 is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website www.roz.nl, met aanvullende bepalingen door verhuurder.

  Voorbehoud
  Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 65.000 p.j.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwjaar 1865
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Het Woldhuis 11
  Plaats Apeldoorn
  Provincie Gelderland
  Land Nederland
  Ligging
  • Landelijk gebied

  Kantoor

  Oppervlakte 870 m²
  Oppervlakte in units vanaf 870 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Het Woldhuis 11, 7325 WN, Apeldoorn
  Het Woldhuis 11, 7325 WN, Apeldoorn

  Locatie

  Het Woldhuis 11, 7325 WN, Apeldoorn

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.