Uw huis verkopen in Haerst doe je het liefst met professionele begeleiding door een makelaar. Je kan de woning maar één keer verkopen, dus het moet in één keer goed zijn. Er is een landelijke trend op de woningmarkt waardoor men vanuit de randstad richting Zwolle en de dorpen er omheen trekt. Ook in Zwolle merken we dat de wijken en buurtschappen om Zwolle heen populairder worden, zo ook Haerst. De woning krapte jaagt de huizenprijzen behoorlijk omhoog, waardoor het bepalen van de vraagprijs erg belangrijk is. Via de pop-up kunt u een indicatie van de woning waarde ontvangen. Dit is op basis van de ingevulde en bekende gegevens. Maar voor een woonboerderij is de staat van onderhoud heel belangrijk en deze is niet bekend in het systeem.

Voor een concretere prijs komt de makelaar graag daadwerkelijk langs om de woning te bekijken. Deze waardebepaling is kosteloos en vrijblijvend. De makelaar neemt de woning op en beoordeeld de laatste investeringen die belangrijk zijn voor de vraagprijs, zoals de keuken, badkamer, aanwezige garage en bijgebouwen en de laatste investeringen in isolatie en energie- besparende en opwekkende installaties. Maar ook de staat van onderhoud.

Vervolgens geeft de makelaar een toelichting van de vervolgstappen voor de verkoop. Het verkooptraject start vervolgens met het maken van de foto's, de video, de plattegrond en een meetrapport. Wij werken zoveel mogelijk één op één en persoonlijk, maar uiteraard ook met een online dossier. De makelaar voert de bezichtigingen en onderhandelingen uit. Wij nemen zo al het werk uit handen.

Neem voor een waardebepaling contact op via het formulier.

huis verkopen in Haerst met Rodenburg

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Huis verkopen in Haerst

Jouw huis verkopen in Haerst begint met een waardebepaling

Een huis verkopen in Haerst begint met het vaststellen van de waarde van de woning.

Het begeleiden van het verkooptraject begint met het vaststellen van de juiste vraagprijs van het huis. Voor de waardebepaling neemt de makelaar uitgebreidt de tijd en zal de specifieke kenmerken van de woning opnemen. Dit alles is geheel kosteloos. Wanneer wij de woning daadwerkelijk in de verkoop krijgen zullen we het gehele proces van de verkoop van uw woning in Haerst samen doorlopen.

Huis verkopen in Haerst

Haerst-Tolhuislanden

Het gebied ten oosten van de Overijsselse Vecht is een prachtig landelijk gebied dat aan het verkleuren is. Dat heeft te maken met de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van natuur, milieu en de uitbreiding van het bedrijventerrein in Hessenpoort. De spanning tussen het beheer van het groen en de doorbrekende stad met al zijn behoeftes is daardoor goed voelbaar.

Dit gebied is dun bevolkt. Ten oosten van de Vecht wonen de vaak oorspronkelijke bewoners, agrariërs die er hun beroep uitoefenen, en stedelingen die buiten willen wonen voor de rust. Niet alleen de bewoners genieten van het buitengebied, er komen ook genoeg natuurliefhebbers om er te wandelen en fietsen. Bij de Agnietenplas worden zij ´s zomers met een pontje, dat nog met de hand wordt getrokken, over de Vecht naar Haerst gebracht.

In Hessenpoort, het grootschalige, bovenregionale bedrijventerrein hebben zich verschillende partijen gevestigd. Zij profiteren van de uitstekende centrale ligging, direct aan de A28, de hoogwaardige inrichting en de sterke arbeidsmoraal in de regio. Hier heeft zich, na vele jaren en tot blijdschap van veel inwoners het gele warenhuis gevestigd.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Wijkstatistieken

Leeftijd wijkbewoners Zwolle - Haerst-Tolhuislanden

Huishoudens in Zwolle - Haerst-Tolhuislanden

Koop/Huur in Zwolle - Haerst-Tolhuislanden

 • Mannelijke inwoners

  550
 • Vrouwelijke inwoners

  505
 • Inwoners Zwolle

  63.944
 • Inwoners Zwolle

  65.896
 • Auto('s)

  1,6 per huishouden

Veel gestelde vragen over een huis verkopen

Voor de huidige waarde van uw woning komen we graag langs voor een vrijblijvende waardebepaling in Apeldoorn of Zwolle. De vraagprijs is erg afhankelijk van de huidige staat van de woning, het onderhoud niveau en de isolatiewaarde. De makelaar komt geheel kosteloos uw woning opnemen, vul daarvoor het contact formulier in en wij nemen contact met u op.

Belangrijk is dat de woning in verkoop staat is voor de foto's. Dus de voordeur goed in de verf en de rommeltjes aan de kant. Wij laten vervolgens professionele foto's maken, een video, een meetrapport en een nieuwe plattegrond. Onze verkoopmakelaar begeleidt u hier graag bij. Ons 10 stappen plan kunt u van tevoren al even door nemen.

Rodenburg makelaars is een gevestigde naam in Zwolle. Daarbij zijn wij partner in Dynamis, een landelijke samenwerking. Hierdoor is ons fysieke bereik erg groot, maar deze gaat online nog veel verder. Door slimme online marketing wordt de potentiele koper naar de juiste woning geleidt. Wij hanteren daarbij een persoonlijke aanpak. Onze verkoopmakelaars staan voor enthousiasme, optimale communicatie en persoonlijke, échte aandacht.

Wij nemen zoveel mogelijk werk uithanden. Na de start verkoop zullen wij de bezichtigingen uitvoeren, de onderhandelingen, begeleiding bij het tekenen van de koopovereenkomst en de eindinspectie verzorgen. In ons 10 stappen plan leest u hier alles over. Alleen het energielabel kunnen wij niet voor u aanvragen!

Rodenburg Makelaars verzorgt de volgende diensten in Apeldoorn, Zwolle en omgeving:

Wilt u meer informatie over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met onze makelaars in Zwolle of in Apeldoorn

Een verkoopmakelaar voert de volgende werkzaamheden uit:

 • Verkoop start klaar maken
 • Bezichtigingen plannen
 • Onderhandelingen
 • Het opstellen van de koopakte
 • Controleren van de notariële documenten
 • De afhandeling van de eindinspectie
 • De sleuteloverdracht

Lees ons uitgebreide 10 stappen plan en laat Rodenburg makelaars uw belangen behartigen als verkoopmakelaar.