Deventerstraat 25 A , 7311 BH, Apeldoorn

  prijs op aanvraag
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Omschrijving

  Aan de rand van de woonwijk de Parken, op loopafstand van het winkelhart van Apeldoorn, bieden wij aan de statige kantoorvilla "De Byenkorf" omgeven door een fraaie tuin. Het betreft een monumentale villa (gemeentelijk monument), oorspronkelijk gebouwd in 1875 en...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 468 m²

  Downloads

  Aan de rand van de woonwijk de Parken, op loopafstand van het winkelhart van Apeldoorn, bieden wij aan de statige kantoorvilla "De Byenkorf" omgeven door een fraaie tuin. Het betreft een monumentale villa (gemeentelijk monument), oorspronkelijk gebouwd in 1875 en heeft daarna lange tijd dienst gedaan als politiebureau van Apeldoorn. In 2015 is de kantoorvilla volledig gerestaureerd en is aan de voorzijde een entreehal met glazen dak met een prachtig balkon toegevoegd waardoor de statige villa "De Byenkorf" nog meer allure heeft gekregen.

  Het geheel heeft een zeer karakteristieke uitstraling, zodat u van buiten gemakkelijk herkenbaar bent voor bezoekers. Aan de binnenzijde ademt het pand luxe uit en geeft het een bijna koninklijk gevoel met o.a. terrazzo en eikenhouten vloeren, plafonds met plafondlijsten en kroonluchters, schouwen, robuuste trappenhuizen en veel licht. Door de toevoeging van moderne elementen komen geschiedenis en heden samen in "De Byenkorf".

  Bereikbaarheid
  Het object is gelegen op een beeldbepalende locatie tegenover het Stadhuis, in het hart van het centrum van Apeldoorn met in de directe omgeving zakelijke dienstverlening, winkels, diverse horeca en op circa 300 meter van diverse bushaltes richting Centraal Station. Ook de ligging ten opzichte van uitvalswegen is zeer gunstig met de ligging aan de Deventerstraat, één van de belangrijkste invalswegen van Apeldoorn met directe ontsluiting tot de A1 en A50.

  Indeling
  De plattegrond bestaat uit twee gangen die van licht naar licht gaan. Deze twee gangen kruisen elkaar in het midden waar de glazen trap naar boven en de stenen trap naar de kelder is gesitueerd. Op de begane grond en de verdieping zijn op deze wijze 4 kamers in de hoeken van het pand gecreëerd. De kantoorruimtes zijn gesitueerd op de begane grond, eerste en tweede verdieping en in de kelder. Zowel op de begane grond als op de eerste etage vindt u imposante vergaderzalen.

  Oppervlakte
  Souterrain circa 28 m²
  Begane grond circa 178 m² (verhuurd)
  Eerste verdieping 170 m²
  Tweede verdieping 92 m²

  Huurgegevens op aanvraag beschikbaar.

  Kadastrale informatie
  Gemeente Apeldoorn
  Sectie AA
  Nummers 3058, 3213, 3210, 3211 en 3212

  Bestemming
  Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Binnenstad West. De bestemming van het perceel is: Gemengde doeleinden. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen. U kunt het bestemmingsplan inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl of u kunt het bestemmingsplan desgewenst bij ons kantoor opvragen.

  Opleveringsniveau
  De kantoorvertrekken zijn allen uitgevoerd met hoge plafonds, stijlvolle paneeldeuren en grote vensters. Voorzien van luchtkoeling en vloerverwarming, stijlvolle parketvloeren, intercominstallatie, gordijnen, verlichtingsarmaturen en glasvezel voor telefoon en data.
  In de gewelvenkelder voor algemeen gebruik is aanwezig een high-end verlichting systeem,

  Parkeergelegenheid
  Er behoren 8 parkeerplaatsen bij het object. Er bestaat een mogelijkheid om 4 extra parkeerplaatsen bij te huren.

  Aanvaarding
  In overleg.

  Voorbehoud
  Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

  KOOP
  Koopprijs
  Op aanvraag

  Omzetbelasting
  Er is sprake van een BTW-belaste verkoop.

  Zekerheidsstelling
  Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen uiterlijk 4 weken na koopovereenstemming te voldoen op derdengeldrekening van praktiserend notaris.

  Bijzondere bepalingen
  Aan verkoper niet bekend is, dat de onroerende zaak enige verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het normale gebruik door de koper of die heeft geleid of naar redelijke verwachting zou kunnen leiden tot een verplichting tot schoning van de onroerende zaak, dan wel het nemen van andere maatregelen. Indien na eigendomsoverdracht blijkt dat er wel sprake is van enige vervuiling, dan aanvaardt verkoper hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

  Aan verkoper niet bekend is, dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt. De onbekendheid van eigenaar met de aanwezigheid van asbest in de onroerende zaak houdt uitdrukkelijk geen garantie in van eigenaar dat er geen asbest aanwezig is. Indien na eigendomsoverdracht blijkt dat er wel sprake is van de aanwezigheid van asbest, dan aanvaardt verkoper hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

  Aan verkoper niet bekend is, dat met de eventuele aanwezigheid van invasieve exoten, zoals de Japanse duizendknoop in, op of nabij het verkochte. Indien na eigendomsoverdracht blijkt dat er wel sprake is van de aanwezigheid van dergelijke begroeiing, dan aanvaardt verkoper hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

  Koper is ermee bekend dat het gekochte niet is voorzien van een EPA-label en doet hierbij uitdrukkelijk afstand van zijn recht daarop. Koper vrijwaart verkoper hierbij uitdrukkelijk voor alle mogelijke aanspraken dienaangaande.

  HUUR
  Huurprijs
  Op aanvraag

  Servicekosten
  Energie- en servicekosten
  Servicekosten: van toepassing voor
  • Energiekosten
  • Tuinonderhoud
  • Schoonmaak algemene verkeersruimte
  • Gebruik en schoonmaak gezamenlijke vergaderruimte (kelder)
  • Alarm; doorschakeling/opvolging
  • Glasbewassing, binnen/buiten (6 x per jaar buiten, 4 x per jaar binnen)
  • Internet en telefonie (abonnementen, etc.)
  • Slagboom
  • Vuilafvoer
  Huurbetaling
  Per maand/kwartaal, vooruit te betalen.

  Huurtermijn
  In overleg.

  Omzetbelasting
  Er is wel sprake van een BTW-belaste verhuur.

  Huurprijsaanpassing
  De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

  Zekerheidsstelling
  Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

  Huurovereenkomst
  De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 is vastgesteld en op 17-2-2015 is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website www.roz.nl, met aanvullende bepalingen door verhuurder.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs prijs op aanvraag
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwjaar 1875
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Deventerstraat 25 A
  Plaats Apeldoorn
  Provincie Gelderland
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Kantoor

  Oppervlakte 468 m²
  Oppervlakte in units vanaf 468 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Deventerstraat 25 A, 7311 BH, Apeldoorn
  Deventerstraat 25 A, 7311 BH, Apeldoorn

  Locatie

  Deventerstraat 25 A, 7311 BH, Apeldoorn

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.