Huis verkopen in Assendorp -

Huis verkopen in Assendorp

Jouw huis verkopen in Assendorp, dat is de reden dat je een makelaar in Zwolle zoekt. Je woning verkopen doe je maar één keer, dus dit moet in één keer goed. Je wilt hierbij begeleiding van een betrouwbare makelaar die de woningmarkt goed kent. De krapte op de Zwolse woning markt stuwt de vraagprijzen omhoog, zo ook voor de wijk Assendorp. Je huis verkopen in Assendorp begint met het vast stellen van de vraagprijs, dit noemt men de waardebepaling. De waardebepaling van jouw huis is geheel vrijblijvend en gratis bij Rodenburg Makelaars.

Met alleen een juiste vraagprijs zijn we er nog niet. Voor de verkoop van je huis zullen we een mooie verkoopbrochure maken met professionele foto´s, video, plattegrond en meetrapport. Dit is nodig voor de presentatie op Funda en onze eigen goed bezochte website en social media. De makelaar zal de bezichtingen en de onderhandelingen vervolgens op zich nemen. Wij nemen hiermee al de taken voor u als verkoper uit handen.

Neem voor meer info over de waardebepaling contact op via het formulier

Jouw huis verkopen in Assendorp met Rodenburg

Wanneer bent u van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Huis verkopen in Assendorp

Een huis verkopen in Assendorp begint met een waardebepaling

Je huis verkopen in Assendorp vraagt om een persoonlijke benadering en aangezien geen woning gelijk is, zal het altijd om maatwerk gaan. Dat is precies waar Rodenburg makelaars goed in is.

Het verkooptraject begint met het vaststellen van de juiste vraagprijs van het huis. Voor de waardebepaling neemt de makelaar uitgebreidt de tijd en zal de specifieke kenmerken van de woning opnemen. Dit alles is geheel kosteloos. Wanneer wij de woning daadwerkelijk in de verkoop krijgen zullen we het gehele proces van de verkoop van uw woning in Assendorp samen doorlopen.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 19 reviews
aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Huis verkopen in Assendorp

Assendorp

De wijk Assendorp staat vooral bekend om de knusse straatjes met de vooroorlogse woningen en markante gebouwen zoals het Dominicanenklooster, de St. Jozefkerk en de Oude Ambachtsschool. Maar Assendorp heeft ook nieuwbouw, zoals op de plek van het voormalige ziekenhuis Weezenlanden.

Assendorp is een wijk waar iedereen zich thuis kan voelen: studenten, ouderen, gezinnen, ondernemers en kunstenaars. Dat is vooral zichtbaar op dagen als op het Assendorperplein, het bruisende hart van de wijk met de muziektent, activiteiten worden georganiseerd.

Assendorp heeft meer plaatsen waar mensen samenkomen en activiteiten plaatsvinden zoals in Park Eekhout, wijkcentrum De Enk aan het Assendorperplein en natuurlijk stadspark De Wezenlanden waar elk jaar bezoekers uit heel Zwolle naar toe trekken voor het Bevrijdingsfestival.

Assendorp is samengesteld uit de buurten Nieuw-Assendorp, Oud-Assendorp, Pierik, Stationsbuurt, Hanzeland en Wezenlanden. Midden in de wijk loopt de Assendorperstraat met een gevarieerd winkelaanbod, typische buurtwinkels en eettentjes uit verschillende culturen.

Ook bedrijventerrein Marslanden maakt deel uit van Assendorp, op het eerste oog vooral voor ondernemers een gewilde plek. Maar vergeet niet het groene en gezellige Doepark Nooterhof met het Earthship, vergaderruimtes, het Theehuis en de natuurspeelplaats voor kinderen.

Kortom: Assendorp is een gezellige wijk waar mensen hart voor hun wijk hebben.

Wijkstatistieken

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie