Makelaar in Zwolle -

Makelaar in Zwolle

Een makelaar in Zwolle vinden hoeft niet moeilijk te zijn, maar één met ervaring, met kennis van de Zwolse woningmarkt, betrouwbaar én bouwtechnische kennis dan wordt al wat lastiger. In Rodenburg Makelaars komen deze allemaal samen!

Wij helpen graag met de verkoop van uw woning of appartement. Kenmerkend voor onze manier van werken is de persoonlijke aanpak, niet alles via de mail maar gewoon bellen. Uiteraard veel digitaal voor de dossier vorming, maar we houden graag contact. Dit maakt het adviseren en communiseren optimaal en duidelijk. Daarbij werken wij vol enthousiasme en hebben wij kijk op de Zwolse woningmarkt. Dit mag u van ons, als makelaar in Zwolle verwachten.

Rodenburg makelaars zijn breed inzetbaar, wij zijn een NVM makelaars kantoor en hebben een grote Bedrijfsmakelaars afdeling. Daarbij hebben wij regelmatig nieuwbouw projecten. Maar ook als aankoopmakelaar staan wij graag voor u klaar.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, als uw makelaar in Zwolle!

Rodenburg als uw makelaar in Zwolle

Wanneer bent u van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Op zoek naar een makelaar in Zwolle?

Voor een makelaar in Zwolle zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar als bedrijfsmakelaar en wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Zwolle en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

Wanneer je jouw huis verkopen wilt in de omgeving Zwolle, komen wij graag bij je langs voor een waardebepaling van de woning. Je wilt immers wel een indicatie van de woning waarde voordat je gericht op zoek gaat naar een andere woning. Wanneer er besloten wordt om de woning in de verkoop te doen bij Rodenburg starten wij de uitgebreide verkoopcampagne. Dit bestaat uit het beschrijven van de woning, het maken van foto’s, 3D foto’s, video en hoogtefoto’s. Ook laten wij de woning inmeten en wordt er een plattegrond gemaakt. Wanneer dit alles door jou wordt goedgekeurd plaatsen wij dit op onze aanbodpagina, Social Media en uiteraard op Funda. De bezichtigingen worden verricht door de makelaar die de woning en omgeving uitstekend kent.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 18 reviews
makelaar Zwolle

Appartement verkopen in Zwolle

Bij het verkopen van een appartement is goede begeleiding nodig. Het vergt meer kennis dan de verkoop van een grondgebonden woning. Er is immers vaak een VVE aanwezig, er zijn gemeenschappelijke ruimtes en het onderhoud wordt gezamelijk verricht. Dit laatste is natuurlijk ook het grote voordeel van een appartement, maar dan dient het wel goed te gebeuren. Op korte termijn, maar zeker ook op lange termijn. Rodenburg Makelaars heeft hier veel ervaring mee.

Wij helpen u graag bij de bemiddeling en verzorgen hierbij dan ook de bezichtigingen zelf zodat wij de potentiele kopers goed op de hoogte kunnen stellen over de VVE.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 18 reviews

Waarderapport

Een waarderapport door Rodenburg Makelaars is iets anders dan een taxatie of een waardebepaling van jouw huis. Een waarderapport genereren wij automastisch en geeft je een indicatie over de waarde van jouw huis. misschien helpt dit jou om te beslissen of je wel of niet gaat verkopen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie