Op zoek naar een makelaar in Zwolle?

Voor een makelaar in Zwolle zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar als bedrijfsmakelaar en wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Zwolle en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

Wanneer je jouw woning wilt verkopen in de omgeving Zwolle, komen wij graag bij je langs voor een waardebepaling van de woning. Je wilt immers wel een indicatie van de woning waarde voordat je gericht op zoek gaat naar een andere woning. Wanneer er besloten wordt om de woning in de verkoop te doen bij Rodenburg starten wij de uitgebreide verkoopcampagne. Dit bestaat uit het beschrijven van de woning, het maken van foto’s, 3D foto’s, video en hoogtefoto’s. Ook laten wij de woning inmeten en wordt er een plattegrond gemaakt. Wanneer dit alles door jou wordt goedgekeurd plaatsen wij dit op onze aanbodpagina, Social Media en uiteraard op Funda. De bezichtigingen worden verricht door de makelaar die de woning en omgeving uitstekend kent.

Jouw huis verkopen -  38757

Jouw huis verkopen

Wil je je huis verkopen? Dit is een gunstige tijd; woningen worden snel verkocht en de woningprijzen zijn relatief hoog. Hoe vlot en voorspoedig het ook kan gaan, doorloop het traject rustig, met aandacht voor iedere stap. Je kunt je huis immers maar één keer voor een goede prijs verkopen. De makelaars van Rodenburg Makelaars helpen je graag om je huis zo gunstig mogelijk te verkopen.

Verkooptips:
De verkoop van een woning is ingewikkelder dan het misschien lijkt. Het is dan ook raadzaam om je hierbij te laten begeleiden door een professionele verkoopmakelaar. Zelf kun je ook veel doen om de verkoop te bespoedigen. Verderop geven wij alvast een aantal handige tips die gebruikt kunnen worden bij de verkoop van jouw huis.

Jouw huis verkopen samen met Rodenburg Makelaars

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Waarderapport

Een waarderapport door Rodenburg Makelaars is iets anders dan een taxatie of een waardebepaling van jouw huis. Een waarderapport genereren wij automastisch en geeft je een indicatie over de waarde van jouw huis. misschien helpt dit jou om te beslissen of je wel of niet gaat verkopen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie