Huis verkopen in Berkum -

Huis verkopen in Berkum

U wilt uw huis verkopen in Berkum en bent daarom opzoek naar een betrouwbare makelaar die uw huis en de wijk kent. Waarom dan geen makelaar die ín de wijk woont. De werknemers van Rodenburg makelaars wonen in diverse Zwolse wijken, waaronder ook Berkum. Uw huis verkopen doet u maar één keer, dus dit moet in één keer goed gebeuren. De woning markt in Berkum kent al enige tijd krapte en de wijk verjongt sterkt. Hierdoor zijn de vraagprijzen dan ook behoorlijk gestegen.

Het verkopen van een huis begint vrijwel altijd met het vast stellen van de vraagprijs, dit noemen wij een waardebepaling. De waardebepaling van uw huis is geheel vrijblijvend en gratis bij Rodenburg Makelaars.

Bij deze waardebepaling zal de makelaar de woning goed inspecteren. Op de staat van onderhoud, maar ook de mate van luxe en moderne afwerking is van invloed op de woningwaarde. Voor de verkoop van het huis zullen we uiteraard een mooie verkoopbrochure maken met professionele foto´s, video, plattegrond en meetrapport. Dit is nodig voor de presentatie op Funda en onze eigen goed bezochte website en social media.

Neem voor meer info contact op via het formulier.

Jouw huis verkopen in Berkum met Rodenburg

Wanneer bent u van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Huis verkopen in Berkum

Een huis verkopen in Berkum begint met een waardebepaling

Het verkopen van een huis in Berkum vraagt om een persoonlijke benadering en waarom dan niet een makelaar uit de wijk! Wij kennen de huizen en de inwoners.

Het verkooptraject begint met het vaststellen van de juiste vraagprijs van het huis. Voor de waardebepaling neemt de makelaar uitgebreidt de tijd en zal de specifieke kenmerken van de woning opnemen. Dit alles is geheel kosteloos. Wanneer wij de woning daadwerkelijk in de verkoop krijgen zullen we het gehele proces van de verkoop van uw woning in Berkum samen doorlopen.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 18 reviews
aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Huis verkopen in Berkum

Berkum

Berkum was vanouds een buurtschap buiten Zwolle. Tot 1967 maakte Berkum deel uit van Zwollerkerspel, een ring van dorpen en gemeenschappen rondom Zwolle. Met de gemeentelijke herindeling is de wijk bij Zwolle gekomen.

De naam verwijst naar het weidegebied met berken waar de woonwijk is ontstaan. Daarom wordt Berkum ook wel het groene tuindorp genoemd.

Berkum ligt aan de rand van Zwolle, tegen het buitengebied met de Overijsselse Vecht, de Nieuwe Vecht aan. Voor wijkbewoners een uitgelezen mogelijkheid om te recreëren in de natuur, te sporten of de rust te zoeken. Binnen handbereik ligt aan de overkant van de Kranenburgweg het bosgebied Kranenburg, Agnietenberg en Vegtluster Bos.

Berkum heeft een eigen voetbalvereniging: VV Berkum en zwembad De Vrolijkheid is een fijne aanvulling voor de wijk om te ontspannen. Maar het ontbreekt ook niet aan de nodige voorzieningen zoals een winkelcentrum, basisscholen, kerken, sportvelden, zorgcentrum Berkumstede / De Wissel en met als centrale middelpunt wijkcentrum De Weijenbelt.

In de directe omgeving zijn het PEC Zwolle Stadion, Isala Klinieken, bedrijventerrein De Vrolijkheid en kantorenterrein Oosterenk te vinden.

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners Zwolle - Berkum

Huishoudens Zwolle - Berkum

Koop/Huur Zwolle - Berkum

 • Mannelijke inwoners

  2.020
 • Vrouwelijke inwoners

  2.210
 • Inwoners Zwolle

  61.727
 • Inwoners Zwolle

  63.821
 • Auto('s)

  1,6 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 288.000,-

Wat komt er kijken bij de verkoop van je woning?

Dit begint vrijwel altijd met een gesprek in de woning voor de waardebepaling. De makelaar bekijkt de woning uitvoerig en zal met een inschatting van de vraagprijs komen. Wanneer we tot een opdrachtbevestiging komen zal de vraagprijs uiteraard in overleg concreet worden.

Wij typen een leuke verkoop tekst over de woning, doen kadastraal onderzoek en checken het op juridische beperkingen. Vervolgens begint de professionele woning presentatie. Wij zullen foto’s laten maken, net als 3D- en hoogte foto’s en een video. Daarnaast laten wij de woning helemaal inmeten en plattegronden maken. Wanneer dit alles door jou als verkoper wordt goedgekeurd beginnen de online marketingcampagnes te draaien.

Zodra de bezichtiging aanvragen binnen komen, plannen wij deze in en clusteren dit zoveel mogelijk. Maar wij plannen geen groepsbezichtigingen. Rodenburg gunt ieder minstens een half uur de tijd om rustig rond te kijken met de makelaar.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie