Je wilt jouw huis verkopen in de binnenstad van Zwolle. Je wilt daarbij een makelaar die de woningen goed kent, betrouwbaar is en een groot verkoop netwerk heeft. Dan zit je bij Rodenburg Makelaars goed! Door ons samenwerkingsverband in Dynamis hebben wij landelijke dekking en met vestigingen in Zwolle, Deventer in Apeldoorn kennen onze makelaars Zwolle en de omgeving zeer goed. Wij nemen de tijd voor onze opdrachtgevers, maar geven de kandidaat kopers ook goed de tijd. Dus geen open huizen en we proberen altijd een mogelijkheid aan te bieden voor een tweede bezichtiging, want een huis kopen doe je niet elke dag!

Een huis verkopen in de binnenstad van Zwolle doe je ook niet elke dag, dus dit moet in één keer goed! Wij werken zoveel mogelijk met een persoonlijke benadering, dus pakken liever de telefoon dan de mail, maar online dossier vorming is uiteraard wel nodig. Het verkopen van de woning begint met het vaststellen van de vraagprijs. Hiervoor komt de makelaar graag bij de woning langs, voor een waardebepaling. Dit is wat anders dan de waarde indicatie van de pop-up, deze is op basis van de bekende gegevens. De makelaar houdt rekening met de staat van onderhoud, de laatste investeringen in keuken en badkamer, maar ook de mate van isolatie.

Vraag via het formulier de kosteloze waardepaling aan.

Jouw huis verkopen in de binnenstad van Zwolle

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Een huis verkopen in de binnenstad begint met een waardebepaling

Een huis verkopen in de binnenstad van Zwolle vraagt om een persoonlijke benadering en waarom dan niet met een makelaar die zelf in de binnenstad woont! Wij kennen de huizen en de inwoners.

Het verkooptraject begint met het vaststellen van de juiste vraagprijs van het huis. Voor de waardebepaling neemt de makelaar uitgebreidt de tijd en zal de specifieke kenmerken van de woning opnemen. Dit alles is geheel kosteloos. Wanneer wij de woning daadwerkelijk in de verkoop krijgen zullen we het gehele proces van de verkoop van uw woning in de binnestad samen doorlopen.

Huis verkopen in de binnenstad van Zwolle

Binnenstad van Zwolle

De binnenstad van Zwolle. Er is geen andere plek in de stad waar zoveel gebeurt. Er wordt gewoond, gewinkeld, gewerkt en je vindt er allerlei mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Dit brengt een enorme dynamiek met zich mee.

Zwolle en vooral de binnenstad is na Koningsdag 2016 ook ontdekt door toeristen. Onze dynamische Hanzestad heeft alles voor een weekendje weg of een dagje uit. Met onze culturele parels zoals de Fundatie, culinaire hotspots waaronder De Librije, gastvrije overnachtingslocaties, gezellige evenementen, bruisende festivals en een historische binnenstad met volop winkelmogelijkheden. Zwolle ademt één en al sfeer, een stad die je niet wilt missen.

Samen werken we aan een binnenstad waar voor iedereen wat te doen is, die bruist, waar talent de kans krijgt zich te ontwikkelen en waar we de historische uitstraling versterken.

Ondernemers, belangenverenigingen en bewoners zijn heel actief en betrokken bij het reilen en zeilen in hun binnenstad

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Veel gestelde vragen over een huis verkopen

Voor de huidige waarde van uw woning komen we graag langs voor een vrijblijvende waardebepaling in Apeldoorn of Zwolle. De vraagprijs is erg afhankelijk van de huidige staat van de woning, het onderhoud niveau en de isolatiewaarde. De makelaar komt geheel kosteloos uw woning opnemen, vul daarvoor het contact formulier in en wij nemen contact met u op.

Belangrijk is dat de woning in verkoop staat is voor de foto's. Dus de voordeur goed in de verf en de rommeltjes aan de kant. Wij laten vervolgens professionele foto's maken, een video, een meetrapport en een nieuwe plattegrond. Onze verkoopmakelaar begeleidt u hier graag bij. Ons 10 stappen plan kunt u van tevoren al even door nemen.

Rodenburg makelaars is een gevestigde naam in Zwolle. Daarbij zijn wij partner in Dynamis, een landelijke samenwerking. Hierdoor is ons fysieke bereik erg groot, maar deze gaat online nog veel verder. Door slimme online marketing wordt de potentiele koper naar de juiste woning geleidt. Wij hanteren daarbij een persoonlijke aanpak. Onze verkoopmakelaars staan voor enthousiasme, optimale communicatie en persoonlijke, échte aandacht.

Wij nemen zoveel mogelijk werk uithanden. Na de start verkoop zullen wij de bezichtigingen uitvoeren, de onderhandelingen, begeleiding bij het tekenen van de koopovereenkomst en de eindinspectie verzorgen. In ons 10 stappen plan leest u hier alles over. Alleen het energielabel kunnen wij niet voor u aanvragen!

Rodenburg Makelaars verzorgt de volgende diensten in Apeldoorn, Zwolle en omgeving:

Wilt u meer informatie over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met onze makelaars in Zwolle of in Apeldoorn

Een verkoopmakelaar voert de volgende werkzaamheden uit:

 • Verkoop start klaar maken
 • Bezichtigingen plannen
 • Onderhandelingen
 • Het opstellen van de koopakte
 • Controleren van de notariële documenten
 • De afhandeling van de eindinspectie
 • De sleuteloverdracht

Lees ons uitgebreide 10 stappen plan en laat Rodenburg makelaars uw belangen behartigen als verkoopmakelaar.

Wijkstatistieken

Leeftijd wijkbewoners Zwolle - Binnenstad

Huishoudens in Zwolle - Binnenstad

Koop/Huur in Zwolle - Binnenstad

 • Mannelijke inwoners

  2.095
 • Vrouwelijke inwoners

  1.950
 • Inwoners Zwolle

  63.944
 • Inwoners Zwolle

  65.896
 • Auto('s)

  0,6 per huishouden