Je wilt jouw huis verkopen in Holtenbroek en bent daarom opzoek naar een Zwolse makelaar die de wijk kent. Waarom dan geen makelaar die dagelijks door Holtenbroek rijdt en dus de woningen en appartementen goed kent. Je huis verkopen doe je maar één keer, dus dit moet in één keer goed gebeuren. De huizen in Holtenbroek zijn erg gevarieert, dit maakt de wijk zo leuk en divers. Maar dit vraagt veel kennis van de makelaar. Rodenburg is breed inzetbaar en heeft veel ervaring in huis.

Een huis in de verkoop nemen begint vrijwel altijd met het vast stellen van de vraagprijs. Een waardebepaling noemen we dit en dit is geheel gratis en vrijblijvend bij Rodenburg. Bij deze waardebepaling zal de makelaar de woning goed inspecteren. De staat van onderhoud, maar ook de mate van luxe en moderne afwerking is namelijk van invloed op de woningwaarde. Tegenwoordig is ook de aanwezige isolatie waarde erg belangrijk.

Voor de daarwerkelijke verkoop van de woning zullen we uiteraard een mooie verkoopbrochure maken met professionele foto´s, video, plattegrond en meetrapport. Dit is nodig voor de presentatie op Funda en onze eigen goed bezochte website en social media.

Neem voor meer info contact op via het formulier.

Jouw huis verkopen in Holtenbroek met Rodenburg

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Huis verkopen in Holtenbroek

Een huis verkopen in Holtenbroek begint met een waardebepaling

Het verkopen van een appartement of huis in Holtenbroek begint met het vaststellen van de waarde van de woning.

Het verkooptraject begint vervolgens met het vaststellen van de juiste vraagprijs van het huis. Voor de waardebepaling neemt de makelaar uitgebreidt de tijd en zal de specifieke kenmerken van de woning of het appartement opnemen. Dit alles is geheel kosteloos. Wanneer wij de woning daadwerkelijk in de verkoop krijgen zullen we het gehele proces van de verkoop van uw woning in Holtenbroek samen doorlopen.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Huis verkopen in Holtenbroek

Holtenbroek

Holtenbroek is niet alleen een groene wijk met speelveldjes, je vindt er ook veel mensen van verschillende komaf, leeftijden en gezinssamenstellingen. Dat maakt de wijk divers. Dat zie je ook terug in het winkelcentrum waar exotische toko´s en oer-Hollandse supermarkten naast elkaar bestaan.

Holtenbroek heeft een grote verandering ondergaan. Moderne gezinswoningen hebben de oude flats grotendeels vervangen en Deltion College is een blikvanger van de wijk geworden. Het Wijkcentrum is een belangrijk ontmoetingspunt voor bewoners, waar verschillende organisaties onderdak hebben gevonden of spreekuur houden zoals Travers Welzijn, Sociaal wijkteam en Sociaal Raadslieden.

Veel bewoners zetten zich actief in voor de wijk. Bewoners hebben samen met de Stichting Beeldentuin Holtenbroek de wijk opgesierd met mooie kunstwerken, zoals De Kunstboom, The World is a Stage en de Greenman. Op initiatief van een wijkbewoner is een hondenspeelweide bij de wijkboerderij De Klooienberg ingericht op een stuk grond dat door de gemeente Zwolle beschikbaar is gesteld.

Sommige delen van de wijk behoeven extra aandacht. Met projecten als ‘Samen gaan voor de Palestrinalaan’ en "Buurt Mee" werken de gemeente, woningcorporaties en andere organisaties samen met de bewoners aan de verbetering van het leefklimaat in dit deel van de wijk. Holtenbroek is dus volop in beweging.

Wijkstatistieken

Leeftijd wijkbewoners Zwolle - Holtenbroek

Huishoudens in Zwolle - Holtenbroek

Koop/Huur in Zwolle - Holtenbroek

 • Mannelijke inwoners

  4.930
 • Vrouwelijke inwoners

  4.935
 • Inwoners Zwolle

  63.944
 • Inwoners Zwolle

  65.896
 • Auto('s)

  0,7 per huishouden

Veel gestelde vragen over een huis verkopen

Voor de huidige waarde van uw woning komen we graag langs voor een vrijblijvende waardebepaling in Apeldoorn of Zwolle. De vraagprijs is erg afhankelijk van de huidige staat van de woning, het onderhoud niveau en de isolatiewaarde. De makelaar komt geheel kosteloos uw woning opnemen, vul daarvoor het contact formulier in en wij nemen contact met u op.

Belangrijk is dat de woning in verkoop staat is voor de foto's. Dus de voordeur goed in de verf en de rommeltjes aan de kant. Wij laten vervolgens professionele foto's maken, een video, een meetrapport en een nieuwe plattegrond. Onze verkoopmakelaar begeleidt u hier graag bij. Ons 10 stappen plan kunt u van tevoren al even door nemen.

Rodenburg makelaars is een gevestigde naam in Zwolle. Daarbij zijn wij partner in Dynamis, een landelijke samenwerking. Hierdoor is ons fysieke bereik erg groot, maar deze gaat online nog veel verder. Door slimme online marketing wordt de potentiele koper naar de juiste woning geleidt. Wij hanteren daarbij een persoonlijke aanpak. Onze verkoopmakelaars staan voor enthousiasme, optimale communicatie en persoonlijke, échte aandacht.

Wij nemen zoveel mogelijk werk uithanden. Na de start verkoop zullen wij de bezichtigingen uitvoeren, de onderhandelingen, begeleiding bij het tekenen van de koopovereenkomst en de eindinspectie verzorgen. In ons 10 stappen plan leest u hier alles over. Alleen het energielabel kunnen wij niet voor u aanvragen!

Rodenburg Makelaars verzorgt de volgende diensten in Apeldoorn, Zwolle en omgeving:

Wilt u meer informatie over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met onze makelaars in Zwolle of in Apeldoorn

Een verkoopmakelaar voert de volgende werkzaamheden uit:

 • Verkoop start klaar maken
 • Bezichtigingen plannen
 • Onderhandelingen
 • Het opstellen van de koopakte
 • Controleren van de notariële documenten
 • De afhandeling van de eindinspectie
 • De sleuteloverdracht

Lees ons uitgebreide 10 stappen plan en laat Rodenburg makelaars uw belangen behartigen als verkoopmakelaar.