Je wilt je huis verkopen in Stadshagen en bent om je heen aan het kijken voor een andere woning. Een spannende en enerverende tijd!

Rodenburg Makelaars helpt je graag bij het verkooptraject van de eigen woning. En dit begint, geheel vrijblijvend en kosteloos, met een waardebepaling van de woning. De huizenprijzen stijgen, maar je hebt vast al wel een prijs in gedachte. Met de waarde indicator op onze site kom je nog een stap verder. Binnen Stadhagen kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, uiteraard sterk afhankelijk van het type woning. Maar ook de locatie in Stadshagen is erg belangrijk. De staat van het onderhoud en de isolatiewaarde spelen ook een belangrijke rol. Wij komen hiervoor graag de woning goed inspecteren.

De verkoop start met een juiste vraagprijs, maar met alleen een goede vraagprijs zijn we er nog niet. Ook het opstellen van de verkoopbrochure en de voorbereiding doen wij met de grootste mate van zorg zoals dat van ons verwacht mag worden. Wanneer dit allemaal is goed gekeurd, begint het daarwerkelijk verkooptraject door off- en online verkoopstrategiën. Wij voeren vervolgens de bezichtigingen uit en de onderhandelingen. Kortom wij nemen graag al het werk uit handen.

Maar dit alles start met een gratis waardebepaling van de woning. Neem geheel vrijblijvend contact op via het formulier.

Jouw huis verkopen in Stadshagen met Rodenburg

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Een huis verkopen in Stadshagen begint met een waardebepaling

Het verkopen van een huis in Stadshagen vraagt, net als elke woning, om een persoonlijke benadering en aangezien geen woning gelijk is zal het altijd maatwerk zijn. Dat is precies waar Rodenburg makelaars goed in is.

Het verkooptraject begint onder andere met het vaststellen van de juiste vraagprijs. Voor de waardebepaling neemt de makelaar uitgebreidt de tijd en zal de specifieke kenmerken van de woning opnemen. Dit alles is geheel kosteloos. Wanneer wij de woning daadwerkelijk in de verkoop krijgen zullen we het gehele proces van de verkoop van de woning in Stadshagen samen doorlopen.

Huis verkopen in Stadshagen

Stadshagen

Stadshagen is een jonge, moderne wijk met het zicht op de stad en de voeten in de polder. Met de fiets ben je binnen twintig minuten in de binnenstad van Zwolle. En het natuurgebied van Mastenbroek heb je als het ware om de hoek.

In 1996 zijn de eerste huizen in Stadshagen gebouwd. Toen kende Stadshagen een tijd van pionieren. Er waren bijna geen voorzieningen: alleen een kleine supermarkt, drogist, slijterij en een huisartsenpraktijk. Inmiddels staat er een volwaardig winkelcentrum met een breed scala aan winkels en het Bewegingshuis, Cultuurhuis en Gezondheidshuis bruisen van de activiteiten.

De wijk, met inmiddels meer dan 20.000 inwoners, heeft een zeer divers woningaanbod. Van koop tot huur, vrijstaand, in een rij, een appartement of een eigen woning op een vrije kavel. De komende jaren worden in Stadshagen nog veel nieuwe woningen gebouwd in de buurten Breecamp, Werkeren, Frankhuis en Breezicht.

Nabij het centrum van Stadshagen ligt het Twistvlietpark waar diverse festiviteiten, zoals het jaarlijkse Stadshagenfestival, plaatsvinden. Stadshagen is een levendige wijk waar op gebied van winkelen, kinderactiviteiten, cultuur, sport en natuur van alles te beleven valt.

Wat komt er kijken bij de verkoop van je woning?

Dit begint vrijwel altijd met een gesprek in de woning voor de waardebepaling. De makelaar bekijkt de woning uitvoerig en zal met een inschatting van de vraagprijs komen. Wanneer we tot een opdrachtbevestiging komen zal de vraagprijs uiteraard in overleg concreet worden.

Wij typen een leuke verkoop tekst over de woning, doen kadastraal onderzoek en checken het op juridische beperkingen. Vervolgens begint de professionele woning presentatie. Wij zullen foto’s laten maken, net als 3D- en hoogte foto’s en een video. Daarnaast laten wij de woning helemaal inmeten en plattegronden maken. Wanneer dit alles door jou als verkoper wordt goedgekeurd beginnen de online marketingcampagnes te draaien.

Zodra de bezichtiging aanvragen binnen komen, plannen wij deze in en clusteren dit zoveel mogelijk. Maar wij plannen geen groepsbezichtigingen. Rodenburg gunt ieder minstens een half uur de tijd om rustig rond te kijken met de makelaar.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Wijkstatistieken

Leeftijd wijkbewoners Zwolle - Stadshagen

Huishoudens in Zwolle - Stadshagen

Koop/Huur in Zwolle - Stadshagen

 • Mannelijke inwoners

  2.645
 • Vrouwelijke inwoners

  2.680
 • Inwoners Zwolle

  63.944
 • Inwoners Zwolle

  65.896
 • Auto('s)

  1,2 per huishouden

Veel gestelde vragen over een huis verkopen

Voor de huidige waarde van uw woning komen we graag langs voor een vrijblijvende waardebepaling in Apeldoorn of Zwolle. De vraagprijs is erg afhankelijk van de huidige staat van de woning, het onderhoud niveau en de isolatiewaarde. De makelaar komt geheel kosteloos uw woning opnemen, vul daarvoor het contact formulier in en wij nemen contact met u op.

Belangrijk is dat de woning in verkoop staat is voor de foto's. Dus de voordeur goed in de verf en de rommeltjes aan de kant. Wij laten vervolgens professionele foto's maken, een video, een meetrapport en een nieuwe plattegrond. Onze verkoopmakelaar begeleidt u hier graag bij. Ons 10 stappen plan kunt u van tevoren al even door nemen.

Rodenburg makelaars is een gevestigde naam in Zwolle. Daarbij zijn wij partner in Dynamis, een landelijke samenwerking. Hierdoor is ons fysieke bereik erg groot, maar deze gaat online nog veel verder. Door slimme online marketing wordt de potentiele koper naar de juiste woning geleidt. Wij hanteren daarbij een persoonlijke aanpak. Onze verkoopmakelaars staan voor enthousiasme, optimale communicatie en persoonlijke, échte aandacht.

Wij nemen zoveel mogelijk werk uithanden. Na de start verkoop zullen wij de bezichtigingen uitvoeren, de onderhandelingen, begeleiding bij het tekenen van de koopovereenkomst en de eindinspectie verzorgen. In ons 10 stappen plan leest u hier alles over. Alleen het energielabel kunnen wij niet voor u aanvragen!

Rodenburg Makelaars verzorgt de volgende diensten in Apeldoorn, Zwolle en omgeving:

Wilt u meer informatie over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met onze makelaars in Zwolle of in Apeldoorn

Een verkoopmakelaar voert de volgende werkzaamheden uit:

 • Verkoop start klaar maken
 • Bezichtigingen plannen
 • Onderhandelingen
 • Het opstellen van de koopakte
 • Controleren van de notariële documenten
 • De afhandeling van de eindinspectie
 • De sleuteloverdracht

Lees ons uitgebreide 10 stappen plan en laat Rodenburg makelaars uw belangen behartigen als verkoopmakelaar.