Jouw huis verkopen in Veerallee is niet iets wat je elke dag doet, dus dit moet in één keer goed. De Veerallee is een schitterende wijk in Zwolle met diverse karakteristieke woningen met typische kenmerken van de Jugendstil, grote jaren dertig woningen en mooie nieuwbouw woningen in Prinsenpoort. Onze makelaars zijn bekend met al deze woning types en hebben ruime ervaring, bouwtechnische kennis en deskundigheid.

Voor de verkoop ben je uiteraard benieuwd wat de huidige woning waarde is. Hiervoor komt onze makelaar graag de woning bekijken. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. De makelaar neemt voor de waardebepaling ruim de tijd en beoordeld de laatste investeringen, zoals de isolatiemaatregelen en dergelijke.

Het verkooptraject bestaat uit verschillende stappen. Na het vaststellen van de vraagprijs kan de makelaar alles in gang zetten. Wat nodig is voor een vlotte verkoop van de woning zijn foto's, de plattegrond, een video en een meetrapport. Wanneer de verkoopbrochure compleet is, delen wij deze via de online verkoop kanalen. De makelaar zal de bezichtigingen, net als de onderhandelingen, uitvoeren. Wij nemen hiermee al het werk uithanden, maar houden jou wel goed op de hoogte.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op via het formulier.

Jouw huis verkopen in Veerallee met Rodenburg

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Huis verkopen in Veerallee

Een huis verkopen in Veerallee begint met een waardebepaling

Een huis verkopen in Veerallee begint met het vaststellen van de waarde van de woning.

Het verkooptraject begint vervolgens met het vaststellen van de juiste vraagprijs van het huis. Voor de waardebepaling neemt de makelaar uitgebreidt de tijd en zal de specifieke kenmerken van de woning of het appartement opnemen. Dit alles is geheel kosteloos. Wanneer wij de woning daadwerkelijk in de verkoop krijgen zullen we het gehele proces van de verkoop van uw woning in Veerallee samen doorlopen.

Huis verkopen in Veerallee

Veerallee

De Veerallee dankt haar naam aan het voormalige Katerveer en aan de dubbele rij bomen die langs de weg en de Willemsvaart. De wijk is grotendeels in de vorige eeuw ontstaan en dat is nog te zien aan de schitterende monumentale panden. Deze huizen zijn veelal ontworpen met de typische stijlkenmerken van de Jugendstil.

De straat Veerallee ligt gedeeltelijk over de Willemsvaart, die onder de grond aansluit op de stadsgracht. De straat parallel aan de Nieuwe Veerallee heet dan ook Willemsvaart. Aan deze weg zijn enkele dienstverlenende bedrijven en het Dinoland te vinden.

Er is veel groen in de wijk. Zo staan er flink wat herinneringsbomen op het Frederiksplein, dat door de bewoners als het hart van de wijk wordt ervaren. Aan de rand van de wijk ligt het mooie Prins Clauspark.

De komende jaren wordt de wijk uitgebreid met kantoren en woningen in Prinsenpoort. Deze naam sluit mooi aan bij de straatnamen waar Veerallee om bekend staat zoals Prinses Julianastraat en Koning Willem Alexanderstraat.

Het centrum van Zwolle en het station liggen op loopafstand en ook uitvalswegen zijn dichtbij.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Wijkstatistieken

Leeftijd wijkbewoners Zwolle - Veerallee

Huishoudens in Zwolle - Veerallee

Koop/Huur in Zwolle - Veerallee

 • Mannelijke inwoners

  2.040
 • Vrouwelijke inwoners

  2.025
 • Inwoners Zwolle

  63.944
 • Inwoners Zwolle

  65.896
 • Auto('s)

  0,8 per huishouden

Veel gestelde vragen over een huis verkopen

Voor de huidige waarde van uw woning komen we graag langs voor een vrijblijvende waardebepaling in Apeldoorn of Zwolle. De vraagprijs is erg afhankelijk van de huidige staat van de woning, het onderhoud niveau en de isolatiewaarde. De makelaar komt geheel kosteloos uw woning opnemen, vul daarvoor het contact formulier in en wij nemen contact met u op.

Belangrijk is dat de woning in verkoop staat is voor de foto's. Dus de voordeur goed in de verf en de rommeltjes aan de kant. Wij laten vervolgens professionele foto's maken, een video, een meetrapport en een nieuwe plattegrond. Onze verkoopmakelaar begeleidt u hier graag bij. Ons 10 stappen plan kunt u van tevoren al even door nemen.

Rodenburg makelaars is een gevestigde naam in Zwolle. Daarbij zijn wij partner in Dynamis, een landelijke samenwerking. Hierdoor is ons fysieke bereik erg groot, maar deze gaat online nog veel verder. Door slimme online marketing wordt de potentiele koper naar de juiste woning geleidt. Wij hanteren daarbij een persoonlijke aanpak. Onze verkoopmakelaars staan voor enthousiasme, optimale communicatie en persoonlijke, échte aandacht.

Wij nemen zoveel mogelijk werk uithanden. Na de start verkoop zullen wij de bezichtigingen uitvoeren, de onderhandelingen, begeleiding bij het tekenen van de koopovereenkomst en de eindinspectie verzorgen. In ons 10 stappen plan leest u hier alles over. Alleen het energielabel kunnen wij niet voor u aanvragen!

Rodenburg Makelaars verzorgt de volgende diensten in Apeldoorn, Zwolle en omgeving:

Wilt u meer informatie over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met onze makelaars in Zwolle of in Apeldoorn

Een verkoopmakelaar voert de volgende werkzaamheden uit:

 • Verkoop start klaar maken
 • Bezichtigingen plannen
 • Onderhandelingen
 • Het opstellen van de koopakte
 • Controleren van de notariële documenten
 • De afhandeling van de eindinspectie
 • De sleuteloverdracht

Lees ons uitgebreide 10 stappen plan en laat Rodenburg makelaars uw belangen behartigen als verkoopmakelaar.