Huis verkopen in Veerallee -

Huis verkopen in Veerallee

Jouw huis verkopen in Veerallee is niet iets wat je elke dag doet, dus dit moet in één keer goed. De Veerallee is een schitterende wijk in Zwolle met diverse karakteristieke woningen met typische kenmerken van de Jugendstil, grote jaren dertig woningen en mooie nieuwbouw woningen in Prinsenpoort. Onze makelaars zijn bekend met al deze woning types en hebben ruime ervaring, bouwtechnische kennis en deskundigheid.

Voor de verkoop ben je uiteraard benieuwd wat de huidige woning waarde is. Hiervoor komt onze makelaar graag de woning bekijken. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. De makelaar neemt voor de waardebepaling ruim de tijd en beoordeld de laatste investeringen, zoals de isolatiemaatregelen en dergelijke.

Het verkooptraject bestaat uit verschillende stappen. Na het vaststellen van de vraagprijs kan de makelaar alles in gang zetten. Wat nodig is voor een vlotte verkoop van de woning zijn foto's, de plattegrond, een video en een meetrapport. Wanneer de verkoopbrochure compleet is, delen wij deze via de online verkoop kanalen. De makelaar zal de bezichtigingen, net als de onderhandelingen, uitvoeren. Wij nemen hiermee al het werk uithanden, maar houden jou wel goed op de hoogte.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op via het formulier.

Jouw huis verkopen in Veerallee met Rodenburg

Wanneer bent u van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Huis verkopen in Veerallee

Een huis verkopen in Veerallee begint met een waardebepaling

Een huis verkopen in Veerallee begint met het vaststellen van de waarde van de woning.

Het verkooptraject begint vervolgens met het vaststellen van de juiste vraagprijs van het huis. Voor de waardebepaling neemt de makelaar uitgebreidt de tijd en zal de specifieke kenmerken van de woning of het appartement opnemen. Dit alles is geheel kosteloos. Wanneer wij de woning daadwerkelijk in de verkoop krijgen zullen we het gehele proces van de verkoop van uw woning in Veerallee samen doorlopen.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 19 reviews
Huis verkopen in Veerallee

Veerallee

De Veerallee dankt haar naam aan het voormalige Katerveer en aan de dubbele rij bomen die langs de weg en de Willemsvaart. De wijk is grotendeels in de vorige eeuw ontstaan en dat is nog te zien aan de schitterende monumentale panden. Deze huizen zijn veelal ontworpen met de typische stijlkenmerken van de Jugendstil.

De straat Veerallee ligt gedeeltelijk over de Willemsvaart, die onder de grond aansluit op de stadsgracht. De straat parallel aan de Nieuwe Veerallee heet dan ook Willemsvaart. Aan deze weg zijn enkele dienstverlenende bedrijven en het Dinoland te vinden.

Er is veel groen in de wijk. Zo staan er flink wat herinneringsbomen op het Frederiksplein, dat door de bewoners als het hart van de wijk wordt ervaren. Aan de rand van de wijk ligt het mooie Prins Clauspark.

De komende jaren wordt de wijk uitgebreid met kantoren en woningen in Prinsenpoort. Deze naam sluit mooi aan bij de straatnamen waar Veerallee om bekend staat zoals Prinses Julianastraat en Koning Willem Alexanderstraat.

Het centrum van Zwolle en het station liggen op loopafstand en ook uitvalswegen zijn dichtbij.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners Zwolle - Veerallee

Huishoudens Zwolle - Veerallee

Koop/Huur Zwolle - Veerallee

 • Mannelijke inwoners

  1.415
 • Vrouwelijke inwoners

  1.495
 • Inwoners Zwolle

  61.727
 • Inwoners Zwolle

  63.821
 • Auto('s)

  0,6 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 220.000,-

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie