Je bent voornemens om je huis te verkopen in Westenholte en bent daardoor op zoek naar een makelaar.

Je huis verkopen doe je maar één keer, dus dat moet in één keer goed zijn. De woningmarkt in Westenholte kent al enige tijd een grotere vraag dan aanbod en de wijk verjongt sterkt, maa rgelukkig blijft het dorpse karakter. De vraag/ en verkoopprijzen zijn dan ook behoorlijk gestegen de afgelopen jaren.

Het verkopen van een woning begint vrijwel altijd met het vast stellen van de vraagprijs. Hiervoor komt de makelaar graag bij de woning langs voor een waardebepaling. De waardebepaling van de woning is geheel kosteloos bij Rodenburg Makelaars Zwolle.

Bij deze waardebepaling zal de makelaar de woning goed inspecteren. De staat van onderhoud, de mate van luxe en tegenwoordig heel belangrijk is de mate van isolatie zijn van invloed op de woningwaarde. Voor de verkoop van het huis zullen we uiteraard een mooie verkoopbrochure maken met professionele foto´s in 3D een hoogte foto´s, video, plattegrond en meetrapport. Dit is nodig voor de presentatie op Funda, onze eigen goed bezochte website en de social media kanalen. De makelaar zal dit alles goed uitleggen tijdens de vrijblijvende waardepaling.

Neem voor meer info contact op via het formulier.

Jouw huis verkopen in Westenholte met Rodenburg

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Een huis verkopen in Westenholte begint met een waardebepaling

Een huis verkopen in Westenholte begint met het vaststellen van de waarde van de woning.

Het verkooptraject begint vervolgens met het vaststellen van de juiste vraagprijs van het huis. Voor de waardebepaling neemt de makelaar uitgebreidt de tijd en zal de specifieke kenmerken van de woning of het appartement opnemen. Dit alles is geheel kosteloos. Wanneer wij de woning daadwerkelijk in de verkoop krijgen zullen we het gehele proces van de verkoop van uw woning in Westenholte samen doorlopen.

Huis verkopen in Westenholte

Westenholte

Westenholte is een buitenwijk die tussen Stadshagen, Spoolde, het Zwarte Water en de IJssel ligt. De wijk bestaat uit twee delen: Oud Westenholte en Westenholte Stins dat rond 1970 is bijgebouwd.

De wijk is de laatste jaren sterk veranderd. Niet alleen door de nieuwbouw, maar ook door de fietsbrug en de Rozentunnel tussen de wijk Stadshagen en Westenholte. De wijk heeft daardoor een minder geisoleerd plek in Zwolle gekregen, maar zonder het verlies van het dorpse karakter.

De wijk is aantrekkelijk voor alle doelgroepen. Kinderen kunnen er naar school en de sportvereniging, ouderen vinden onderdak in het nieuwe woonzorgcentrum Westenhage.

In het midden van de wijk vindt u de Stinskerk en het Stinspark. Vroeger stond daar Kasteel Voorst, maar tegenwoordig kunnen kinderen er in een speelkasteel, op de skatebaan of bij de dierenweide plezier beleven.

Tussen Westenholte en de IJssel ligt ‘De Vreugderijkerwaard’, een schitterende uiterwaard met waardevolle rivierduinen en zeldzame planten.

Westenholte kent een zeer dynamisch en rijk verenigingsleven met Wijkvereniging Westenholte, Voorst en Frankhuis (WVF) als belangenvertegenwoordiger. Het nieuwe ontmoetingspunt Het Anker speelt een hele belangrijke rol in het samenbrengen van wijkbewoners en het organiseren van activiteiten.

Op het Petuniaplein kunnen de bewoners terecht voor de boodschappen, een kerst- of rommelmarkt, een afspraak met StinsKracht en het Sociaal wijkteam en zelfs voor een biertje in café Het Plein.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Wijkstatistieken

Leeftijd wijkbewoners Zwolle - Westenholte

Huishoudens in Zwolle - Westenholte

Koop/Huur in Zwolle - Westenholte

 • Mannelijke inwoners

  2.645
 • Vrouwelijke inwoners

  2.680
 • Inwoners Zwolle

  63.944
 • Inwoners Zwolle

  65.896
 • Auto('s)

  1,2 per huishouden

Veel gestelde vragen over een huis verkopen

Voor de huidige waarde van uw woning komen we graag langs voor een vrijblijvende waardebepaling in Apeldoorn of Zwolle. De vraagprijs is erg afhankelijk van de huidige staat van de woning, het onderhoud niveau en de isolatiewaarde. De makelaar komt geheel kosteloos uw woning opnemen, vul daarvoor het contact formulier in en wij nemen contact met u op.

Belangrijk is dat de woning in verkoop staat is voor de foto's. Dus de voordeur goed in de verf en de rommeltjes aan de kant. Wij laten vervolgens professionele foto's maken, een video, een meetrapport en een nieuwe plattegrond. Onze verkoopmakelaar begeleidt u hier graag bij. Ons 10 stappen plan kunt u van tevoren al even door nemen.

Rodenburg makelaars is een gevestigde naam in Zwolle. Daarbij zijn wij partner in Dynamis, een landelijke samenwerking. Hierdoor is ons fysieke bereik erg groot, maar deze gaat online nog veel verder. Door slimme online marketing wordt de potentiele koper naar de juiste woning geleidt. Wij hanteren daarbij een persoonlijke aanpak. Onze verkoopmakelaars staan voor enthousiasme, optimale communicatie en persoonlijke, échte aandacht.

Wij nemen zoveel mogelijk werk uithanden. Na de start verkoop zullen wij de bezichtigingen uitvoeren, de onderhandelingen, begeleiding bij het tekenen van de koopovereenkomst en de eindinspectie verzorgen. In ons 10 stappen plan leest u hier alles over. Alleen het energielabel kunnen wij niet voor u aanvragen!

Rodenburg Makelaars verzorgt de volgende diensten in Apeldoorn, Zwolle en omgeving:

Wilt u meer informatie over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met onze makelaars in Zwolle of in Apeldoorn

Een verkoopmakelaar voert de volgende werkzaamheden uit:

 • Verkoop start klaar maken
 • Bezichtigingen plannen
 • Onderhandelingen
 • Het opstellen van de koopakte
 • Controleren van de notariële documenten
 • De afhandeling van de eindinspectie
 • De sleuteloverdracht

Lees ons uitgebreide 10 stappen plan en laat Rodenburg makelaars uw belangen behartigen als verkoopmakelaar.