Je huis verkopen in Wijthmen doe je niet elke dag, dus professionele begeleiding door een makelaar is wel wenselijk. Je kan je woning maar één keer verkopen, dus het moet ook in één keer goed. Er is een landelijke trend op de woning markt die richting het Oosten trekt, waardoor Zwolle en de dorpen er omheen populairder worden. Rodenburg makelaars heeft ook vestigingen in Deventer en Apeldoorn waardoor onze makelaars en taxateurs uit een wijde omtrek komen en hierdoor de woningmarkt goed kennen. De woning krapte jaagt de huizenprijzen behoorlijk omhoog, waardoor het bepalen van de vraagprijs erg belangrijk is. Via de pop-up kun je een indicatie van de woning waarde ontvangen. Dit is op basis van de ingevulde en bekende gegevens.

Voor een actuele vraagprijs komt de makelaar graag daadwerkelijk langs om de woning te inspecteren. Dit heet een waardebepaling. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaar neemt de woning op en beoordeeld de laatste investeringen die belangrijk zijn voor de vraagprijs, zoals de keuken, badkamer, aanwezige garage en de laatste investeringen in isolatie en energie- besparende en opwekkende maatregelen.

Neem voor een gratis waardebepaling contact op via het formulier.

Jouw huis verkopen met Rodenburg

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Huis verkopen in Wijthmen

Jouw huis verkopen in Wijthmen begint met een waardebepaling

Je huis verkopen in Wijthmen begint met het vaststellen van de waarde van de woning.

Het verkooptraject begint vervolgens met het vaststellen van de juiste vraagprijs van het huis. Voor de waardebepaling neemt de makelaar uitgebreidt de tijd en zal de specifieke kenmerken van de woning opnemen. Dit alles is geheel kosteloos. Wanneer wij de woning daadwerkelijk in de verkoop krijgen zullen we het gehele proces van de verkoop van uw woning in Wijthmen samen doorlopen.

Huis verkopen in Wijthmen

Wijthmen

Het dorp Wijthmen samen met de buurtschappen Herfte en Zalné ligt in een rustieke agrarische omgeving langs de N35. Wijthmen e.o. hoorde in de jaren zestig tot de gemeente Zwollerkerspel. Sinds Wijthmen e.o. onder de gemeente Zwolle valt, zijn er woningen bijgebouwd, maar Wijthmen e.o. is nog steeds meer dorp dan een stadswijk.

Tussen de groene landerijen vind je nog prachtige landhuizen zoals Huize Boschwijk en Huize Soeslo, waar je kunt zien hoe de rijke herenboeren vroeger leefden.

Je kunt in Wijthmen e.o. niet alleen fijn rondwandelen, je kunt er ook heerlijk zwemmen in de Wijthmenerplas.

Wat is de karakteristieke eigenheid en identiteit van Wijthmen, Herfte en Zalné? Hoe kan dat behouden blijven met alle veranderingen die gaan komen? Deze vragen hebben centraal gestaan bij het opstellen van het Dorpsplan Wijthmen in 2010.
Het plan is tot stand gekomen samen met de inwoners van Wijthmen, Herfte en Zalné. Ook de uitvoering gebeurt ook in overleg met de bewoners.

Het Dorpsplan Wijthmen is een ontwikkelplan voor de toekomst van Wijthmen, Herfte en Zalné waarin woningbouw, voorzieningen en de aanpassing van de provinciale weg N35 een plaats krijgen. Uitbreiding van het dorp en de buurtschappen gebeurt met behoud van de identiteit en naar de behoeften van de wijkbewoners.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Wijkstatistieken

Veel gestelde vragen over een huis verkopen

Voor de huidige waarde van uw woning komen we graag langs voor een vrijblijvende waardebepaling in Apeldoorn of Zwolle. De vraagprijs is erg afhankelijk van de huidige staat van de woning, het onderhoud niveau en de isolatiewaarde. De makelaar komt geheel kosteloos uw woning opnemen, vul daarvoor het contact formulier in en wij nemen contact met u op.

Belangrijk is dat de woning in verkoop staat is voor de foto's. Dus de voordeur goed in de verf en de rommeltjes aan de kant. Wij laten vervolgens professionele foto's maken, een video, een meetrapport en een nieuwe plattegrond. Onze verkoopmakelaar begeleidt u hier graag bij. Ons 10 stappen plan kunt u van tevoren al even door nemen.

Rodenburg makelaars is een gevestigde naam in Zwolle. Daarbij zijn wij partner in Dynamis, een landelijke samenwerking. Hierdoor is ons fysieke bereik erg groot, maar deze gaat online nog veel verder. Door slimme online marketing wordt de potentiele koper naar de juiste woning geleidt. Wij hanteren daarbij een persoonlijke aanpak. Onze verkoopmakelaars staan voor enthousiasme, optimale communicatie en persoonlijke, échte aandacht.

Wij nemen zoveel mogelijk werk uithanden. Na de start verkoop zullen wij de bezichtigingen uitvoeren, de onderhandelingen, begeleiding bij het tekenen van de koopovereenkomst en de eindinspectie verzorgen. In ons 10 stappen plan leest u hier alles over. Alleen het energielabel kunnen wij niet voor u aanvragen!

Rodenburg Makelaars verzorgt de volgende diensten in Apeldoorn, Zwolle en omgeving:

Wilt u meer informatie over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met onze makelaars in Zwolle of in Apeldoorn

Een verkoopmakelaar voert de volgende werkzaamheden uit:

  • Verkoop start klaar maken
  • Bezichtigingen plannen
  • Onderhandelingen
  • Het opstellen van de koopakte
  • Controleren van de notariële documenten
  • De afhandeling van de eindinspectie
  • De sleuteloverdracht

Lees ons uitgebreide 10 stappen plan en laat Rodenburg makelaars uw belangen behartigen als verkoopmakelaar.