Een makelaar in Wenum Wiesel vinden hoeft niet moeilijk te zijn, maar één zoeken met ervaring, kennis van de woningmarkt in Wenum Wiesel, betrouwbaar én bouwtechnische kennis wordt lastig. Met Rodenburg Makelaars zit je goed!

Rodenburg Makelaars helpt graag met de begeleiding van de verkoop van je huis in Wenum Wiesel. Kenmerkend voor onze aanpak is de persoonlijke manier van werken. Niet alles alleen via de mail, maar gewoon bellen. Uiteraard ook veel online en digitaal voor de dossier vorming, maar we houden graag contact. Dit maakt het adviseren en communiseren optimaal en duidelijk. Daarbij werken wij vol enthousiasme en hebben wij kijk op de woningmarkt in Wenum Wiesel.

Rodenburg makelaars zijn breed inzetbaar, wij zijn NVM makelaars en hebben een grote Bedrijfsmakelaars afdeling. Daarbij hebben wij regelmatig nieuwbouw projecten. Maar ook als aankoopmakelaar staan wij graag voor u klaar. Wij zijn een Dynamis partner, waardoor wij een groot landelijk netwerk hebben.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, als uw makelaar in Wenum Wiesel!

Rodenburg als uw Makelaar in Wenum Wiesel

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

makelaar in Wenum Wiesel

Op zoek naar een makelaar in Wenum Wiesel

Voor een makelaar in Wenum Wiesel zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar als bedrijfsmakelaar en wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Wenum Wiesel en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

makelaar Wenum Wiesel

Wonen in de wijk Wenum-Wiesel in Apeldoorn

Wonen in een beschermd dorpsgezicht, omgeven door bos en met de sfeer van het boerenleven. In de wijk Wenum-Wiesel in Apeldoorn kan het. De oude watermolen, prachtige vijver en het nabijgelegen natuurgebied maken het plaatje compleet. Het sportpark is aantrekkelijk voor jong en oud en de basisschool hier is zelfs uniek.

Overblijfselen uit rijk verleden
Wenum-Wiesel is een tweelingdorp in de gemeente Apeldoorn. Wenum bestaat vooral uit agrarisch gebied; er zitten hier vele boerenbedrijven. Wiesel grenst aan de Kroondomeinen en is sinds 2001 een beschermd dorpsgezicht. De geschiedenis van het gebied is terug te zien in de uitstraling die het nu nog heeft. Bij Wenum-Wiesel staan nog altijd de achtkante windkorenmolen en de eeuwenoude watermolen. Nabij Wenum lag vroeger - aan de spoorlijn Apeldoorn-Zwolle - stopplaats Wenum. In Wiesel woonden vroeger de werknemers van het nabijgelegen Paleis Het Loo. Vandaag de dag is de wijk - met haar vijf rijks- en twintig gemeentelijke monumenten - een karakteristieke plek om te wonen.

Fraaie landgoederen
Wenum-Wiesel ligt ten noorden van de gemeente Apeldoorn, tegen Vaassen in de gemeente Epe aan. Wenum en Wiesel worden gescheiden door de Zwolseweg tussen Apeldoorn en Vaassen. Wenum - aan de oostkant - is het gebied tussen de Zwolseweg en het Apeldoorns Kanaal. Aan de westkant ligt Wiesel, dat aan het eind van de negentiende en het begin van de twintigste eeuw in trek raakte als vestigingsplaats voor welgestelden. Er verrezen kleine landhuizen en landgoederen zoals De Ploeg en De Zandhegge. Er wonen nu een kleine 3.200 mensen in Wenum-Wiesel, waaronder ook de duizend inwoners van de buurtschap Beemte-Broekland. Wie hier woont, staat letterlijk dichtbij de natuur: meer dan de helft van de totale wijk bestaat uit bosgebied.

Unieke basisschool
Wie een goede basisschool zoekt voor zijn kinderen, vindt in Wenum-Wiesel de Prinses Beatrixschool. Leuk en uniek detail aan deze school: twee lokalen zijn deels ondergronds gebouwd. Ook een buitenschoolse opvang is hier aanwezig. Wie na een drukke school- of werkdag even lekker wil sporten, kan zich helemaal uitleven in het fraaie Sportpark Wiesel. Wenum-Wiesel heeft een aantal fijne winkeltjes en ook voor de dagelijkse boodschappen hoef je de wijk niet uit.

Visvijver en natuurgebied
Prachtig gelegen tegenover de Wenumse watermolen - waar regelmatig een molenmarkt plaatsvindt - ligt een grote vijver waar menig visliefhebber heel wat uurtjes in de week doorbrengt. En ook in het dichtbij gelegen natuurgebied De Zandhegge is het goed toeven. Wie graag geniet van een lekker drankje of goede maaltijd, kan terecht in een van de sfeervolle horecagelegenheden in Wiesel. Vanuit de wijk zijn verschillende wandel- en fietsroutes te volgen door de groene omgeving. Hét grote feest in Wenum-Wiesel is nog altijd het jaarlijkse Oranjefeest, in het eerste weekend van september. Men herdenkt dan de verjaardag van wijlen Koningin Wilhelmina, die gedurende het laatste deel van haar leven op Het Loo woonde.

Woningmakelaardij in Zwolle en Apeldoorn

Het verkopen of aankopen van een huis is een belangrijk moment in je leven. Wij staan voor je klaar om je erbij te helpen. Wij kennen de woningmarkt in Zwolle en Apeldoorn als onze broekzak; we kopen en verkopen in deze regio’s dagelijks woningen voor onze klanten. Uiteraard zijn wij ook thuis in de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel en Vaassen.

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van woningen, we helpen je met het selecteren van woningen of juist met het presenteren van je eigen woning. We taxeren woningen en berekenen hoeveel het huis in kwestie kan opbrengen. De onderhandelingen nemen we je graag uit handen.

makelaar Wenum Wiesel

Passie voor vastgoed

Op het gebied van bedrijfshuisvesting heeft Rodenburg Bedrijfsmakelaars een reputatie hoog te houden. We onderscheiden voor u vijf marktsegmenten die alle gespecialiseerde afdelingen bedienen: bedrijfsruimten, kantoorruimten, winkels, huisvestingsvraagstukken in brede zin en horeca.

Rodenburg Bedrijfsmakelaars is een full service makelaarsorganisatie met 3 kantoren in de regio.

Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket, welke zich onder andere richt op aanhuur/aankoop en verhuur/verkooptrajecten van kantoren, bedrijfsruimten, woningen en winkels, alsmede vastgoedtaxaties, consultancy, research en beleggingen.

Rodenburg Bedrijfsmakelaars maakt onderdeel uit van Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars, één van de grootste makelaarsorganisaties van Nederland. Het samenwerkingsverband bestaat uit dertien regionale makelaars met vijftig vestigingen verspreid door heel Nederland. Zie voor aanvullende informatie: dynamis.nl.