Woning verkopen in Hattem -

Woning verkopen in Hattem

Bij het verkopen van uw woning in Hattem wilt u begeleiding van een betrouwbare verkoopmakelaar met voldoende ervaring en deskundigheid. Rodenburg woningmakelaars heeft deze lokale woningkennis én met 90 jaar al veel ervaring in huis.

U speelt met de gedachte om uw woning in Hattem te verkopen, uiteraard bent u dan benieuwd wat de huidige woning waarde is. Hiervoor komen wij graag uw woning bekijken. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij nemen voor deze waardebepaling goed de tijd en noteren bijvoorbeeld wat de laatste investeringen zijn geweest in de isolatiemaatregelen en dergelijke.

Na het vaststellen van de vraagprijs zullen we starten met het verkooptraject. Wij zullen, in goed overleg met u, alles in gangzetten wat nodig is voor een vlotte verkoop van uw woning. Naast foto's en de plattegrond laten wij bijvoorbeeld ook een video maken. Wanneer de verkoopbrochure compleet is, zullen wij deze delen via de off- en online kanalen. De bezichtigingen zullen wij uitvoeren, net als de onderhandelingen. Wij nemen u al het werk uithanden, maar houden u goed op de hoogte.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op via het formulier.

Uw woning verkopen in Hattem

Wanneer bent u van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Woning verkopen in Hattem

Uw woning verkopen in Hattem

Het verkopen van een woning in Hattem vraagt om een persoonlijke benadering en aangezien geen huis gelijk is, om maatwerk. Dat is precies waar Rodenburg Woningmakelaars voor staat.

Het begint allemaal met het vaststellen van de juiste vraagprijs van de woning. Voor deze waardebepaling nemen wij uitgebreidt de tijd en zullen wij de specifieke kenmerken van de woning opnemen. Dit alles is geheel kosteloos. Wanneer wij de woning daadwerkelijk in de verkoop nemen, blijven we veel contact houden. Uiteraard zullen we het gehele proces van de verkoop van uw woning in Hattem samen doorlopen.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 18 reviews

Wat komt er kijken bij de verkoop van je woning?

Dit begint vrijwel altijd met een gesprek in de woning voor de waardebepaling. De makelaar bekijkt de woning uitvoerig en zal met een inschatting van de vraagprijs komen. Wanneer we tot een opdrachtbevestiging komen zal de vraagprijs uiteraard in overleg concreet worden.

Wij typen een leuke verkoop tekst over de woning, doen kadastraal onderzoek en checken het op juridische beperkingen. Vervolgens begint de professionele woning presentatie. Wij zullen foto’s laten maken, net als 3D- en hoogte foto’s en een video. Daarnaast laten wij de woning helemaal inmeten en plattegronden maken. Wanneer dit alles door jou als verkoper wordt goedgekeurd beginnen de online marketingcampagnes te draaien.

Zodra de bezichtiging aanvragen binnen komen, plannen wij deze in en clusteren dit zoveel mogelijk. Maar wij plannen geen groepsbezichtigingen. Rodenburg gunt ieder minstens een half uur de tijd om rustig rond te kijken met de makelaar.

Woningmakelaardij in Zwolle en Apeldoorn

Het verkopen of aankopen van een huis is een belangrijk moment in je leven. Wij staan voor je klaar om je erbij te helpen. Wij kennen de woningmarkt in Zwolle en Apeldoorn als onze broekzak; we kopen en verkopen in deze regio’s dagelijks woningen voor onze klanten. Uiteraard zijn wij ook thuis in de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel en Vaassen.

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van woningen, we helpen je met het selecteren van woningen of juist met het presenteren van je eigen woning. We taxeren woningen en berekenen hoeveel het huis in kwestie kan opbrengen. De onderhandelingen nemen we je graag uit handen.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie