Waardebepaling van uw woning in Hattem -

Waardebepaling van uw woning in Hattem

Vrijblijvend en geheel gratis een waardebepaling van uw woning in Hattem ontvangen?

Dat kan bij Rodenburg Woningmakelaars. Wanneer u de pop-up invuld, ontvangt u binnen 2 minuten een waardeindicatie op computerbasis. Dat is al een leuke waardebepaling. Maar een woning waarde is meer dan alleen statistieken!

Voor een juiste waardebepaling komen wij graag de woning in het echt bekijken in Hattem. Want naast de postcode en het type woning is de staat van onderhoud erg bepalend. Een ruime villa kost immers meer onderhoud dan een hoekwoning. Maar net zo bepalend zijn de investeringen in keuken, de badkamer en isolatie maatregelen. De energiebesparende investeringen zijn erg belangrijk voor de woningwaarde. Zijn er zonnepanelen aanwezig of een warmtepomp? Dit willen wij allemaal graag checken voor de juiste waarde van de woning.

Daardoor is het voor onze woningmakelaar erg belangrijk om het huis te zien voor een actuele waardebepaling. Wanneer we dat toch om de keuken tafel zitten biedt dit de mogelijkheid om het eventuele verkooptraject door te nemen en de kosten hiervan te bespreken.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op via het formulier.

Gratis waardebepaling van uw woning

Wanneer bent u van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Woning verkopen in Hattem

Uw woning verkopen in Hattem

Het verkopen van een woning in Hattem vraagt om een persoonlijke benadering en aangezien geen huis gelijk is, om maatwerk. Dat is precies waar Rodenburg Woningmakelaars voor staat.

Het begint allemaal met het vaststellen van de juiste vraagprijs van de woning. Voor deze waardebepaling nemen wij uitgebreidt de tijd en zullen wij de specifieke kenmerken van de woning opnemen. Dit alles is geheel kosteloos. Wanneer wij de woning daadwerkelijk in de verkoop nemen, blijven we veel contact houden. Uiteraard zullen we het gehele proces van de verkoop van uw woning in Hattem samen doorlopen.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 18 reviews
aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Wij helpen u graag!

Rodenburg Makelaars

Apeldoorn - Deventer - Zwolle

Contact en vestigingen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie