Waardebepaling in Hattem van uw woning  -

Waardebepaling in Hattem van uw woning

Vrijblijvend en geheel gratis een waardebepaling van uw woning in Hattem ontvangen?

Dat kan bij Rodenburg Woningmakelaars. Wanneer u de pop-up invuld, ontvangt u binnen 2 minuten een waardeindicatie op computerbasis. Dat is al een leuke waardebepaling. Maar een woning waarde is meer dan alleen statistieken!

Voor een juiste waardebepaling komen wij graag de woning in het echt bekijken in Hattem. Want naast de postcode en het type woning is de staat van onderhoud erg bepalend. Een ruime villa kost immers meer onderhoud dan een hoekwoning. Maar net zo bepalend zijn de investeringen in keuken, de badkamer en isolatie maatregelen. De energiebesparende investeringen zijn erg belangrijk voor de woningwaarde. Zijn er zonnepanelen aanwezig of een warmtepomp? Dit willen wij allemaal graag checken voor de juiste waarde van de woning.

Daardoor is het voor onze woningmakelaar erg belangrijk om het huis te zien voor een actuele waardebepaling. Wanneer we dat toch om de keuken tafel zitten biedt dit de mogelijkheid om het eventuele verkooptraject door te nemen en de kosten hiervan te bespreken.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op via het formulier.

Gratis waardebepaling in Hattem van uw woning

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Een waardebepaling in Hattem als basis voor de vraagprijs

Een waardebepaling van uw woning in Hattem vraagt u wellicht aan uit nieuwsgierigheid of als indicatie voor de mogelijke vraagprijs bij verkoop.

De woning waarde is natuurlijk afhankelijk van de locatie, een mooie locatie in de binnestad van Hattem is waardevermeerderend. Maar onze makelaar kijkt ook naar het woning type. Een vrijstaande woning heeft meer onderhoud nodig dan een tussenwoning. Maar ook energie- besparende of opwekkende isolaties zijn bepalend voor de vraagprijs.

Uw woning verkopen in Hattem

Het verkopen van een woning in Hattem vraagt om een persoonlijke benadering en aangezien geen huis gelijk is, om maatwerk. Dat is precies waar Rodenburg Woningmakelaars voor staat.

Het begint allemaal met het vaststellen van de juiste vraagprijs van de woning. Voor deze waardebepaling nemen wij uitgebreidt de tijd en zullen wij de specifieke kenmerken van de woning opnemen. Dit alles is geheel kosteloos. Wanneer wij de woning daadwerkelijk in de verkoop nemen, blijven we veel contact houden. Uiteraard zullen we het gehele proces van de verkoop van uw woning in Hattem samen doorlopen.

Makelaar in Hattem

Op zoek naar een makelaar in Hattem

Voor een makelaar in Hattem zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar alsbedrijfsmakelaar en wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Hattem en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Wij helpen u graag!

Wij helpen u graag!

Rodenburg Makelaars

Apeldoorn - Deventer - Zwolle