Appartement verkopen Zwolle -

Appartement verkopen Zwolle

Een appartement verkopen in Zwolle vergt meer handelingen dan een standaard woning, hier is dus meer deskundigheid bij nodig! Rodenburg Makelaars heeft deze deskundigheid in huis! Voor het verkopen van een appartement zijn namelijk de VVE stukken erg belangrijk. Onze makelaars nemen deze stukken goed door; de notulen, de begroting, de jaarrekening en het meerjaren onderhouds plan.

Naast de VVE stukken, is ook de locatie in Zwolle erg belangrijk voor de vierkante meterprijs. Een woning in de Zwolse binnenstad heeft een hele andere prijs dan nieuwbouw of bestaande bouw buiten de gracht. Dit alles vereist deskundigheid en ervaring. Rodenburg Makelaars helpt hier graag bij.

Appartement verkopen in Zwolle met Rodenburg

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

appartement verkopen Zwolle

Appartement verkopen in Zwolle

Bij het verkopen van een appartement is goede begeleiding nodig. Het vergt meer kennis dan de verkoop van een grondgebonden woning. Er is immers vaak een VVE aanwezig, er zijn gemeenschappelijke ruimtes en het onderhoud wordt gezamelijk verricht. Dit laatste is natuurlijk ook het grote voordeel van een appartement, maar dan dient het wel goed te gebeuren. Op korte termijn, maar zeker ook op lange termijn. Rodenburg Makelaars heeft hier veel ervaring mee.

Wij helpen u graag bij de bemiddeling en verzorgen hierbij dan ook de bezichtigingen zelf zodat wij de potentiele kopers goed op de hoogte kunnen stellen over de VVE.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 19 reviews

Op zoek naar een makelaar in Zwolle?

Voor een makelaar in Zwolle zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar alsbedrijfsmakelaar en wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Zwolle en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

Wanneer je jouw huis verkopen wilt in de omgeving Zwolle, komen wij graag bij je langs voor een waardebepaling van de woning. Je wilt immers wel een indicatie van de woning waarde voordat je gericht op zoek gaat naar een andere woning. Wanneer er besloten wordt om de woning in de verkoop te doen bij Rodenburg starten wij de uitgebreide verkoopcampagne. Dit bestaat uit het beschrijven van de woning, het maken van foto’s, 3D foto’s, video en hoogtefoto’s. Ook laten wij de woning inmeten en wordt er een plattegrond gemaakt. Wanneer dit alles door jou wordt goedgekeurd plaatsen wij dit op onze aanbodpagina, Social Media en uiteraard op Funda. De bezichtigingen worden verricht door de makelaar die de woning en omgeving uitstekend kent.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 19 reviews
aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie