Een bedrijfsmakelaar in Deventer vinden hoeft niet moeilijk te zijn, maar één met ervaring, met kennis van de markt in Deventer, betrouwbaar én bouwtechnische kennis dan wordt al wat lastiger. In Rodenburg Makelaar komt dit allemaal samen!

We bemiddelen graag bij de verkoop van uw kantoor of bedrijfsruimte in Deventer. Kenmerkend voor onze manier van werken is de persoonlijke aanpak, niet alles via de mail maar gewoon bellen. Uiteraard ook veel online en digitaal voor de dossier vorming, maar we houden graag contact. Dit maakt het adviseren en communiseren optimaal en duidelijk. Daarbij werken wij vol enthousiasme en hebben wij kijk op de bedrijfsmarkt in Deventer en omstreken.

Rodenburg makelaars zijn breed inzetbaar, wij zijn een NVM makelaars kantoor en hebben een grote Bedrijfsmakelaars afdeling en enkele belegginsobjecten in Deventer. Daarbij hebben wij regelmatig nieuwbouw projecten.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, als uw bedrijfsmakelaar in Deventer en omgeving!

Rodenburg als uw bedrijfsmakelaar in Deventer

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

bedrijfsmakelaar Deventer

Op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Deventer

Voor het verhuren of verkopen van uw bedrijfsonroerend goed in Deventer wilt u een bedrijfsmakelaar met kennis van zaken. Wij zijn door onze kennis van de regionale markt en het brede netwerk van Dynamis zeer goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt in Deventer en bekijken het graag vanuit een ander perspectief.

Lees meer over verhuur en verkoop van uw bedrijfsonroerend goed

makelaar Deventer

Op zoek naar een makelaar in Deventer

Voor een makelaar in Deventer zit u bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar als bedrijfsmakelaar en wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer u een bedrijfsruimte of kantoor wilt aankopen of huren in Deventer, dan bemiddeld Rodenbrug makelaars graag voor u.

Lees hier meer over de persoonlijke kennismaking

Bedrijfsmakelaar Deventer

Koekstad van oudsher!

Koekstad van oudsher! Deventer en koek zijn onlos(s)makelijk met elkaar verbonden. Den Haag heeft zijn ‘hopjes’, Zwolle z’n ‘balletjes’ en Den Bosch z’n ‘bollen’. Maar de koppeling tussen een lekkernij en een stad is nergens zo prominent aanwezig als in Deventer.

Deze nauwe band laat zich verklaren door enerzijds de lange historie van de Deventer Koek en anderzijds door de immer goede en bijzondere kwaliteit van de koek. In Deventer is er nu nog één koekfabriek: Jb Bussink.

Naast koek is er ook veel boek te vinden. Deventer is Boekenstad bij uitstek. Al vele eeuwen worden hier boeken gemaakt, bewaard en verkocht. Dat was al zo in de 15e eeuw en dat is nu nog steeds zo. Deventer kent een groot aantal uitgeverijen en drukkerijen van landelijke naam en faam. De stad biedt een ruim en gevarieerd aanbod van boekhandels en antiquariaten. Het hele jaar door zijn er tal van activiteiten in relatie tot het boek, waaronder de Deventer Boekenmarkt, de grootste boekenmarkt van Europa (altijd de 1e zondag van augustus). Deventer biedt twee grote bibliotheken: de Bibliotheek Deventer en de Athenaeumbibliotheek, de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland

Bedrijfsmakelaar Deventer

Passie voor vastgoed

Op het gebied van bedrijfshuisvesting heeft Rodenburg Bedrijfsmakelaars een reputatie hoog te houden. We onderscheiden voor u vijf marktsegmenten die alle gespecialiseerde afdelingen bedienen: bedrijfsruimten, kantoorruimten, winkels, huisvestingsvraagstukken in brede zin en horeca.

Rodenburg Bedrijfsmakelaars is een full service makelaarsorganisatie met 3 kantoren in de regio.

Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket, welke zich onder andere richt op aanhuur/aankoop en verhuur/verkooptrajecten van kantoren, bedrijfsruimten, woningen en winkels, alsmede vastgoedtaxaties, consultancy, research en beleggingen.

Rodenburg Bedrijfsmakelaars maakt onderdeel uit van Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars, één van de grootste makelaarsorganisaties van Nederland. Het samenwerkingsverband bestaat uit dertien regionale makelaars met vijftig vestigingen verspreid door heel Nederland. Zie voor aanvullende informatie: dynamis.nl.