Waardebepaling Dalfsen; Gratis voor uw woning -

Waardebepaling Dalfsen; Gratis voor uw woning

Geheel vrijblijvend en gratis waardebepaling van uw woning in Dalfsen ontvangen?

Dat kan bij Rodenburg Woningmakelaars. Via het invullen van de pop-up ontvangt u binnen 2 minuten een indicatie op computerbasis. Dat is al een leuke indicatie. Maar een woningwaarde is meer dan alleen statistieken!

Daarom komen wij graag de woning bezichtigen voor een juiste afgifte van de woningwaarde. Want naast de locatie en het woningtype is ook de staat van onderhoud erg belangrijk. Een woonboerderij vergt vaak meer onderhoud dan een tussenwoning. En ook zijn de laatste investeringen in bijvoorbeeld de keuken, badkamer en energiebesparende maatregelen erg belangrijk voor de woningwaarde. Is de woning al goed geïsoleerd of zijn er zonnepanelen aanwezig? Dit zijn allemaal belangrijke waarde aspecten van een woning.

Al met al is het voor onze makelaar erg belangrijk om de woning te zien voor een juiste waardebepaling. Dit biedt tevens de mogelijkheid om het verkooptraject door te nemen en de kosten hiervan te bespreken.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op via het formulier.

Waardebepaling in Dalfsen is kosteloos

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Waardebepaling Dalfsen

Een waardebepaling als basis voor de vraagprijs

Een waardebepaling van uw huis in Dalfsen vraagt u misschien aan uit nieuwsgierigheid of daadwerkelijk als indicatie voor de mogelijke vraagprijs bij verkoop van uw woning.

De woning waarde is natuurlijk afhankelijk van de locatie, een mooie locatie zoals landgoed Den Berg is waardevermeerderend. Maar onze makelaar kijkt ook naar het woningtype. Een woonboerderij heeft meer woonoppervlak dan een tussenwoning, maar ook meer onderhoud nodig. De staat van onderhoud beoordeeldt de makelaar ter plekke. Zo ook de energie- besparende of opwekkende isolaties, deze zijn bepalend voor de vraagprijs.

Makelaar in Dalfsen

Op zoek naar een makelaar in Dalfsen?

Voor een makelaar in Dalfsen zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar alsbedrijfsmakelaar en wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Zwolle of Dalfsen en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

Uw woning verkopen in Dalfsen

Bij het verkopen van een woning komt maatwerk en een persoonlijke benadering kijken. Dat is precies waar Rodenburg Woningmakelaars voor staat.

Wij nemen in eerste instantie uitgebreidt de tijd voor het uitbrengen van een waardebepaling van de woning. Dit is uiteraard vrijblijvend en geheel kosteloos. Maar ook na het tekenen van de opdrachtbevestiging, zullen er vele telefoontjes volgen om alles uitgebreid door te nemen en goed te bespreken.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Wij helpen u graag!

Wij helpen u graag!

Rodenburg Makelaars

Apeldoorn - Deventer - Zwolle