Waardebepaling van uw woning in Dalfsen -

Waardebepaling van uw woning in Dalfsen

Geheel gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Dalfsen ontvangen?

Dat kan bij Rodenburg Woningmakelaars. Via het invullen van de pop-up ontvangt u binnen 2 minuten een indicatie op computerbasis. Dat is al een leuke indicatie. Maar een woningwaarde is meer dan alleen statistieken!

Daarom komen wij graag de woning bezichtigen voor een juiste afgifte van de woningwaarde. Want naast de locatie en het woningtype is ook de staat van onderhoud erg belangrijk. Een woonboerderij vergt vaak meer onderhoud dan een tussenwoning. En ook zijn de laatste investeringen in bijvoorbeeld de keuken, badkamer en energiebesparende maatregelen erg belangrijk voor de woningwaarde. Is de woning al goed geïsoleerd of zijn er zonnepanelen aanwezig? Dit zijn allemaal belangrijke waarde aspecten van een woning.

Al met al is het voor onze makelaar erg belangrijk om de woning te zien voor een juiste waardebepaling. Dit biedt tevens de mogelijkheid om het verkooptraject door te nemen en de kosten hiervan te bespreken.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op via het formulier.

Gratis waardebepaling van uw woning

Wanneer bent u van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

woning verkopen in Dalfsen

Uw woning verkopen in Dalfsen

Bij het verkopen van een woning komt maatwerk en een persoonlijke benadering kijken. Dat is precies waar Rodenburg Woningmakelaars voor staat.

Wij nemen in eerste instantie uitgebreidt de tijd voor het uitbrengen van een waardebepaling van de woning. Dit is uiteraard vrijblijvend en geheel kosteloos. Maar ook na het tekenen van de opdrachtbevestiging, zullen er vele telefoontjes volgen om alles uitgebreid door te nemen en goed te bespreken.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 16 reviews

Wij helpen u graag!

Rodenburg Makelaars

Apeldoorn - Deventer - Zwolle

Contact en vestigingen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie