Je overweegt je woning te verkopen in Dalfsen en bent opzoek naar een betrouwbare verkoopmakelaar. Wij helpen u graag: Rodenburg Woningmakelaars heeft met 90 jaar veel ervaring in huis en is gespecialiseerd in de lokale woningmarkt.

Uiteraard komen wij graag eerst de woning bekijken en een waardebepaling afgeven, want hier begint het hele traject mee.

Wij begeleiden u door de verkoop en nemen u het werk volledig uithanden. Via onze online marketing kanalen hebben wij een groot bereik tot de huizen zoekers, maar wij hebben ook een uitgebreidt aankoopbestand. Dit zorgt voor een vlotte verkoop van de woning.

Uw woning verkopen in Dalfsen

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Uw woning verkopen in Dalfsen

Bij het verkopen van een woning komt maatwerk en een persoonlijke benadering kijken. Dat is precies waar Rodenburg Woningmakelaars voor staat.

Wij nemen in eerste instantie uitgebreidt de tijd voor het uitbrengen van een waardebepaling van de woning. Dit is uiteraard vrijblijvend en geheel kosteloos. Maar ook na het tekenen van de opdrachtbevestiging, zullen er vele telefoontjes volgen om alles uitgebreid door te nemen en goed te bespreken.

Makelaar in Dalfsen

Op zoek naar een makelaar in Dalfsen?

Voor een makelaar in Dalfsen zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar alsbedrijfsmakelaar en wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Zwolle of Dalfsen en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

Waardebepaling Dalfsen

Een waardebepaling als basis voor de vraagprijs

Een waardebepaling van uw huis in Dalfsen vraagt u misschien aan uit nieuwsgierigheid of daadwerkelijk als indicatie voor de mogelijke vraagprijs bij verkoop van uw woning.

De woning waarde is natuurlijk afhankelijk van de locatie, een mooie locatie zoals landgoed Den Berg is waardevermeerderend. Maar onze makelaar kijkt ook naar het woningtype. Een woonboerderij heeft meer woonoppervlak dan een tussenwoning, maar ook meer onderhoud nodig. De staat van onderhoud beoordeeldt de makelaar ter plekke. Zo ook de energie- besparende of opwekkende isolaties, deze zijn bepalend voor de vraagprijs.

Woning taxatie Dalfsen

Een woning taxatie in Dalfsen ziet er als volgt uit:

Wij zullen een afspraak in plannen voor de woning inspectie in Dalfsen. Wij hebben voor het taxatierapport recente foto's nodig. De taxateur inspecteerd de woning op de staat van onderhoud, isolatie, de mate van afwerking en luxe. Maar ook de energiebesparende en energieopwekkende maatregelen. Natuurlijk doen wij onderzoek op verontreiniging, het bestemmingsplan en kadastrale gegevens. Maar ook het woonoppervlak wordt berekend volgens de huidige normen. Voor de verdere onderbouwing zoeken wij vergelijkbare referenties.

Wat komt er kijken bij de verkoop van je woning?

Dit begint vrijwel altijd met een gesprek in de woning voor de waardebepaling. De makelaar bekijkt de woning uitvoerig en zal met een inschatting van de vraagprijs komen. Wanneer we tot een opdrachtbevestiging komen zal de vraagprijs uiteraard in overleg concreet worden.

Wij typen een leuke verkoop tekst over de woning, doen kadastraal onderzoek en checken het op juridische beperkingen. Vervolgens begint de professionele woning presentatie. Wij zullen foto’s laten maken, net als 3D- en hoogte foto’s en een video. Daarnaast laten wij de woning helemaal inmeten en plattegronden maken. Wanneer dit alles door jou als verkoper wordt goedgekeurd beginnen de online marketingcampagnes te draaien.

Zodra de bezichtiging aanvragen binnen komen, plannen wij deze in en clusteren dit zoveel mogelijk. Maar wij plannen geen groepsbezichtigingen. Rodenburg gunt ieder minstens een half uur de tijd om rustig rond te kijken met de makelaar.

Woningmakelaardij in Zwolle en Apeldoorn

Het verkopen of aankopen van een huis is een belangrijk moment in je leven. Wij staan voor je klaar om je erbij te helpen. Wij kennen de woningmarkt in Zwolle en Apeldoorn als onze broekzak; we kopen en verkopen in deze regio’s dagelijks woningen voor onze klanten. Uiteraard zijn wij ook thuis in de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel en Vaassen.

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van woningen, we helpen je met het selecteren van woningen of juist met het presenteren van je eigen woning. We taxeren woningen en berekenen hoeveel het huis in kwestie kan opbrengen. De onderhandelingen nemen we je graag uit handen.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Wij helpen u graag!

Wij helpen u graag!

Rodenburg Makelaars

Apeldoorn - Deventer - Zwolle