Huis verkopen in Windesheim -

Huis verkopen in Windesheim

U wilt uw huis verkopen in Windesheim en bent op zoek naar een makelaar. Rodenburg makelaars heeft vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij een breed verkoop netwerk hebben van aankoopklanten en een groot afzet bereik hebben. En met al meer dan 90 jaar voldoende ervaring in huis!

Uw huis verkopen doet u maar één keer, dus dit moet in één keer goed. Onze makelaar komt graag langs voor een waardebepaling van de woning. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Een waarde indicatie kunt u via de pop-up aanvragen, maar dit is op basis van de bekende gegevens als de postcode, locatie, vierkante meters en woning type. Wanneer de makelaar de woning daadwerkelijk ziet kan hij ook rekening houden met de staat van luxe en onderhoud en wellicht is er onlangs wel verbouwd of extra geisoleerd. Dit zijn belangrijke waarde vermeerderende aspecten die invloed hebben op de vraagprijs bij verkoop.

U kunt via het formulier contact opnemen voor de eerste stap van de verkoop.

Huis verkopen in Windesheim met Rodenburg

Wanneer bent u van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

huis verkopen in Windesheim

Je huis verkopen in Windesheim begint met een waardebepaling

Het verkopen van een huis in Windesheim vraagt om een persoonlijke benadering en waarom dan niet een makelaar die de omgeving goed kent! Wij kennen de huizen. Helaas staat het volledige Landgoed Windesheim er niet meer.

Het verkooptraject begint met het vaststellen van de juiste vraagprijs van het huis. Voor de waardebepaling neemt de makelaar uitgebreidt de tijd en zal de specifieke kenmerken van de woning opnemen. Dit alles is geheel kosteloos. Wanneer wij de woning daadwerkelijk in de verkoop krijgen zullen we het gehele proces van de verkoop van uw woning in Windesheim samen doorlopen.

Huis verkopen in Windesheim

Windesheim

Windesheim ligt tussen Zwolle en Wijhe. Het oude kerkdorp is in 1967 aan Zwolle toegevoegd. Het is een schitterend buitengebied met mooie oude woningen en gebouwen zoals Huize Windesheim, de Windesheimer molen en het oude klooster.

De bewoners vormen een hechte gemeenschap en er heerst een ware dorpsmentaliteit. Niet voor niets noemen zij hun website Ons Windesheim en hun ontmoetingscentrum Dorpshuis De Molenkamp.

Windesheim heeft een levendig verenigingsleven waarvan onder andere Plaatselijk Belang Windesheim de stimulerende motor is. Maar Plaatselijk Belang doet meer. Het bestuur treedt op als belangenbehartiger van de wijk en is een serieuze gesprekspartner van onder meer de woningbouwvereniging, de gemeente en provincie.

Ook bewoners doen actief mee. Niet alleen door buurtactiviteiteiten te organiseren maar ook door deel te nemen aan zang, sport en spel wat volop aanwezig is in de wijk.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Zwolle

Zwolle heeft vijf stadsdelen met zeventien wijken waar meer dan 120.000 mensen wonen. Elke wijk heeft zijn eigen kleur, smaak, dynamiek, bouw en samenstelling. Voor elk wat wils.

Zwolle is een stad waar veel inwoners trots op zijn en het fijn vertoeven is. Dat zien we ook aan de toename van het aantal bezoekers van de stad. Zwolle is van iedereen, maar 'de wijk is van ons' vinden veel wijkbewoners. Dat laten ze ook zien. Zij steken de handen uit de mouwen en werken actief mee om hun wijk mooi, leefbaar en veilig te houden; een wijk waar mensen naar elkaar omzien.

Bekijk alle wijken

Wijkstatistieken

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie