Een makelaar in Dalfsen vinden hoeft niet moeilijk te zijn, maar één met ervaring, met kennis van de Dalfse woningmarkt, betrouwbaar én bouwtechnische kennis dan wordt al wat lastiger. In Rodenburg Makelaar komen deze allemaal samen!

Wij helpen graag met de verkoop van uw woning of appartement. Kenmerkend voor onze manier van werken is de persoonlijke aanpak, niet alles via de mail maar gewoon bellen. Uiteraard veel digitaal voor de dossier vorming, maar we houden graag contact. Dit maakt het adviseren en communiseren optimaal en duidelijk. Daarbij werken wij vol enthousiasme en hebben wij kijk op de Dalfse woningmarkt. Dit mag u van ons verwachten.

Rodenburg makelaars zijn breed inzetbaar, wij zijn een NVM makelaars kantoor en hebben een grote Bedrijfsmakelaars afdeling. Daarbij hebben wij regelmatig nieuwbouw projecten. Maar ook als aankoopmakelaar staan wij graag voor u klaar.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, als uw makelaar!

Rodenburg als uw Makelaar in Dalfsen

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Makelaar in Dalfsen

Op zoek naar een makelaar in Dalfsen?

Voor een makelaar in Dalfsen zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar alsbedrijfsmakelaar en wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Zwolle of Dalfsen en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

Waardebepaling Dalfsen

Een waardebepaling als basis voor de vraagprijs

Een waardebepaling van uw huis in Dalfsen vraagt u misschien aan uit nieuwsgierigheid of daadwerkelijk als indicatie voor de mogelijke vraagprijs bij verkoop van uw woning.

De woning waarde is natuurlijk afhankelijk van de locatie, een mooie locatie zoals landgoed Den Berg is waardevermeerderend. Maar onze makelaar kijkt ook naar het woningtype. Een woonboerderij heeft meer woonoppervlak dan een tussenwoning, maar ook meer onderhoud nodig. De staat van onderhoud beoordeeldt de makelaar ter plekke. Zo ook de energie- besparende of opwekkende isolaties, deze zijn bepalend voor de vraagprijs.

Uw woning verkopen in Dalfsen

Bij het verkopen van een woning komt maatwerk en een persoonlijke benadering kijken. Dat is precies waar Rodenburg Woningmakelaars voor staat.

Wij nemen in eerste instantie uitgebreidt de tijd voor het uitbrengen van een waardebepaling van de woning. Dit is uiteraard vrijblijvend en geheel kosteloos. Maar ook na het tekenen van de opdrachtbevestiging, zullen er vele telefoontjes volgen om alles uitgebreid door te nemen en goed te bespreken.

Woning taxatie Dalfsen

Een woning taxatie in Dalfsen ziet er als volgt uit:

Wij zullen een afspraak in plannen voor de woning inspectie in Dalfsen. Wij hebben voor het taxatierapport recente foto's nodig. De taxateur inspecteerd de woning op de staat van onderhoud, isolatie, de mate van afwerking en luxe. Maar ook de energiebesparende en energieopwekkende maatregelen. Natuurlijk doen wij onderzoek op verontreiniging, het bestemmingsplan en kadastrale gegevens. Maar ook het woonoppervlak wordt berekend volgens de huidige normen. Voor de verdere onderbouwing zoeken wij vergelijkbare referenties.