Een makelaar in Ugchelen vinden hoeft niet moeilijk te zijn, maar één met ervaring, met kennis van de woningmarkt in Ugchelen, betrouwbaar én bouwtechnische kennis dan wordt al wat lastiger. In Rodenburg Makelaar komt dit allemaal samen!

Wij begeleiden graag bij de verkoop van uw huis of appartement in Ugchelen. Kenmerkend voor onze manier van werken is de persoonlijke aanpak, niet alles via de mail maar gewoon bellen. Uiteraard ook veel online en digitaal voor de dossier vorming, maar we houden graag contact. Dit maakt het adviseren en communiseren optimaal en duidelijk. Daarbij werken wij vol enthousiasme en hebben wij kijk op de woningmarkt in Ugchelen, Apeldoorn en omstreken.

Rodenburg makelaars zijn breed inzetbaar, wij zijn een NVM makelaars kantoor en hebben een grote Bedrijfsmakelaars afdeling. Daarbij hebben wij regelmatig nieuwbouw projecten. Maar ook als aankoopmakelaar staan wij graag voor u klaar.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, als uw makelaar in Ugchelen en omgeving!

Rodenburg als uw makelaar in Ugchelen

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

makelaar Ugchelen

Op zoek naar een makelaar in Ugchelen

Voor een makelaar in Ugchelen zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar als bedrijfsmakelaar en wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Ugchelen en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

Makelaar Ugchelen

Wonen in de wijk Ugchelen in Apeldoorn

Wonen in de wijk Ugchelen in Apeldoorn betekent genieten van alle ruimte, in een buurt die een prettig dorpsgevoel ademt. Authentieke elementen zijn hier bewaard gebleven en toch vind je in de kern van de wijk alle voorzieningen van de huidige moderne tijd. Ook heeft de wijk een gezellig verenigingsleven.

Dorps en vrijstaand wonen
Wie op zoek is naar een vrijstaand huis of villa, moet zeker eens een kijkje nemen in de wijk Ugchelen; je vindt er hier vele. De inwoners worden ‘Ugchelnaren’ of ‘Ugchelse’ genoemd. Door de papierindustrie kon het gebied - dat al vanaf halverwege de dertiende eeuw bekend is - groeien. In de loop der tijd heeft Uchgelen allerlei veranderingen ondergaan, maar in het doen en laten is het altijd dorpachtig gebleven, met een heel eigen karakter. Je vindt hier een sfeervolle kern met gevarieerde bebouwing daar omheen. Na de Tweede Wereldoorlog ontstonden nieuwe woonbuurten, nog altijd voorzien van de kenmerken en originele elementen uit de tijd van bouw.

Op de Veluwe
Ugchelen ligt in het zuidelijk deel van Apeldoorn en is als voormalig zelfstandig dorp nu geheel onderdeel geworden van de stad. De wijk ligt bijzonder fraai op de oostrand van de Veluwe en tegen de wijken Orden en Apeldoorn-Zuid aan. Ugchelen telt zo’n 7.100 inwoners. Met een hoogteverschil dat varieert tussen 21 en 90 meter boven de zeespiegel, was het mogelijk om sprengen aan te leggen. Deze sprengen werden gebruikt voor het creëren van waterkracht. Ugchelen heeft 11 watermolens gekend die hoofdzakelijk werden gebruikt als koren- of papiermolen. De mooie oude Hamermolen aan de Hoenderloseweg en De Bouwhofmolen zijn goed bewaard gebleven.

Complete en comfortabele kern
De Molecatenlaan en de Ugchelseweg vormen samen het gezellige hart van deze wijk. Je woont hier eigenlijk altijd op loopafstand van deze wijkkern. De hoofdstraat van Ugchelen is de Ugchelseweg. Het is een moderne straat - enkele jaren geleden compleet nieuw ingericht - en voorzien van een voor velen prettige 30-kilometerzone en twee royale supermarkten. De verkeerstechnische maatregelen maken het een bijzonder prettig begaanbaar gebied voor voetgangers en fietsers. Alle voorzieningen die je nodig hebt en wenst, vind je hier, comfortabel bij elkaar. Daarnaast ligt de binnenstad van Apeldoorn bij je om de hoek.

Actief verenigingsleven
De mix van agrarisch buitengebied en bos maakt dat je hier volop recreatiemogelijkheden hebt. Verder krijg je in Ugchelen - ook al is het tegenwoordig een wijk - nog het echte dorpsgevoel. Er zijn hier verschillende verenigingen, onder andere die in het dorpshuis Ugchelens Belang. Maar ook de Bronkerk neemt een belangrijke plaats in binnen de buurt. Je vervelen hoeft hier niet, want in het kerkblad vind je - met alle berichten, evenementen, aankondigingen en advertenties van de plaatselijke middenstand - genoeg inspiratie voor vele gezellige uitjes in de weekenden. Ook heeft Ugchelen een muziekvereniging en de ondernemersvereniging Ugchelenplaza.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Woningmakelaardij in Zwolle en Apeldoorn

Het verkopen of aankopen van een huis is een belangrijk moment in je leven. Wij staan voor je klaar om je erbij te helpen. Wij kennen de woningmarkt in Zwolle en Apeldoorn als onze broekzak; we kopen en verkopen in deze regio’s dagelijks woningen voor onze klanten. Uiteraard zijn wij ook thuis in de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel en Vaassen.

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van woningen, we helpen je met het selecteren van woningen of juist met het presenteren van je eigen woning. We taxeren woningen en berekenen hoeveel het huis in kwestie kan opbrengen. De onderhandelingen nemen we je graag uit handen.

Veel gestelde vragen over een huis verkopen

Voor de huidige waarde van uw woning komen we graag langs voor een vrijblijvende waardebepaling in Apeldoorn of Zwolle. De vraagprijs is erg afhankelijk van de huidige staat van de woning, het onderhoud niveau en de isolatiewaarde. De makelaar komt geheel kosteloos uw woning opnemen, vul daarvoor het contact formulier in en wij nemen contact met u op.

Belangrijk is dat de woning in verkoop staat is voor de foto's. Dus de voordeur goed in de verf en de rommeltjes aan de kant. Wij laten vervolgens professionele foto's maken, een video, een meetrapport en een nieuwe plattegrond. Onze verkoopmakelaar begeleidt u hier graag bij. Ons 10 stappen plan kunt u van tevoren al even door nemen.

Rodenburg makelaars is een gevestigde naam in Zwolle. Daarbij zijn wij partner in Dynamis, een landelijke samenwerking. Hierdoor is ons fysieke bereik erg groot, maar deze gaat online nog veel verder. Door slimme online marketing wordt de potentiele koper naar de juiste woning geleidt. Wij hanteren daarbij een persoonlijke aanpak. Onze verkoopmakelaars staan voor enthousiasme, optimale communicatie en persoonlijke, échte aandacht.

Wij nemen zoveel mogelijk werk uithanden. Na de start verkoop zullen wij de bezichtigingen uitvoeren, de onderhandelingen, begeleiding bij het tekenen van de koopovereenkomst en de eindinspectie verzorgen. In ons 10 stappen plan leest u hier alles over. Alleen het energielabel kunnen wij niet voor u aanvragen!

Rodenburg Makelaars verzorgt de volgende diensten in Apeldoorn, Zwolle en omgeving:

Wilt u meer informatie over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met onze makelaars in Zwolle of in Apeldoorn

Een verkoopmakelaar voert de volgende werkzaamheden uit:

  • Verkoop start klaar maken
  • Bezichtigingen plannen
  • Onderhandelingen
  • Het opstellen van de koopakte
  • Controleren van de notariële documenten
  • De afhandeling van de eindinspectie
  • De sleuteloverdracht

Lees ons uitgebreide 10 stappen plan en laat Rodenburg makelaars uw belangen behartigen als verkoopmakelaar.