Makelaars courtage Zwolle -

Makelaars courtage Zwolle

De tarieven en courtages verschillen per makelaar in Zwolle. Vervolgens verschillen de tarieven en het courtage bedrag per woning type of appartement. Geen woning is immers hetzelfde. Niet elke woning is binnen een week verkocht of zelfs de gemiddelde periode. Het courtage bedrag is daardoor maatwerk. Hetzelfde geldt voor de opstartkosten, dit verschilt per woning oppervlak en hoe uitgebreidt het pakket moet worden.

De opstartkosten bestaan onder andere uit:

 • Professionele woningfoto’s, 3D- foto's, hoogte foto's en een video
 • Plattegrond van de woning, met een officieel meetrapport
 • Plaatsing op Funda als Blikvanger en Sociale Media, zoalsFacebook

De makelaarskosten / courtage bestaan onder andere uit:

 • De bezichtigingen en eventuele open dagen
 • De onderhandelingen met potentiële kopers
 • Opstellen van de koopovereenkomst en de ondertekening
 • Eindinspectie en het notariele transport bij de notaris

De opstartkosten worden in rekening gebracht zodra de woning zichtbaar is op Funda. De courtage betaald u pas als de woning is verkocht. No cure, No pay!

   Makelaars courtage Zwolle

   Wanneer bent u van plan te verhuizen?

   Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

   Op zoek naar een makelaar in Zwolle?

   Voor een makelaar in Zwolle zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar alsbedrijfsmakelaar en wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

   Wanneer je een woning wilt kopen in Zwolle en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

   Wanneer je jouw huis verkopen wilt in de omgeving Zwolle, komen wij graag bij je langs voor een waardebepaling van de woning. Je wilt immers wel een indicatie van de woning waarde voordat je gericht op zoek gaat naar een andere woning. Wanneer er besloten wordt om de woning in de verkoop te doen bij Rodenburg starten wij de uitgebreide verkoopcampagne. Dit bestaat uit het beschrijven van de woning, het maken van foto’s, 3D foto’s, video en hoogtefoto’s. Ook laten wij de woning inmeten en wordt er een plattegrond gemaakt. Wanneer dit alles door jou wordt goedgekeurd plaatsen wij dit op onze aanbodpagina, Social Media en uiteraard op Funda. De bezichtigingen worden verricht door de makelaar die de woning en omgeving uitstekend kent.

   Logo Funda

   Gemiddeld cijfer

   9,3 Op basis van 19 reviews
   aan- en verkoop makelaar

   Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

   In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

   Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

   Deze website maakt gebruik van cookies

   Voor welke cookies geef je akkoord?

   Meer informatie